sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Suukkoja ja silmäniskuja

Jokainen tämän blogin parissa tovin viettänyt on varmasti joutunut jo toteamaan vakavaa riippuvuutta muistuttavan rakkauteni kaikenlaisiin huulimeikkeihin. Kevyttä ehostusta suosivana ja noin muuten luonnollista lärviä sporttaavana tykkään nimittäin kuitenkin kikkailla huulimaalailuilla. Huulille aidattuna kreisitkin värisävyt saa kesytettyä ja huulimeikillä on helppo saada aikaa kiinnostavuutta vaikka koko asuun. 

Enpä siis peitellyt innostustani hetkeäkään, kun sain Nordic Cosmeticsilta testattavaksi muutaman uuden sävyn vanhasta lempparistani, Max Factorin Colour Elixir -huulipunasta. Samaan syssyyn tuli testailtua myös toinen syksyn uutuus Max Factorilta, Eye Brightening -sävyripsiväri, joka lupaa kirjaimellisesti laittaa pilkettä silmäkulmaan!

             Colour Elixir -huulipuna

Colour Elixir -huulipuna on aikojen saatossa ainut huulimeikki, josta olen onnistunut kuluttamaan kokonaisen hylsyllisen loppuun saakka. Huulipunien suurkuluttajalle iloisin uutinen Colour Elixirissä on sen huima hoitavuus ja kosteuttavuus; puna lupaakin jopa parantaa huulien hyvinvointia viikon käytön jälkeen ja siltä se myös tuntuu.

Sävy: 615 Stardust Pink

Sävy: 655 Lilac Wine

Sävy: 830 Dusky Rose

Sävy: 690 Aubergine

Plussat: 
+ Kestää pehmeän hoitavasta koostumuksestaan yllättävän hyvin, lisäilyä ei kaivata edes kunnon ruokailun jälkeen.
+ Pigmentti on täyteläistä ja sitä on riittävästi!
+ Maagiset metalliset sävyt, joilla yleensä painitaan ainoastaan aavistuksen kalliimmissa hintaluokissa.
+ Yli 60% aineosista on hoitavia ja kosteuttavia, joten puna toimii aktiivisesti huulien hyvinvoinnin eteen; seikka jota näin pigmenttiseltä punalta on yleensä turha odottaa! Meikän korppuhuulet kiittää!


Eye Brightening Tonal Black Volumising -ripsiväri
Sävy: Black Pearl (ruskeille silmille)
Max Factorin syyskauden uutuusripsivärin jippona ovat mustaan pohjaväriin lisätyt spesiaalit mikrovärihelmet, jotka on suunniteltu luomaan loistoa eri värisille silmille. Lisäksi massassa on mukana metallisia aineosia, jotka vangitsevat ja heijastavat valoa pitäen silmän alueen aivan uudella tavalla valaistuna. Sävyjä sarjassa on kolme: Black pearl ruskeille silmille, Black ruby vihreille silmille ja Black sapphire sinisille silmille.

Omiin räpsyttimiini leviteltynä en ehkä lopultakaan kokenut niin huikaisevaa valaistumista kuin odotin, vaikkakin ihastuin kovasti siihen aavistuksen metalliseen kiiltoon joka massaan jäi myös kuivumisen jälkeen. Veikkaan, että kaksi muuta sävyä eroavat selkeämmin tavallisesta mustasta sävystä, sillä käsittääkseni niissä muuta kuin mustaa pigmenttiä on hieman enemmän. Isoa rakkautta myös tutusta Masterpiece-harjasta, joka rullaa massan ripsille tasaisen täydellisesti tuuhentaen ja taivutellen!

Plussat:
+ Masterpiece ifX-harja on pariin sanaan tiivistettynä eeppisen hyvä.
+ Massan metallinen kiilto kiehtoo kovasti!
+ Pysyi räpsyttimissä uskollisesti koko päivän ja piti jopa meikän piikkisuorat ripset notkeina!

Ihanaiset tyypit Nordic Cosmeticsilta eivät lykänneet pakettiini ainoastaan sävyä meikän sysimustille silmille, vaan paketista paljastui myös vihreiden ja sinisten silmien ripsarit!
Nyt kun mulla kerrankin on mahdollisuus niin ajattelinkin siis laittaa tämän ilon kiertämään ja arpoa nämä ihanuudet teiän kreisikivojen kesken, että pääsette osallistumaan tämän tuotteen hypetykseen! Nyt siis kaikki sini- ja vihersilmäiset ja kategorisoinneista piittaamattomat ruskeasilmäiset, mikäli mielitte päästä käsiksi näihin maagisuuksiin niin kommentoikaa tähän postaukseen ja sisällyttäkää kommenttiinne ainakin seuraavat faktat: 1. Kumpi sävy kiinnostaa, 2. Kaksi seikkaa, jotka tekee just sun silmistä megamaagiset, 3. Oma sähköpostiosoite. Osallistua voi keskiviikkoon 24.10.12 asti.


