perjantai 5. lokakuuta 2012

Vanne otsalla

Neule: Cubus, Hame: Selected Femme, Liivi: Gina Tricot, Kengät: Vagabond

Niittipanta: Zara
Laukku: KappAhl, Käsikoru: Weekday
Eilen oli hetken aikaa sellanen täydellinen syysfiilis; kun ilma on kuulas ja vähän kirpakka, tuuli on aika voimakas ja haisee yhtäaikaa vähän tunkkaiselle ja silti raikkaalle, puista sataa pudonneita lehtiä punaisen ja keltaisen eri sävyissä ja ilmassa on sellainen tunnelmallinen tuntu, että hämärä vois tulla hetkellä millä hyvänsä. 

Mut eipä sitten tullutkaan hämärä vaan tuli ihan fysikaalis-apokalyptinen rankkasade, joka kasteli varpaat ja pakotti heräteostamaan vettähylkivän parkatakin. Märissä sukissa hiihdellessä otsaan olis eittämättä jonain toisena päivänä saattanut kiteytyä melkoinen fallos, mutta onneksi mulla on nyt moisen suitsimiseen erikolee niittipanta. Se on niin fierce, että se pitää ilon pinnassa ja kampittaa kaikki otsasarvet ihan 6-0.

Ilon pinnassa ja innon pinkeänä pitää myös vilkaisu mun lukijalaskuriin; teitä ihania tyyppejähän ei ainoastaan ole tullut julmettua määrää lisää, vaan koko joukko alkaa jo hätyytellä sadan lukijan merkkipaalun tuntumaa! Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat ihanuudet, kohta se on taas juhlan paikka! IIKS!

12 kommenttia:

  1. Älyttömän ihana asu! Oon monta kertaa zarassa hiplannut tota pantaa, mutta en usko että osaisin käyttää sitä.. Näyttää kyllä hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos söpönen! Joo mäki oon monta kertaa hiippaillu sen kaa kassan suuntaan mut sit vienykin takas ku mietin et tuleeko käytettyy, mut nyt tunteet vei voiton järjestä. :DD

      Poista
  2. Tykkään mä sun vaatekuvistakin, mut erityisesti kuvauspaikoista oon kade.

    Taitaa olla se Turku nasta mesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah you got that right, Turussa on joka paikassa kyllä joku maaginen nurkkaus jota ei oo vielä aikasemmin tullu nähneeksi ja kokoajan löytyy lisää ja lisää nähtävää! On tää vaan aika huikee paikka. :)

      Poista
  3. Great strong looking outfit! Love your accessories
    Kisses
    Aga

    Check my new post
    www.agasuitcase.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you dearie! :) I love that studded headband as well, it's my newest crush. :D
      Kisses!

      Poista
  4. Ihana toi panta ja laukku, toki muutenkin kiva asu!

    VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...