perjantai 26. lokakuuta 2012

XZ Volume

Iki-ihanan, supisuomalaisen XZ-hiustuotesarjan magikaaliset tuotteet (jos ette oo vielä kokeilleet esim. suklaa-vanilja tai karpalo-kinuski -tuotteita niin heti kauppaan) saavat nyt lokakuussa jatkokseen uuden XZ Volume -muotoilutuotesarjan. Kuusiosainen setti on kehitetty helpottamaan erityisesti suomalaisen siimahiuksen muotoilua ja pumppaamaan hentoihin kutreihin vähän lisävolyymia. Lisäksi tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon Suomen ilmaston lievästi sanottuna haastavat keliolosuhteet, josta tulevat aivan varmasti kiittämään erityisesti rannikkoseutujen kosteissa tuulissa kärvistelevät. Setti on lisäksi sekä visuaalisesti että tuoksullisesti suunniteltu sopimaan myös miehille!
Kaikki postauksen tuotekuvat: Berner
Uuteen sarjaan kuuluu voimakaspitoinen hiuskiinne (sekä 250 ml että 400 ml pakkauskoossa), muotovaahto (150 ml), aerosoliton hiuskiinne (150 ml), lämpökäsittelyltä suojaava lämpöseerumi (150 ml), muotovaahdon kevytversio muotoilusuihke (150 ml) ja lyhyiden hiusten ykköslemppari, kuituvaha (100 ml). Setistä löytyy siis tuotteet sekä kestävän kampauspohjan rakentamiseen että volyymipitoiseen viimeistelyyn. Tärkeä vahvistus setissä on myös lämpöseerumi, joka suojaa suoristimilta, kihartimilta ja muilta lämpövempeleiltä ja antaa toki myös oman tukensa hiusten muotoilussa. Lisäiloa vielä siitä, että koko setin kalleinkin tuote maksaa ainoastaan 5,70 €!

Berneriltä heitettiin mua isolla ilolla ja kunnialla kun sain nappailla näitä tuotteita myös omaan peilikaappiin testimeininkeihin. Otin haasteen enemmän kuin innolla vastaan, sillä olen alkanut pikkuhiljaa kipeästi kaivata apujoukkoja tukkani taltuttamiseen. Kuten joku on saattanut huomatakin, lyhyen tukan muotoiluinnostus karahti alkumetreille ja tätä nykyä tukka tulee lähinnä sliipattua taakse. Sliipattu look on mun silmissä päheä, mutta usein se tulee kuitenkin valittua lähinnä helppoussyistä; mun ylikasvanut pehko ei enää tottele kevyempiä ja ilmavampia muotoiluvaihtoehtoja, vaan lässähtää hetkessä. Niinpä pieni nostatus kuulosti välittömästi meikäläisestä hyvältä ja valikoin apuvoimikseni kuituvahan, muotoilusuihkeen ja erijännän aerosolittoman hiuskiinteen.

                 Muotoilusuihke
Muotoilusuihke on käytännössä muotovaahdon kevyempi vastine; sillä saa napakan ja kestävän pohjan kampauksille (erityisesti rullausta ja föönausta vaativissa seteissä), mutta se ei jäykistä hiuksia vaan antaa niille joustoa, ilmavuutta ja kiiltoa. Suihketta voi suihkia sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin ja sittemmin voi suoraan siirtyä esimerkiksi föönaukseen, tuotteessa kun on jo itsessään myös lämpösuoja. Itse tykkäsin erityisesti myös suihkeen antamasta rakenteesta, jo ilman mitään föönauksia tuote antoi samantapaista karheutta ja tukea tukkaan kuin esim suolasuihke, mutta ilman ärsyttävää pörröisyyttä.

