lauantai 13. lokakuuta 2012

Bustin' a cap

Lippis: H&M, Kaulakoru: Glitter
Neule ja takki: H&M, Hame: Cubus, Kengät: Dinsko
Laukku: Selected Femme
Lippalakkitrendi on oiva esimerkki siitä, miten jonkin semihölmön asian näkeminen yhä uudestaan ja uudestaan kiehtovissa asiayhteyksissä ja hottistyyppien päällä saa pian mainoksen uhrin vakuuttumaan tuon semihölmön asian kreisicooliudesta. En pitänyt lippalakkia enkä muutakaan hattua edes muksuna, koska olin henkeen ja vereen vakuuttunut päähineiden sopimattomuudesta omalle nupille, mutta tänä syksynä olen yhä enemmän mielenvikaisuutta muistuttavassa tilassa koittanut metsästää itselleni täydellistä lippistä.

Lopulta sen löysin mutta nyt, omaan päähän mallattuna toi lippistaika taisi omalla kohdalla lopulta kirjaimellisesti tulla tiensä päähän; kyllä meitsi näyttää lippa vinossa ennemmin räkänokalta tai rekkakuskilta kuin rokkistaralta.

Oottekos ite joutuneet viime aikoina trendijuttujen mindfuckin vedättämiksi?

Nyt kutsuu duuni, viettäkäähän ihan magikaalista viikonloppua kaikki ihanat ja muistakaa osallistua arvontaan täällä!

10 kommenttia:

  1. No tämä ei ehkä ole vedätys, mutta kuuluu kategoriaan kun-tarpeeksi-monta-kertaa-näkee-alkaa-ihanalta-näyttää... Jos en oikein jaksa seurata vaatetrendejä (onneksi sä pidät mut ajantasalla niistä), niin vielä vähemmän jaksan olla kiinnostunut meikkitrendeistä. Nyt kuitenkin viininpunainen huulipuna houkuttelee, niin että! ...Kunhan vaan saan äässini kaupoille. Itseasiassa ostin jo lumenelta sellaisen viininpunaisen huulilakan (kun oli alessa), mutta hiuksethan siihen tarttuu ja sitten se on pitkin poskia.. Hiustenkasvua ja tiukkaakin tiukempaa tätinutturaa odotellessa!

    Ihanasti olet yhdistänyt punaisen sävyjä :) Huulipuna kruunaa kaiken. Onko se sitä edellisessä postauksessa hehkutettua Goshin Kitten Pinkiä vaimikäsennimioli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo haha just toi fiilis on tullut tutuksi, ja esimerkiksi just blogien seuraaminen ei helpota tota tunnetta ollenkaan. :D Sun täytyy käydä henkkamaukan kosmetiikkaosastolla; sieltä löytyy kahta eri sävyä huulipunaa mustavalkoisiin kartonkihylsyihin pakattuna ja toinen niistä on just se täydellinen viininpunainen sävy!

      Kiitos ihanuus! <3 Joo toi huulipuna on just sitä! OMNOMNOM!

      Poista
  2. toi lippishä sopii sulle tosi hyvin! :-D mä näytän lähinnä joltain rekkakuskilta lipalla.

    http://tthephotosonmywall.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHAHA, joo no just rekkakuskifiilikset meikällekin tuli tosta. :'DDD Kiitos kuitenki kannustuksesta! :D

      Poista
  3. Sehän sopii kuin nakutettu. Ei kyllä tule suuremmin metsuri- tai rekkaviboja, yhtä tyylikkäänä olet niin lippa kuin muukin hattu päässä!

    Mitähän noita muotihömpötyksiä ois ollut.. pikkulikkana oli ihan must saada nappiverkkarit, kun kaikilla muillakin oli. Ja skeittikengät, mutta jälkeenpäin kiitos äidille että ne mun saamat oli enemmänkin hieman leveämmät perustennarit.. :D Aikuishömppä-kategoriaan vois kuulua leveälierinen aurinkohattu; mulla oli kai jokin visio uima-altaan reunalla isoissa aurinkolaseissa ja fiftarityylisessä uima-asussa loikoilemisesta aurinkovarjodrinkki kätösissä - mutta se on jäänyt jostain kumman syystä toteutumatta. Ja kaikenmoiset karvaliivit mitä oli ihan pakko saada kun kaikilla niitä oli, kerrospukeutumista nääs - yhdessä harmaassa näytän enimmäkseen kävelevältä 160 senttiseltä pölypallolta. :) Mutta kyllä mää ne vielä stailaan sopimaan! :D

    Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ihana, kivasti sanottu. :)

      Hahaha, mä niin jaan ton ajatuksen tosta leveälierisestä aurinkohatusta, oon ihan samat kiiltokuvat mielessä ostanut sekä leveälierisen hatun että sellasen aurinkolipan! xDD ja no, ei tullu sit uima-allasta eikä kohtalokkaita loikoiluhetkiä joten niin jäi hatutkin käyttämättä. :D

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...