torstai 4. lokakuuta 2012

Ihanuuksia IsaDoralta

Synkeän sateiseen viikkoon kolahti kokolailla uutta iloa ja energiaa, kun Berneriltä muistettiin mua pienellä paketilla; sain testattavaksi IsaDoran uusimmat uutuudet! Nää herkut on vasta ihan näillä näppäimillä rantautuneet kauppoihin. Voidemaisen luomivärin tiesin olevan välitön hitti, mutta BB-voiteeseen suhtauduin valmiiksi vähän väljähtänein tuntein, vielä kun en itselleni sopivaan BB-voiteeseen ole markkinoilla törmännyt. Vaan kuinkas sitten kävikään.

                 B.B.Cream All-in-One Make-up
Kuva: IsaDora
Sävy 01 Fair

IsaDoran BB-voide on muiden BB-voiteista tuttuun tapaan ihonhoitotuotteiden ja meikkivoiteen parhaat puolet yhdistävä voide, jota voi käyttää sellaisenaan yksinään tai pohjustusvoiteena värivoiteen alla. Erityistä juuri IsaDoran BB:ssä ovat pallomaiset 3D-polymeerit, jotka lupaavat tuppautua ihon juonteisiin ja muihin rotkoihin ja siloittaa ja sulostuttaa ihoon täydellisesti sulautuen. Voiteessa on lisäksi roppakaupalla hoitavia ja kosteutta sitovia ainesosia, jotka pitävät ihon puolia, kuten myös voiteesta löytyvä suojakerroin 12.
Meikäläinen kaipaa meikkivoiteelta erityisesti heleyttä ja kevyttä koostumusta ja pahimmat ongelmat kaikkien aiemmin testailtujen BB-voiteiden kanssa ovat liittyneet juuri koostumuksen tunkkaisuuteen ja rasvaisuuteen. Tässä voiteessa kuitenkin oli just se täydellisen raikas ja lähes nestemäiseksi sulava koostumus, joka vihdoin tuntui (ja näytti!) siltä miltä pitääkin: keveän heleältä ja luonnollisen ohuelta! Säikähdin aluksi aavistuksen tummalta vaikuttavaa väriä, mutta se sulautuikin jopa tähän maitonaamaan ihan huikean hyvin ja taisi jopa tuoda vähän kaivattua eloakin mun valkeaan hipiään. Sävyjä tarjolla on kolme: Fair (01), Medium (02) ja Tan (03).

Hinta n. 20€

Plussat:
+ KEVYT koostumus; tuntuu raikkaalta jopa todella ohuen meikkivoiteen ystävän iholla.
+ Vaalea sävy on riittävän vaalea myös totaaliselle jauhonaamalle.
+ EI PARFYYMIA!
+ Tasoittaa ihoa aika huiman hyvin!
+ SPF 12

Miinukset:
- Tasoittaa ihon värin maagisesti, muttei varsinaisesti peitä; näppylät ja muut piilopaikkaa etsivät vekkulit kaipaavat erikseen peitevoiteen suojakseen.


                      Cream Mousse eyeshadow
Kuva: IsaDora
Sävy 28 Gun Metal
Voidemaiset luomivärit maistuu mulle aina, niillä kun saa aika helposti hulppeaa jälkeä; näyttävää, mutta vaivattomalta vaikuttavaa. Ihan kaikkea en silti niele, vaatimusten listaan mahtuu ainakin pehmeä ja keveä tuntu, riittävän rutka pigmentti ja tarpeeksi tiukka ote; tuotteen on kestettävä koko päivä ilman kulumia tai kerääntymiä. 

Tämäkään värikäs voide ei todellakaan tuottanut pettymystä, vaan päinvastoin! Pysyvyys on huippuluokkaa, luomiväri on itseasiassa vedenkestävää ja nappaa tosi kivasti kiinni. Lisäksi pigmentin määrä on taattua IsaDoraa; yhdellä kerroksella saa ylläolevan pehmeän utuisen sävyn, mutta väriä voi lisäksi kerrostaa intensiteetin lisäämiseksi. Koostumus oli kuitenkin tuotteen ehdoton ykkösjuttu, pehmeän vaahtomainen väri tuntui ihan taivaallisen suloiselta luomella eikä hävittänyt keveyttään edes kun lisäsin värikerroksia!