Plussat:
+ Voi käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin
+ Lämpösuoja!
+ Ei silikonia eikä silikoniyhdisteitä.
+ Antaa hiuksille tuhdisti rakennetta (ja sitä tuuheutta); muotoiluun ei välttämättä tarvitsisi edes mitään vempeleitä.
+ Kuivahtaa hiuksen pinnalle nopeasti; jos haluaisi käyttää esim. jonkinlaista muotoilurautaa niin suihkimisen jälkeen ei juuri tarvitse odotella hiuksen kuivumista.
+ Erittäin kivasti pitoa, joka tuntuu kestävän jopa meikäläisen lasisessa letissä!
+ Raikas, aavistuksen mustikkainen tuoksu.
+ Minimaalinen hinta: 4,60 €!

                    Kuituvaha
Vahat ovat varsinkin lyhyen tukan muotoilussa ihan ohittamaton tuote. Lisäksi vahat, varsinkin mallia kuitu, sopivat täydellisesti myös pidempien, graafisten leikkausten kurittamiseen. Tässä vahassa erityisesti ilahdutti napakka pito, joka ei ainoastaan tuonut kaivattua muotoa vaan myös liimasi tukan paikoilleen! Vahassa oli lisäksi aika timanttinen kiilto, joka ei ehkä mattavahaa havitteleville ole se juttu, mutta kiiltotipoilla läträävälle meikäläiselle se oli enemmän kuin iloinen yllätys!

Plussat:
+ Magikaalinen pito; tukka jumittui just sinne minne pitikin, mutta säilytti joustavuutensa.
+ Kirpeän raikas tuoksu.
+ Sopisi hyvin kampauksessa myös yksityiskohtien erotteluun!
+ Hoitavat aineosat.
+ Kiilto!
+ Hinta: 5,70 €.

               Aerosoliton hiuskiinne
Aerosoliton eli ponnekaasuton hiuslakka oli mulle täysin valloittamatonta maaperää. Käytännössä pumppupullosta suihkittava tökötti toimii täysin samalla tavalla kuin tutummat, ponnekaasun saattelemana tukkaan tuhahtavat hiuslakat. Pito tuotteessa oli kiitettävän jämäkkä, mutta itselleni rakentelemaan, korkeuksia kohti kurottavaan tukkapilveen hiuskiinne oli ehkä liian kosteaa verrattuna hienojakoisempaan lakkaan, aiheuttaen aavistuksen lässähdystä. Kokisinkin tämän sopivan erityisen hyvin vähemmän painovoimaa uhmaaville kampauksille, esimerkiksi suoristuksen jälkeiseen silkkitukkaan, kiharaiseen pehkoon tai surffilaineille, joihin kaivataan pitävää pysyvyyttä ja jämäkkyyttä ilman jäykkyyttä.

Plussat:
+ Tarkempi käyttää kuin normi hiuslakka; tuotetta voi jopa suihkuttaa kädelle ja muotoilla hiusta sormin.
+ Mahtavaa volyymia sormenpäillä hiusten tyveen hierottuna!
+ Täydellinen tuote kiharakampauksiin ja suoristetun hiuksen pinnalle.
+ Raikas tuoksu
+ Tässäkään ei silikonia eikä silikoniyhdisteitä!
+ Megariittoisa! Tuotetta ei tarvitse suihkia lainkaan yhtä paljon kuin tavallista lakkaa.
+ Hinta: 5,70 €

Miinukset:
- Sopii paremmin laskeutuvien tai päälaella lepäävien kampausten kiinnittämiseen, korkeuksiin kohoaviin höttötötteröihin sopii paremmin normaali lakka.


Miltäs tuotteet teidän korvaan kuulostaa?! Meikäläinen ainakin ihastui ja ennen kaikkea vakuuttui! Sliipattu tukka saa jatkossa ainakin välillä väistyä, noilla kolmella tuotteella ja ilmaharjan avustuksella jopa mun liimalettiin ilmestyi nostetta! Vilkaskaas tätä:

Ennen:

Jälkeen:

Jos ihastuttaa niin pitäkäähän lättähatuistanne kiinni, nimittäin myöhemmin tänään polkaistaan käyntiin näiden tuotteiden osalta ihan magikaalinen arvonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...