lauantai 27. lokakuuta 2012

Terapiaa

Kaulakoru: Gina Tricot
Takki: H&M, Neulepaita (selkäpuoli edessä) ja räsymattohame: Cubus
Laukku: Selected Femme
Maailman kivoimmat kengät: Vagabond
Liekö vähän epätervettä vai ehkä vain kauniisti sanottuna omalaatuista, että mut saa aina eniten intoihini kunnon ostostelu ja varsinkin mahdollisimman oudot ostokset. Viime viikkojen parhaat ilopillerit tarjoiltiin ehkä Gina Tricotin -75% korualessa, josta hintojen pudottua raaski ostaa vähän vähemmän käyttökelpoisiakin koruja. Irvistin ilosta myös tolle Cubuksen neonväriselle, hapsuiselle ja matonkuteista kudottua muistuttavalle hamoselle, joka ei ehkä kuulosta paperilla kaikkein lupaavimmalta mutta MAISTUU. Sokerina pohjalla kuitenkin ostosterapian kultasuonesta, Brandosilta, saapunut paketti joka piti sisällään mm. noi mittaamattoman maagiset Vagabondin Libbyt pikku koristesaranoilla (WTF FTW!) ja myös toiset aarteet, jotka tullaan varmasti visualisoimaan tulevissa postauksissa hyvinkin pian.

Ihmisellä pitää olla se yksi pahe ja tää on mun. Niiden kaikkien muiden paheiden lisäksi.

Nää toissapäivänä otetut kuvat näyttää niin oudolta, Turkuhan on nimittäin tällä hetkellä ihan winter wonderland: maassa on ainakin 20 cm lunta!

4 kommenttia:

  1. Me not likey Turku Winter Wonderland...too soon ://

    Mutta ihan huippulookki taasen ja noi kengät saatanan mageet!! (ja miramaiset) :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hahaha huomiselle luvassa ihan maagisia lumipyryasukuvia, wtf. :D oli kyl vähän too much too soon! Ja kiitos kenkäkehuista, rakastan noita ihan äärettömästi, on kyl aika miramaiset! :D

      Poista
  2. Oi, noi kengät=) Samat odottaa onneksi itseänikin jo postissa, eli huomenna sinne! Tää blogi on muuten uusi tuttavuus ja samantien yksi suosikeista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auuuh kun saat noi jalkaan ni et haluu koskaan ottaa niitä pois! :D Ja et arvaakaan miten ihana kuulla, aina osuu ja uppoo et joku tykkäilee. :)

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...