perjantai 12. lokakuuta 2012

Oh GOSH

Arjen harmaissa monesti kaikkein pienimmät asiat piristävät eniten. Suukko, vähän hellyyttä, kaunis katse tai pari ystävällistä sanaa riittää monesti ainakin meikäläiselle useammankin päivän pelastamiseen. Niinpä kun sain tällä viikolla testauspostia ihanalta GOSH cosmeticsilta, sainkin samalla piristystä ehkä kuukausiksi eteenpäin; samettisia suudelmia Velvet Touch -huulipunan myötä, hellyyttä herkälle hipiälle uuden BB-voiteen huomassa ja kauneutta ainakin omaan katseeseen Smokey Eyes -luomiväripaletin, Intense eye liner -rajauskynän ja Boombastic- sekä Catchy eyes -uutuusmaskaroiden voimalla. Ja niitä ystävällisiä sanoja tulee nyt sitten seuraavaksi oikein roppakaupalla!

                Velvet Touch -huulipuna
Sävy: 150 Kitten Pink
GOSHin Velvet Touch -huulipuna on kuulunut ikisuosikkeihini jo iät ja ajat, valikoimasta kun yleensä aina löytyy juuri ne täydelliset sävyt, erityisesti korallista ja viininpunaista metsästävälle. Minulle valikoitu sävy Kitten Pink vei sekin jalat alta (nimensä lisäksi) samoilla ominaisuuksilla kuin edeltäjänsäkin:

Plussat:
+ Punan pigmenttimäärä ansaitsee ylistystä: laiskan pohjustajan huulilla pinkki ei yleensä koskaan todellisuudessa ole pinkki, vaan tämäpä piti pintansa eikä antanut huulten oman värin jyrätä.
+ Koostumus todella tuntuu samettiselta ja pehmeän kostealta, eivätkä huulet tunnu kuivuvan edes koko päivän punailun myötä.
+ Puna sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka tuntuvat olevan omiaan juuri vaaleahkossa sävyssä; väri tuntuu melkein hohtavalta!
+ Aurinkosuoja SPF 6!
+ Värisävyjä löytyy ihan maaginen valikoima.
+ Ei makua eikä parfyymia!

Miinukset:
- Muistin taas miksi rakastan näitä punia, nyt on pakko käydä hommaamassa koko valikoimallinen näitä.

Vilkase tuotetta esim. täältä.

                    BB-voide All in One
Sävy: 02 Beige
BB-voide löytyy nykyään myös GOSHin, kuten monen muunkin hyllystä. Jonkin aikaa takaperin testailtu Isadoran voide paransi minut BB-kyynisyydestä ja aavistuksen jännityksellä odotin menetänkö kaiken edistykseni testaamalla heti perään jälleen uutta samassa sarjassa painivaa tuotetta. GOSHin BB ei kuitenkaan lainkaan jättänyt kylmäksi sekään, vaan vahvisti kasvavaa ihastusta entisestään!

Plussat:
+ Raikas väri! Meikän naamaan valikoitu beige sävy (ei siis kaikkein vaalein?!) aiheutti aluksi kevyttä epäuskoa ja epätoivoakin, mutta suli itseasiassa mun kalmanaamaan erittäin vaivattomasti!
+ Koostumus: Aavistus BB:lle tyypillistä nihkeyttä on ensin levitettäessä havaittavissa, mutta pienen sutimisen jälkeen voide sulaa kevyeksi ja pumpulisen pehmeäksi.
+ Kuultavuus!
+ Iho tuntuu pitkän päivän jälkeen paljon kosteutetummalta ja kimmoisalta kuin aamusella, myöskin t-alue on pysynyt ennemmin kuultavana kuin kiiltävänä.
+ Ei parfyymia!

Miinukset:
- Kuten muutkaan BB-voiteet, tämäkin lähinnä tasoittaa ihon sävyn eikä siis juuri peitä, joten peitevoidetta saatetaan kaivata kaveriksi.

     Uutuusripsivärit Boombastic ja Catchy Eyes
Ihanissa uutuusripsareissa on molemmissa aivan huima kuminen harja, jollainen ainakin meikäläisen mielestä on ripsivärissä ehdoton. Kumiharja erottelee paljon tehokkaammin ja kauniimmin kuin normi piippurassiharja ja lisäksi kumiharjaan väriä tarttuu harvoin liikaa kerralla. Boombastic-ripsivärissä harja on megakokoinen ja tulos on erityisen tuhti, kun taas Catchy eyes -ripsivärin kreisikaareva harja muotoilee ripsistä supersensuellit.

