keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Merellinen Maksi

Mekko: Lindex, Bleiseri: Selected Femme, Vyö: Lindex,
Laukku: H&M



Kengät: Vagabond



Tänään oli pakko uhmata viimaa ja harmaalta taivaalta vihmovaa lähmää ja lähteä kesäisissä merenrantafiiliksissä liikenteeseen. Uusi maksimekko on nyt täten sisäänajettu, ja se täytti kyllä enemmän kuin kaikki toiveet. Punon jo pakkomielteisiä haavekuvia kesähelteistä ja tosta mekosta. Mitäs te tykkäätte, kolahtaako maksit ylipäätään?

Korkattua tuli myös paljon intoillut Vagabondin Dynamic-kengät, jotka kuulopuheiden mukaan ovat edelleen Brandosin Outletissa myynnissä 18 € hintaan. Enemmän kuin kannattava sijoitus, sillä kengät tuntuivat ihan unelmaisilta jalassa, ja taatusti suoriutuvat kiitettävästi myös kesäkuumilla!

Nyt loppuu kesäoptimismi tältä illalta ja painun pikaisten unten kautta kohti huomista työpäivää, maksimittainen sekin.

Hyvää yötä ihanat tyypit! <3

tiistai 27. maaliskuuta 2012

L'Oréal Lumi magique

L'Oréal Paris on putkauttanut jokin aika sitten markkinoille uuden sarjan, joka pitää sisällään keveitä, "maagista heleyttä" ja "säteilevän ihon" lupaavia tuotteita. Sarjassa on ainakin meikkivoide, valokynä ja pohjustusvoide. Heleyden ystävänä kiinnostuin toki heti (olisin tosin ehkä kiinnostunut jo siksi, että käyttävät sanaa "maaginen") ja päädyin pitkällisen meikkihyllyssä piehtaroinnin jälkeen ostamaan ko. sarjan meikinpohjustusvoiteen, pure light primerin.


Ja no ONHAN SE MAAGINEN!

Ensimmäiseksi lotrasin tätä kepeän vaaleaa hyvin nestemäistä voidetta varomattomasti koko meikittömään naamaani nenää lukuunottamatta, ja tulos oli todella paljon heleämpi ja kiiltävämpi kuin olin edes uskaltanut aavistaa. Häkeltyneenä uutukaisesta hehkeydestäni päätin lisätä ainetta vielä meikkivoiteen joukkoon (TOIMII!), parittaa sen valokynän kanssa (TOIMII!), taputella sitä vielä raakana poskipäille ja kulmakarvojen alle (TOIMII!) ja sudinpa sillä vielä ohuen ohuet rajat huulten ympärille (toimiiko? NO TOIMII!). Teki mieli laittaa tätä myös aamupuuron joukkoon, mutta epäilin ettei se ehkä toimis.




Tuotteen plussat:
+ TUOKSUTON! Kiitos tästä!
+ KIMALTEETON! Hohteiden ja hehkujen vannoutuneena metsästäjänä olen törmännyt lukemattomia kertoja suureksi pettymyksekseni hehkua lupaaviin, mutta discoglamourglitterherkkua antaviin tuotteisiin.
+ Nestemäisyys tuntuu raikkaalta iholla ja tuotteen luoma kiiltokaan ei näytä rasvaiselta, vaan kepeän hehkeältä.

Tuotteen miinukset:
- Rakastuneelle ei pakkauskoko 20 ml riitä kovinkaan pitkälle. Joku 5 l vois piisata noin aluksi.


Jokos te olette intoutuneet kokeilemaan tätä sarjaa?

Cut outs

Paitapusero: Seppälä, Shortsit: Seppälä


Laukku: H&M

Vyö: Lindex

Tämän överituulisen päivän asukokonaisuudessa pääosaa näytteli huikaisevan kiva paitapusero, josta olkapäät on leikelty pois. Olen himoinnut tällaista paitapuseroa elähdyttämään paitapuserokavalkadiani jo pitkään, mutten ole moista täältä kotimaan markkinoilta vielä löytänyt. DIY-yrityskin epäonnistui karkeasti ja loi vain vielä toisenkin kauluspaidan mentävän loven garderoobiini.

Riemuni meinasi siis varsin kirjaimellisesti revetä kun Skanssin Seppälässä minua odotti tämä kevyen läpinäkyvä, rennon roikkuva ja ennen kaikkea, olkapäät paljasteleva valioyksilön! HYPER!

