keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Instant ennustajaeukko

Löysin itseni jälleen eräänä päivänä jokasyksyisen taisteluni ääreltä. Sääennusteiden mittarilukemat muuttuvat taas pikkuhiljaa sävyltään sinertäviksi ja Aurajokea pitkin puskeva jäätävä merituuli värjää samalla sävyllä huonosti varustautuneiden kaupunkilaisten naamat. Liian monena talvena olen ollut kykenemätön tinkimään tyyliseikoista edes oman mukavuuteni tähden ja olen liukastellut loskasäissä täysin väärissä kengissä, jäädyttänyt näppini halpishanskoissa ja kohmettanut kroppani kauniiden hamosten tähden. 

Vähitellen olen virheistä oppimisen myötä edennyt henkilökohtaisessa varustelutasossani voiton puolelle, ja hetki sitten tein parilla klikkauksella selvää myös vanhimmasta pukeutumisvihollisestani, hattuneuroosista. Korin kautta kotiinkuljetukseen lähti yksi jos toinenkin ehkä kirjaimellisesti maagisin päähine ikinä, nimittäin turbaani! Kasasin teille muutaman oman suosikin kollaasiksi, olisi tehnyt mieli kotiuttaa nää kaikki!

Persikkainen, harmaa, tummanvihreä, tupakan värinen ja alempi musta turbaani: ASOS, Paljettiturbaani ja ylempi musta turbaani: Accessorize

Turbaanissa on väistämättä sisäänkirjoitettuna sellainen tietty tärähtänyt selvännäkijä-viba, mutta sehän on näissä piireissä suorastaan positiivinen asia!

Millaisella päähineellä teikäläiset meinaa selvitä talven tuiskuista?

P.S Vielä on iltaan asti aikaa osallistua ripsariarvontaan TÄÄLLÄ!

12 kommenttia:

 1. Mä menin ja ostaa paukautin Coston Kombai-hatun nahkaisena versiona, on muutes ihan mahtava! Sen lisäksi että pää pysyy lämpimänä hattu piristää ankeintakin aamua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouuh, coolio! Coston lätsät ei meikän nupille sovi, mutta ihailen niitä aina muilla ja varsinkin toi nahkanen kuulostaa ihan megakoleelta!

   Poista
 2. Mä neulon tällä hetkellä itselleni turbaania, saas nähdä onnistuuko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOI VAU, arvostan! Tulee varmaan ihan maaginen ja sen jälkeen joudut ottaa multa tilauksia vastaan. :D

   Poista
 3. onhan noita pipoja kertynyt. niillä mennään :D Sen verran oon minäkin jo "kasvanut aikuiseksi" etten halua enää jäädyttää itseäni... tosin nahkatakista en millään haluaisi luopua... : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no mäkin oon keräilly kaikkea pipoista kasakkahattuihin mut ne on jäänyt lopulta käyttämättä kun niissä on aina jotain pientä pielessä. Turbaanissa sensijaan ei voi olla mitään vikaa!

   Ja hahah, joo you and I both, mut nahkatakin pystyy järkeilemään kerrospukeutumisella myös talvisäihin! :D

   Poista
 4. Ahaha eikä miten mageita!! Oiskohan tollanen ratkaisu munkin talvipäähineongelmaan...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin!!!! Oon melkosatavarma et nää ratkaisee kaikki maailman ongelmat! :D Et ois varmaan arvannu mut mä nappasin ton alimman mustan ja sit ton harmaan ja toi musta oli vissiin viimonen ja vihreestäkin oli enää yks jäljellä et nyt jos nää himottaa niin asokseen mars!

   Poista
 5. Nyt kyllä alkoi turbaanihimo! Mulla on yks kankainen, mutta tarvin ehdottomasti neuleversionkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo I know right, mulla on kans pari kankaista turbaania mutta en oo ikinä tajunnu että jos sellasen hommais lämpimänä versiona ni se ei ainoastaan ois pähee vaan myös toimiva. :D

   Poista
 6. Ostin tuollaisen mustan turbaanipipon viikko sitten. Mmaagisin voimin se on tuulelta ja tuiskeelta suojannut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kuulostaa mmmaagiselta! :D en malta oottaa että mun pehmoturbaanit kilahtaa luukusta!

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...