lauantai 20. lokakuuta 2012

Turvatakki

Takki: Selected Femme, Hame: H&M, Kengät: Vagabond, Laukku: kirppari
Kauluspaita: H&M
Suosittelen kaikille syksyn jättitakkitrendiin tarttumista. En itse edes vielä omani ostettuanikaan ymmärtänyt kyseisen raskaana valuvan, muodottoman kuoren muodostavan vaatekappaleen täyttä potentiaalia. Suhtauduin myös koko kyynikon huvittuneisuudellani Costume-lehden käyttämään munatakki-nimitykseen. Kunnes koitti just sellainen päivä, että peiton alta poistuminen tuntui vähintäänkin olevan työn takana ja nahkahameestakin repesi halkio kesken kaiken. Sellaisena päivänä "munatakin" takaama lämmittävä, syleilevä ja suojeleva lisäkuori tulee todella tarpeeseen. 

14 kommenttia:

 1. Munatakki....wtf :DDD
  Mut on toi kyllä överihieno munatakki. Odotan sua jo Thurrrkuseeeen senkin hassu <3
  Ps. mulle käy se huominen btw :]

  VastaaPoista
 2. Dear Eki, onko mulla ongelma kun kokeilin kaikkia ihania armyparkoja eilen vintageliikkeessä mutta en voinut ajatella koska ne oli ison tuntuisia eivätkä "istuneet" päälle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Joonas. Kiitos kun kerroit avoimesti murheestasi. Mittasi ovat ok. Kaikenlaiset kokeilut ovat täysin normaaleja sinun ikäisellesi nuorelle miehelle, eikä ristiriitaisissa tunteissa ole mitään hävettävää.

   Armyparkakokeilusi vintageliikkeessä saattoi aiheuttaa ahdistusta sinussa siksi, että vanhojen vaatteiden leikkaukset eivät yleensä ole ihan tätä päivää. En silti epäile hetkeäkään, etteivätkö ne olisi näyttäneet päälläsi hyvältä, joten joko voit koittaa ajatella parkoja uudesta, epäistuvuutta muodikkaana pitävästä näkökulmasta tai voit hakeutua nykyvaatteiden pariin, joissa fiilis on vintage, mutta leikkaukset ovat a-now. Vilakise myös bundeswehrin parkoja, saksalaiset soturit kun ovat tunnetusti perillä tyylistä: http://www.varusteleka.fi/product/maasto-ja-kenttatakit/bw-parka-flecktarn-kaytetty/_2IF0XI172

   Poista
 3. Siis. Homman nimihän on se, että itken tyhmyyttäni vieläkin, kun en ostanut kirpparilta yhtä täydellistä takkia! Rintataskun kohdalla sisäpuolella oli sellasta logoa, että kalliilta ja laadukkaalta vaikutti. 100% australialaista villaa tai jotain. Ruskea villakangastakki tummanruskeilla _NAHKA_yksityiskohdilla, eli about täydellinen! No en sitten ostanut sitä, kun koko 42 oli vähän liian iso (kuten myös hinta 23e mukamas). Vasta myöhemmin tajusin, että jos olisin poistanut takista olkatoppaukset, siitä olisi tullut juurikin tuollainen übertrendikäs munatakki! Kun kävin kirpparilla uudestaan, takki oli jo mennyt :'( Noh, mä toivon, että se joku siellä, joka sen takin osti, on onnellinen. Täydellinen takki löytyy minulle vielä jostain muualta sitten.

  Mutta niin, once and again, tämä kokonaisuus näyttää varsin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OUUUH käännettäköön veistä haavassasi, koska toi takki kuulostaa ihan täydelliseltä. Mut toisaalta uskon vakaasti vaatekohtaloon et selkeestikään toi takki vaan ei ollut sulle tarkoitettu ja parempi saalis odottaa jo ihan nurkilla. :D

   Ja kiitos hunajainen, arvostan! :) <3

   Poista
 4. Mä en vain kykene munatakkiin! Kovasti yritin, mutta se näytti mun päällä niin uskomattoman huonolta, että olkoon. Sen sijaan rakastan uutta isoa, mustaa, villakankaista kellohelmaista takkiani, jonka huppuun mahtuu asumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se kyllä sellanen kappale että ei voi ees hyvällä huumorintajulla et joku näyttäis hyvältä tai kuumalta tollasen takin uumenissa, onhan se vähän sellanen man-repeller. :D Mut silti niin kolee! Mut toi sun takki kuulostaa myös erittäin täydelliseltä turvatakilta; huppu naamalle niin oma kupla on valmis!

   Poista
 5. Mahdottoman ihana kauluspaita! Itse en voi harmi vaan noita pitää kun ahdistaa tiukat kaulukset, mutta onneksi voi muiden päällä ihastella! :D

  Kyllä on muutenkin aivan napakymppi asu ja stailaus, piti ihan pysähtyä ihastelemaan! Muotilehdet jää tälle kakkoseksi, oikea helmi koko look. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kyllä osu ja uppos, kiitos sun megaihanasta kommentista, valaisit mun koko tulevan viikon. :) <3 Ja tiukat kaulukset on itellekin yleensä iso ahdistus, mutta tollaset ohuet materiaalit tekee niistä semisiedettävät!

   Poista
 6. Ihastuttava takki! <3 kävin muuten vasta eilen noutamassa postista erään ihanan pehmeän paketin, åaljon kiitoksia siitä! Kaulahuivi on kaulassani nytkin tätä autossa kirjoittaessani :-)

  VastaaPoista
 7. Kyllä tänkin takin mieluusti kotiuttaisin!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no takkeja ei kyllä koskaan voi olla liikaa! :D

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...