sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Pitää olla pikkasen pläski

Kenkäin trendihorisontissa alkaa häilyä yhä enemmän kapeita kärkiä ja korkoja ja yhä sirommaksi muuttuvia siluetteja, mutta itse en ole vielä hetkeen kykenemässä keventämään. Tämän hetkiset tuhdit platformit ja kolhot korot nimittäin maistuvat mulle edelleen ja veikkaan nälän vaan kasvavan entisestään. 

Kasasinkin kollaasiksi tämän hetken muutamat himottavimmat läskipohjaherkut, vilkaskaas näitä:

Mitäs siellä tykkäillään, valuuko sielläkin kuola?

EDIT: Nyt ku oon tuijottanut tätä postausta päivätolkulla ja kaikki noi kuumimmat popot on jatkuvasti ihan tossa framilla niin päädyinpä sit lopulta laittamaan brandosille tilausta sisään tästä ja tästä överitäydellisestä parista. Kenkähimo 6 - Mira (ja Miran tili) 0.

12 kommenttia:

 1. Mäkään en oo ainakaan toistaiseksi yhtään innoissani mistään sirommista koroista ja malleista, platformit sekä paksut tolppakorot ja kiilakorot on vieläkin se juttu! Noi Vagabondit ja Shoeshibarit on kyllä tosi kivat, kelpais ihan koska vaan. :) Creepereihin on vielä sen verran viha/rakkaus-suhde, etten tiedä osaisinko käyttää niitä ite vaikka ne muilla kivalta näyttääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiilakorot todellakin myös, omnom! <3 Vagabond tekee kyllä kokoajan koleempia ja koleempia läskäreitä, huomasin et niilläkin oli nyt jotain sellasta creepertyyliäkin (jota esim. noi Julietit jo vähän lähentelee) mut sellasella Vagabond-twistillä et ehkä sellaset nousee jopa ihan aitoja creepereitä himottavammiksi! Ja vois sopia jopa creepereistä traumatisoituneille. :D

   Poista
 2. Vähä noi kultaiset on päheet! Mun ongelma tommosissa kengissä on se, että yritän etsiä tyttömäisiä ja _siroja_ läskikenkiä... :D yhdet paksupohjaiset kokomustat varrettomat tennarit mulla on ja ne on ihan <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA no sä ootkin ottanut siis vielä vähän kunnianhimosemman himotuksen. :D Vagabondilla on kyllä tosi maagisia siroja läskäreitä, oon monesti passannu niitä malleja koska ne on taas meikän amatsonijalkaan liian sirot, mut kuulostais just sun heiniltä!

   Poista
 3. Mä oon pikkuhiljaa alkanut lämmetä läskipohjille, viininpunaiset mustalla pohjalla olis aika täydelliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI niinpä, sellaset ois aika magikaaliset! Henkkamaukallahan oli nyt just sellaset mokkacreeperit noissa sävyissä!

   Poista
 4. Mua on Creepersit himottanu jo muutaman vuoden, ei vaan oo kehannu ostaa kun maksaa niin pirusti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO NIINPÄ, sama setti se on meikäläistäkin jarruttanut. Tiedostan et niitä tulis varmaan pidettyä ihan hullulla rakkaudella mut just ku viimeks eilen kattelin ja hinnat nousee väistämättä sinne pariin sataseen ni kyllä se vähän silti hillitsee..

   Poista
 5. Ostan kenkiä kohtuullisen harvoin ja silloinkin mennään aika paljon jollain Doctor Martens linjalla, että vaikea sanoa mistä pidän "enemmän". Pidän noista Vagabondin Libbyistä kyllä. Ne näyttävät kävely-ystävällisiltä. Mutta sitten taas toisaalta haluaisin käyttää stilettoja ja muita naurettavan epäkäytännöllisiä asioita, mutten pysty. Oulun keskustan mukulakivetys vituttaa. :D Nimim. Kahdet piikkikorot niissä jo pysyvästi tuhottu. Tällä hetkellä sitten kuljen ikivanhoilla korkobootseilla, koska no. Ne vaan ovat mukavat. Joo ja niillä Martensseilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis oon käsittänyt että noi libbyt olis samat kui ne gracet mutta paksummilla platformeilla ja voin kertoo että ne gracet on ihan taivaalliset! Ensimmäiset kengät jotka oon oikeesti fyysisesti käyttäny puhki! :D And I feel you, Turun mukulakivet on kans sellaset tappajat että ehkä siksikin mun jalkinemaku on kehittynyt tällaseen nilkkaystävällisempään suuntaan. :D

   Poista
 6. Bongasin tuollaiset ihan ylisöpöt läskipohakengät Primarkista alle £20 ja vitsi harmittaa nyt, etten ostanut. :D Täällä briteissä niitä näkyy paljon katukuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OUUUH älä ees kerro Primarkista, siellä on varmaan vaikka mitä maagisuuksia! :D Joo Lontoossa toi himo kasvo kyllä aika sietämättömiin mittoihin, jos oisin kehdannu ni oisin ostanu undergroundin creeperit kolminkertaisilla pohjilla, niitä oli joka liikkeessä ja ne oli ihan naurettavan hienot! :D

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...