perjantai 19. lokakuuta 2012

Ruusuilla tanssimista

Meikäläisen fyysinen olemus ei ehkä juuri anna varsin herkkää saatika hentoista kuvaa, ja harvoin musta irtoaa myöskään keveän sensuellia fiilistä. Meikä kuitenkin TUOKSUU todellista itseäni huomattavasti nuoremmalta, vaaleanpunaisiin pukeutuvalta ja korkeissa koroissa liihottelevalta glamoröösilta neitokaiselta, rakastan nimittäin kaikkia karkkisia, hedelmäisiä ja herkkiä hattarahajuvesiä! Raskaat, mausteisen aikuiset tuoksut ovat jääneet täysin korkkaamatta osittain myös tuoksuherkän pääni takia, kevyen puhtaat tuoksut kun eivät rassaa nuppia läheskään yhtä paljon!

Luottotuoksuni ovat kaikki löytyneet Versacen, Dolce & Gabbanan ja erityisesti Escadan karkkihyllyistä ja jälkimmäinen tarjosikin jälleen yhden taivaallisen herkkuhetken, kun sain ihanalta Nordic Cosmeticsilta testailtavaksi Escadan uutukaisimman ihanuuden, Especially Escada Delicate Notesin!

Kuvat: weheartit ja Escada
Escadan tuoksut ovat usein varsin suloisen makeita, mutta Especially Escada Delicate Notes yllättää puhtaudellaan ja raikkaudellaan. Pohjimmiltaan tuoksu on kevyt ja rutkasti ruusuinen, mutta lisäksi siinä on tuhdisti hedelmäistä (ehkä omenaista?) raikkautta, joka saa aikaiseksi herkullisen pirskahtelevuuden. Delicate Notes on elegantimpi, aikuisempi ja sensuellimpi kuin monet muut, leikkisämmät Escadan hajuvedet ja voin kertoa että MAISTUU!

Vilkaise tuotetta esim. täältä.

Plussat:
+ Puhdas, raikas, ei liian makea tuoksu
+ Herkullisen herkkä vaaleanpunainen neste
+ Sulokas ja tyylikkään simppeli pullo!

2 kommenttia:

  1. Apua, kylläpä vaikuttaa ihanalta tuoksulta! Pitää käydä nuuhkimassa heti tilaisuuden tullen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO KYLLÄ, voin kertoo et oon leijaillut jatkuvasti ruusuisessa pilvessä sen jälkeen kun ton tuoksun sain, se koukuttaa niin jäätävän pahasti! :D

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...