Lisää ilokierroksia riemukoneeseen pusertaa myös se, että saan kohta suksia lähipostiin noutamaan MUN UUDEN KAMERAN! Blogi on alkanut viemään mukanaan sen verran pahasti, että kunnolliset valokuvat ovat alkaneet kiinnostaa enemmän ja enemmän. Nyt sitten tuli pistettyä hankintaan kunnollinen vehje ja enää tarvitsee opetella kunnolla kuvaamaan.


P.S Päivän "liikenteen lähteet" -mindfuckit:
tänne on päädytty googlesta hakusanoilla "korostuneet silmänaluset" ja "fronzie Ollie". Myös stop-a-cheater.com -sivustolta on ollut ahkera liikenne tännepäin. MIND=BLOWN

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Silky smooth

Farkkuliivi: Gina Tricot, Silkkitoppi: Selected
Femme, Hame: Seppälä, Kengät: Vagabond






Maanantain karuutta ei ollut mahdollista kohdata pelkässä keveässä silkkitopissa, vaan sen pehmeyttä oli pakko karhentaa superrouhealla farkkuliivillä!

Nyt ei taitu härmä tällä kertaa tämän enempää, kattellaan huomenna uusiks! Nyt sokeriöverit ja colakooma: viikko, täältä tullaan! 

Ihan maagista maanantaita kaikille!

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Holly & Whyte by Lindex

Tänään oli vihdoinkin pakko piipahtaa työmatkalla Lindexiin katsastamaan tämä tuore ja paljolti puhuttu Holly & Whyte -mallisto. Malliston kasvona on Gwyneth Paltrow ja mallisto kulkee modern preppy -tyylinimikkeen alla, mutta oma arvioni malliston tyylistä oli: SEILORISEILORISEILORI! Oli nimittäin aika maukkaan raikkaita raitakuoseja ja ankkurijuttuja ja pääskyjuttuja ja ties mitä merihenkistä, joka iskee aina ja lujasti. Jotenkin tää mallisto vaikutti myös superpaljon laadukkaammalta kuin Lindexin mallistot yleensä, joka ehkä suurimmaksi osaksi johtui yksityiskohdista, joihin oli tosissaan kyllä kiinnitetty huomiota.

Alla muutama omista suosikeista, jotka ainakin vielä toistaiseksi oli pakko jättää rekkiin roikkumaan:


Kaikki kuvat Lindex.com

(mites noi pilkkushortsit, OMNOMNOM?!?!)


Ihan tyhjin käsin ei tietenkään kaiken seiloriuden seasta voinut poistua, vaan seuraavat herkkupalat tarttuivat väkisinkin verkkoihin:




MAGIKAALINEN, olkaimeton maksimekko ja ihan superkiva punosvyö nahkayksityiskohdilla! Mekko oli huikeeta, viileänkevyttä materiaalia ja sen pitäisi pysyä ylhäällä silikonireunuksen avulla. Otin tosin vähän liian ison koon, kun halusin että se on muuten lempee ja löysä, joten saatanpa joutua vielä jonkinlaiset kannattimet tohon lisäämään. Pahasti silti luulen, että tosta mekosta tulee mun tuleva kesäromanssi. <3

Ootteko käyneet jo ko. malliston katsastamassa? Jos kyllä, niin mitkä oli teidän suosikkeja? (Jos ette, niin navigoikaa ihmeessä itsenne välittömästi näiden seiloriherkkujen ääreen!)

torstai 22. maaliskuuta 2012

Slash

Farkkutakki: H&M, Shortsit: Seppälä, Laukku: H&M,
Kengät: Vagabond




Erimakee Slash-toppi: poikaystävältä sosialisoitu

Oi kyllä, Turussa ei juurikaan edes paistanut aurinko tänään, mutta siitäkin huolimatta lämpöasteet kipusivat sen verran kliimaksisiin lukemiin, että ulkona pärjäsi farkkutakissa! Suksin lähimarketin pääsiäismunavalikoimain ääreen takki auki ja ilman hanskoja, mutta vaikka tuhti tuulenpuuska tunkeutui suoraan takin etumuksesta sisään, ei se ollut enää jäätävä ollenkaan, vaan kesäisen pehmeä. Mieltä lämmitti ihan uskomattomalla tavalla.

Iso mielenlämmitys tuli myös siitä asiasta, että blogin lukijamäärä on pyöristynyt (tai siis naisistunut) täyteen kolmeenkymmeneen lukijaan! Tästä tykkään, tai kuten eräs nimeltä mainitsematon esimies aikanaan kirjoitti: I lick it.