Miltäs kuulostaa nämä herkut? Ei tarvitse varmaan erikseen mainita, mutta oon ihan naurettavan rakastunut tohon viininpunaiseen Color Elixiriin, maalailin sillä naamaani jopa ihan vaan kotona oloa varten.

22 kommenttia:

  1. 1. Black Ruby
    2. Silmäni ovat oikeasti selkeän vihreät, eivätkä mitkään siniharmaavihreän sekoitukset. Lisäksi pidän silmieni erikoisesta muodosta, joka osamantyyppinen kuin esimerkiksi Ninja Sarasalolla.
    3. inka-mari.helvila@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. 1. Sinisilmäiselle tarkotettu ripsari!
    2. Vähän harmahtavat siniset silmät, jotka muuttuu kirkkaan sinisiksi erään tietyn käyttämäni pronssisen rajausvärin kanssa. Ja silmäni saavat myös paljon kehuja niiden pyöreästä muodosta!
    3. arjainen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  3. 1. Black Ruby
    2. Mun silmissä näkyy hymy ja toisessa silmässä on pisama!
    3. keikki.lingenfelter@gmail.com

    VastaaPoista
  4. 1. Vihreille silmille tarkoitettu.

    2. Silmistäni Tekee maagiset n. Puolen sentin pituinen pätkä nyhdettyjä ripsiä. Kerran virosta ostamani ripsentaivuttimet repäsivät ripsiä irti puolen sentin kokosen holen, eikä ne koskaan kasvanu kunnolla takasin :D sillon itketti! Piti vaan jakaa tää tarina oikeestaan. :'D

    3. Miina.pajunen@Gmail.com

    VastaaPoista
  5. 1. Kiinnostaa sävy Black ruby.
    2. Mun silmät on välillä ihan emerald greenit ja välillä taas keltaiseen kullanruskeaan taittavat hazelit. Valosta riippuen toki. Toisekseen välillä nää silmät on älyttömän isot ja niistä näkee kyllä jokaisen tunteen välittömästi.
    3. camilla.perttula@gmail.com

    Plus: Mulla on tuo stardust pink ihan luottopunana. Pitääpä tsekata nuo muutkin värit läpi. ^^

    VastaaPoista
  6. mulla on toi ripsari ja kokeilin joskus laittaa toiseeen silmään mustaa ja toiseen tota ylläolevaa ripsaria, ja mun mielestä se kirkasti katsetta ihanasti : )

    VastaaPoista

  7. 1. Vihreä! Tai siis vihreäsilmäisille. Oon tutkinut näitä kaupassa ja himoitellut, mutta en ole raaskinut ostaa :(

    2. No upea vihreä väri ja pitkät kaarevat räpsyripset ;)

    mirettep@hotmail.com!

    VastaaPoista
  8. 1. Black sapphire eli sinisille silmille sopiva sävy
    2. pidän kirkkaan vaaleansinisestä sävystä, ja ripsistä jotka on luonnostaan mustat ja kaarevat
    3. elina.aalto@suomi24.fi

    VastaaPoista
  9. 1. Black ruby, koska silmäni ovat ruskeanvihreät!
    2. Silmistäni maagiset tekevät "pisama" toisessa silmässä ja metsän samettinen väritys.
    3. koivuniemi.lotta@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Noi maxfactorin huulipunat on kyllä ihan huippuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei toiminu ollenkaan kun kokeilin tuota vaaleanpunaista joskus, kuivatti ja jäi semmoseksi epätasaseks kerrokseks joka vetäytyi huulten reunoille nopeasti... toisaalta itsellä ei oikeen muutenkaan koskaan nämä ei-kalliit huulimeikit toimi. :/ Herkkä kun on iho, niin ilmeisesti huuletkin!

      Poista
  11. 1. Sinisimmuille tarkoitettu!
    2. Mun silmissä maagisinta on niitten selkeä syvänsininen sävy! Myös pitkät ripset on kivat, vaikkakin ne yleensä vaatii hiukan taivuttelua ja megajättiripsiväriharjan kosketusta :'3 Toisinaan porukka kysyy että onko ne ihan oikeat.
    3. jannilehti@luukku.com ♥

    Kuolen aubergine- sävylle. Täytynee käydä testaamassa, että olisko tämä se täydellinen tummanpunanen huulipuna joka mulla on vielä löytämättä. :>

    VastaaPoista
  12. Kuulostaa kyllä tosi hyvälle noi huulipunat, allekirjoittaneen huulet ovat nimittäin kuivat kuin korput ja monet punat tuppaantuvat tämän takia paakkuuntumaan vaikka miten olisi muka yrittänyt niitä huulia ennen punaamista hoitaa...