Meikäläisen räpsyttimet luonnontilassa:
Boombasticin plussat:
+ MAAGINEN jättiharja hoitaa hommansa parilla sipaisulla!
+ Volyymia piisaa: yksi kerros tuntuu suurinpiirtein kymmenkertaistavan ripsien massan!
+ Ihana, kiiltävä ripsivärimassa!
+ Tuo yllättävän paljon taipuisuutta meikäläisen piikkisuoriin ripsiin, vaikkei harja itsessään olekaan kaareva!

Miinukset:
- Fysikaalinen harja vaatii aavistuksen käsittelyharjoitusta ennen täydellistä masterointia ja suhrujen välttämistä.

Vilkase tuotetta esim. täältä

Catchy eyesin plussat:
+ Ihastuttava, megatarkka kaariharja nappaa hentoisimmatkin ripset.
+ Pidentävyys on luokkaa huima!
+ Kaareva harja taivuttaa ripset ihan akrobaattisiin asentoihin.
+ Massaa ei ripsiin tule kovinkaan tuhdisti vaan ripset pysyvät höyhenmäisen kevyinä. Tuuheudesta ei silti tingitä!


            Intense eyeliner pen -rajaustussi
Tätä tuotetta fiilistelin ihan kannat katossa, tuntuu nimittäin että nykyään miltään merkiltä ei enää irtoa nestemäistä eyelineriä jossa olisi tukeva, tussimainen kärki! Ainakin mä oon vähän sellanen laajojen linjojen meikkaaja, että mun on erittäin vaikea toimia kirurgista tarkkuutta käyttäjältään vaativilla välineillä, ja kynämäinen ratkaisu onkin siis jopa mun tapauksessa täysin töhövarma! 

Plussat:
+ Täydellisellä huopakärjellä saa piirrettyä tukevaa ja tarkkaa viivaa; tarvittaessa tuhtia, mutta yhtä kätevästi hentoisen ohukaista.
+ Jälki on sopivan kuivaa; jopa meikäläisen mämmikouralla on lähes mahdoton saada aikaiseksi leviämisiä ja tuhruja.
+ Vesipohjainen! Säilyy siis kevyen tuntuisena luomella.
+ Kestää jopa kevyen hinkkauksen.

Vilkase tuotetta esim. täältä

        Smokey eyes palette -luomivärikvartetti
Sävy: 01 Black
Eli kavereiden kesken Smokey eyes for dummies. Luomivärien mukana tulee nimittäin ohjeistus värien käyttöön täydellisen sumusilmälookin saavuttamiseksi ja se on aika pro juttu! 

Plussat:
+ Vaalein sävy näyttää paketissa valkoiselta, mutta paljastuukin iholla TÄYDELLISEKSI korostushelmiäiseksi! 
+ Tummemmissa sävyissä pigmentin määrä on ihan magikaalinen; vähän rohkemmalla levittelyllä saisi aikaan erittäin näyttävän ja dramaattisen lookin. Itse pysyttelin kevyemmässä kerroksessa, mun kohdalla tulos olis ehkä ollu vähän väärällä tavalla dramaattinen. Erityisesti musta sävy rokkaa täysii; se todella on hiilenmusta myös luomella!
+ Ohjeistuslappunen!
+ Sävyt sointuvat ja sulautuvat toisiinsa ihan huiman hyvin!
+ Ei kimallusta vaan silkkaa helmiäistä.

Vilkaise tuotetta esim. täältä.

4 kommenttia:

 1. Mä en saa mistään suukkoja enkä hellyyttä, joten tällanen kosmetiikka kyllä kelpais paremmin kuin hyvin! Etenkin toi huulipuna on aika upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi huulipuna, mä ottaisin niitä jopa mieluummin kuin oikeita suukkoja! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo namnamnam, mun oli heti pakko käydä kaupoilla hipelöimässä lisää noita GOSHin huulipunia ja oon melko varma että joudun lunastamaan koko joukon lisää niitä. :D

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...