Hinta n. 16 €

Plussat:
+ KOOSTUMUS! Kermamousse ei todellakaan ole liioittelua, tuotteen tuntu on vähintään juuri niin herkullinen.
+ Aplikaattori on superkiva; pikkuruisella, pehmoisella siveltimellä saa helposti sudittua värin koko luomelle, mutta lisäksi sillä saisi huidottua sievät rajaukset! Häivyttäminen sujuu näppärästi näpein!
+ Pigmentin määrä!
+ Ihanat helmiäisenhohtoiset ja metallisen kiiltävät sävyt:
Champagne (20), Marble (22), Fudge (24), Khaki (26), Gun Metal (28), Galaxy (30)
Tuotekuvat IsaDora
+ Kestävyys! Plussaa myös vedenkestävyydestä!

Mitäs siellä tykkäillään? Jokos ootte bongailleet nämä kauppojen hyllyillä? Ite oon taas ihan mehuissani, tää syksy on ollu ihan huimien kosmetiikkauutuuksien aikaa ja nää tuotteet ei jättäneet kylmiksi nekään. Ehkä pakko panosta vielä pariin vaahtoluomiväriin!

12 kommenttia:

  1. Apua! Noi luomivärit! Yritän nyt kovasti perustella itselleni, miksi mun EI olisi pakko saada niitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha I feel you, päätin jo et on pakko saada yks lisää mut nyt oon vähitellen onnistunut perustelemaan itelleni yhä suurempaa TARVETTA, koska just siitähän tässä on kyse. :D

      Poista
  2. Heips! Kävinkin sulle kommentoimassa jo mun blogiin, että lähe ihmeessä miesten osastolle, ja että ainakin Skanssin henkkamaukasta löytyi vielä alkuviikosta sitä lippistäkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, täytyykin pikapian painua katsastamaan tarjonta! :)

      Poista
  3. Tuo BB-voide vaikuttaa kyllä aika huipulta! Menin vain jo ostamaan Yves Rocherilta yhden.. Muuutta ehkä sitten kun tämä loppuu ^^

    ps. Oot tosi nätti tokavikassa kuvassa!

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä! Oon ollu jo niin kypsä kaikkiin bb-voiteisiin ku mikään ei oo ollu sopiva mut nyt löyty kyllä napakymppi! :)

      Ja voi äh kiitos, olipas huippusulosesti sanottu! ^^ <3

      Poista
  4. You have beautiful skin, but this base give a light to it
    Kisses
    Aga

    Check my new post
    www.agasuitcase.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow thank you darling! I do agree with that base being awesome, it does bring a whole new amount of freshness and life to my pale complexion!

      Poista
  5. Mä haluaisin ehdottomasti testata voidemaista luomiväriä. Täytyy varmaan ostaa testiin jossain vaiheessa sellainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on kyllä niin huimia, ite oon ihan koukussa! Jäin aikanaan siihen sellaseen lumenen tuubiluomiväriin koukkuun ja sittemmin oon metsästänyt lisää ja lisää voidevärejä. :D

      Poista
  6. Eiii, juuri kun sain itseni ulos Seppälästä MIYO-postauksesi jälkeen vain kolmella (...) uudella tuotteella ja päätin että en enää koskaan sorru... Nuo luomivärit vaikuttavat aivan taivaallisilta!

    Mietin myös tuossa uutta meikkivoidetta etsiessäni, että mitä mahdat tällä hetkellä käyttää normimeikissäsi? Meillä on aika samankaltaiset kalkkinaamat, joten veikkaisin sinulle sopivien tuotteiden natsaavan minullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHAHA, tunnen sun tuskan niin täysii, musta on ihana saada tuotteita testailtavaksi, paha vain että tähän mennessä oon jäänyt koukkuun jotakuinkin jok'ikiseen ja mun on pakko saada kaikki kaikissa sävyissä. :D Nää luomivärit on kyllä mullekin ehkä pahin pitkään aikaan, toi tuntuu ja näyttää niin ihanalta ja noi sävyt on aivan maagiset!

      Mun luottomeikki on jo pitkään ollu L'oréalin Infallible brushin (http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/loreal-paris-infallible-brushmeikkivoide/395578/10349/10337/10301) vaalein sävy sekotettuna tosi ohueksi L'oréalin Lumi Magique valokreemin (http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/loreal-paris-lumi-magiquemeikinpohjustusvoide/1143503/10352/11902/21406) kanssa! Nyt oon kyllä koukuttumassa tähän isadoran bb-voiteeseen, oon nyt viime päivät sekoittanu tätä tohon lumi magiqueen ja tulos on ehkä täydellisin mahdollinen!

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...