tiistai 23. lokakuuta 2012

Helmisimpukka

Mekko: Monki, Kengät: Vagabond
Kaulakoru: Gina Tricot, Hiuspanta: Glitter
Nahkahansikkaat: Seppälä, Laukku: Gina Tricot
Monkista kotiutettu mekko tuo mulle mieleen helmiäissisuksisen simpukan ja sekös meikäläistä inspiroi. Simpukalle kaveriksi piti toki laittaa kaulaan iso helmi ja käsikynkkään vanha kunnon meduusalaukku. Noi keinosiementäjähanskat ei ehkä istu tähän merelliseen visioon, vaik toisaalta niistäki tulee sellanen sopiva kalatiskifiilis!

Mites teillä ihanilla tyypeillä on uusi viikko lähtenyt käyntiin? Mä kuulin eilen, että perjantaina tulee lunta ja vajosinkin samantien kunnon kuuden tunnin talviunipäikkäreille. Talvikooma tulee.

8 kommenttia:

  1. Mä kuvittelen toistaseks olevani innoissani mahdollisesta lumentulosta. Varmaan kyllä siinä vaiheessa kun tarpoo loskassa jalat märkinä, alkaa ajatukset muuttua... Toistaseks elän kuitenkin jossain utopistisessa kuplassani, että sit kun lunta tulee niin on vaan nättiä ja saa kivoja kuvia, eikä siihen muka liity mitään negatiivisia aspekteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hahah mä tunnistan ton sun ajatuksen, mä yleensä sporttaan tota samaa utopiaa jossa lumi leijailee aurinkoisessa pakkassäässä kevyenä untuvana pakkasenpuremien pihlajanmarjojen päälle valaisten koko maiseman. Mut todellisuudessahan sieltä tulee vaakatasossa räntää jonnekin tammikuulle asti jolloin kunnon paskamyrsky iskee ja yhdessä yössä tulee kaksmetriset nietokset. :D

      Poista
  2. Ooh, onpas Turussa niin kaunista tällä hetkellä<3 On toi maisemakin ihan ok!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheheheheh, ihan nousi puna poskille sun kommentista, just sopivan sleazy.:D <3 Sä oot mire ihana. <3

      Poista
  3. Hei kaimaseni, olipas kiva löytää blogiisi kommenttisi kautta! Aivan mielettömiä syysmaisemia ja kuvia. Taidanpa jäädä seurailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan vaan toinen samanmoinen! Ihana kuulla että tykästyit, osuu ja uppoo aina ihan tosissaan kun kuulee tommosia sanoja. :) Tervetuloa vaan oikein lämpimästi! <3

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...