    Ja arvonnan taidan ruskeasilmäisenä skipata :)

    VastaaPoista
  13. Ykkönen: Se vihersilmäisten olis enempi minua, mutten ole niin nöpönuuka- jos vaikka vihreän kerkisit jo arpoa, niin kokeilen mielelläni myös sinisilmien versiota.

    Kakkonen: Vastasyntyneenä mun silmien väri legendan (iskän) mukaan muunteli, joten isä nimitti mun silmien värien sekamelskaa yksiselitteisesti "pörliiniksi". Mulla on siis pörliinin väriset silmät. Oikeasti ne on siis vihreät. Toinen maaginen seikka on pienenpieni ja siro luomi vasemman silmän ripsirajassa, joka ilahduttaa mua aina meikatessa.

    marya.today@gmail.com

    VastaaPoista
  14. 1. Vihreä.
    2. Silmät ovat oikesti sekaväriset, joten ois melkeinpä jännää testata, saako ripsarit näyttämään ne eri värisiltä (esim. paidan väri kuitenki pystyy siihen). Ja mantelinmuotoisina ne on helppo meikata. :)
    3. kuinsurmaisisatakielen@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. No kyl vaan mieluusti testaisin tuota sinisilmille tarkoitettua ripsiväriä!

    Maagista mun silmissä on ainakin pitkät ripset, joissa toimii about minkälainen ripsari tahansa. Ovat myös luonnostaan aika tummat ja joskus pentuna joku oli kuulemma äiskälle tokaissut, ettei noin pienen lapsen silmiä tarvitsisi maskaralla koristaa. :D Toinen juttu vois sit olla silmien muksakka muoto, helppo siis meikata (jos vain osaa).

    (jose miuku ajastaika.com)

    VastaaPoista
  16. 1. Black ruby!
    2. Ensinnäkin silmäni ovat niin vinot, että mua joskus ulkomailla luullaan mongoliksi. Finlandese? C'est pas possible! Toisekseen simmut osaavat leikkiä kameleonttia: jos minulla on päällä jotain ruskeaa, myös tummanvihreät silmäni muuttuvat ruskeiksi. Onneksi vihreä on lempivärini, sillä se luonnollisesti korostaa silmiäni. Kiinnostaisi tietää, näyttäisivätkö silmäni koko ajan vihreiltä tämän taikamascaran avulla :)
    3. salsalminen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  17. 1. Black ruby.
    2. Tapasin viime keväänä nuoren miehen, joka taisi nähdä heti sielun peiliini. Tämä metsien mies sanoi, että miulla on surulliset silmät, niistä näkee että oon itkenyt paljon. Nyt elän elämäni onnellisinta aikaa (ilman metsien miestä), ja tämä maaginen maskara toisi lisää kauneutta ilosta nauraviin silmiini!
    3. riikka.vatanen(at)gmail.com

    Ps. Oot lukemistani muotiblogeista ehdottomasti virkistävin! Siulla on asenne kohdallaan. Kiitos myös D.I.Y. -vinkeistä!

    VastaaPoista
  18. Sinisten silmien versio kiinnostaa.

    Mun silmät on siniset tai harmaat päivästä, vaatetuksesta, meikistä ja sadepilvien väristä riippuen. Lisäksi mustuaisen (onko se mustuainen??) ympärillä on pieniä epävärisiä hippusia.

    Joo, sehän kuulostikin taas fiksulta... :D

    VastaaPoista
  19. Ujui, aivan ihanaisia huulipunia! Varsinkin tuo Lilac Wine säväyttää. Sinulla on muuten jotenkin todella miellyttävän muotoiset huulet! Heleiden huulipunasävyjen kanssa näyttävät vähän sellaisilta levenneiltä sydämiltä.

    Edellinen ripsarini kuivui/loppui juuri vastikään, suosisikohan onnetar minua uudella värityksellä...!

    1. Black ruby!

    2. Silmieni väri on yksi jatkuva pohdinnan aihe, kun minä ja muutama harva valioyksilö näemme ne kirkkaan vihreinä, mutta useammin kuulen kommenttia "kauniin vaaleansinisistä" silmistä. Vihersiniharmaat silmät ovat valaistuksesta riippuen hyvinkin magikaaliset! Toisena magikaalisena silmiini liittyvänä juttuna mainittakoon, että osaan tärisyttää niitä. Siis sillä lailla vibraavasti. Se tuntuu ihan yhtä pöljältä kuin näyttääkin, mutta ainakin se on helposti demonstroitava taikatemppu jatkoilla...

    3. k.huitula@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Joo itsekin kyllä petyin tuohon ripsariin, mutta tuota huulipunaa pitää testata kyllä! Nuo roosan väriset on aivan jumalaiset:)

    http://wellitsureaintprada.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...