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Scary Mary

Nahkatakki: H&M, Pöksyt: Lindex, Kauluri: Monki, Laukku: Selected
Femme, Kengät: Vagabond

Musta toppi: Selected Femme, Kallopaita: Aventura/DIY, Bleiseri:
Selected Femme




Tänään pääsi päälle viimeviikkoinen DIY-villitykseni uhri, kallopaita. Erikoisuuden tavoittelun huipennukseksi halusin vielä laittaa paidan päälle väärinpäin, jolloin kallonaama toljotti menosuuntaan ja paidan napit listoineen jäivät takapuolelle. Ja toimihan se. Kallopaidan käyttökerrat saattavat tosin jäädä melko harvoiksi; suunnitelmissa ollut reunojen viimeistely polttamalla tyssäsi heti alkuunsa ja paita tosiaan purkaantuu aika ripeään tahtiin, kuten kuvastakin huomaa. No ehkä ton skeletorin katu-uskottavuus vaan paranee kun sen naama rupeaa repsottamaan ihan tosissaan.

Epic Fail

Viikonloppu oli duuneineen, Sipoossa vietettyine ristiäisjuhlallisuuksineen ja niihin liittyneine reissailuineen varsin tiivistahtinen ja jo sellaisenaan varsin hermojen päälle käyvä. Viikonlopun sinkoilut huipentuivat kuitenkin varsin magikaalisella tavalla eiliseen päivään, johon liittyi mm. terveydenhoitaja-ajan väärin muistamisesta seurannut juoksulenkki melkein Turun Halisiin asti, avainten unohtaminen kotiin ja siitä seurannut talonmiehen soittaminen paikalle ja siitä seurannut 50 min vaivaantunut odottelu, kun talonmies ei saanutkaan ovea auki. Tohon hetimiten päälle vielä ilta duunissa ja päästä meinas kuulua PRII.

Nyt käynnistelenkin viikkoa uudelleen vähän mukavammissa merkeissä, auringonpaisteesta ja huonosta musiikista ja nettikauppojen herkuista nauttien. Tänään olis perutun luennon kunniaksi luvassa kahvittelutreffit Outin kanssa ja illemmalla voisin koittaa tännekin väsäillä jotain edes puolimielekästä.

Siihen asti, hajotkaa tähän:




:'D

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Fiskars + kauluspaita

Iltapuhteena kauluspaita + sakset = päheähkö kallopaita!




HUU!

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Plain Jane

Paita: H&M, Shortsit: Cristelle & Co.

Kengät: Vagabond



Perjantain käänteissä mentiin melko perusrytkyissä, mustien shortsien ja valkoisen paidan kombo on mukavuudessaan ja helppoudessaan aika voittamaton. Tykkään tosin tosta paidasta, tosi simppeli sinäänsä, mutta loppujen lopuksi aika täynnä kivoja yksityiskohtia: laskoksia, röyhelöitä, solmittava rusetti, läpikuultava selkä jne!

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Ameriikka

Bleiseri: Selected Femme, Toppi: Gina Tricot, Shortsit: H&M,
Laukku: Selected Femme, Kengät: Vagabond, Arskat: Seppälä



Tänään tuli otettua varaslähtö kesäfiiliksiin ja vetäistyä päälle parin viikon takainen GT-löytö, hapsukas jenkkilipputoppi, josta sain kuin sainkin jäätävän meikkitahran poistettua ihan vanhan liiton konstein: leivinjauhe+vissy+pesu = MAGIKAALISUUS. Se kyllä vaatisi saada olla ihan omillaan, jotta pääsisi oikeuksiinsa hapsuineen kaikkineen, mutta vielä oli pakollista tukahduttaa se päällysvaattein.

Lisäksi ostin tänään ison rasian erittäin kesäiseltä tuoksuvia mansikoita, OMNOMNOM! Kesä ei voi kyllä tulla yhtään liian nopeesti, oon nyt jo ihan valmis valoisiin iltoihin ja vihreisiin maisemiin. Pakko heittää tähän simppeli, mutta tehokas fiilistelykuva viime kesältä:


feat. Mirette

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Thigh highs

Neule: H&M, Shortsit: Selected Femme + DIY, Sukat: ikivanhat,
Kengät: Vagabond

Takki: H&M, Tuubi: Pieces, Laukku: Selected Femme, Ilme:
PRICELESS

Alustoppi: Gina Tricot

Täytyy puolustaa noita mun kännisiä ilmeitä, ne johtuu yksinomaan aivan käsittämättömän hirveästä myrskytuulesta, joka pyyhkii Turkua tälläkin hetkellä ja puhalsi kuvanottohetkellä suoraan mun pään läpi. Joitain hetkiä aikaisemmin samainen tuuli repi mun varomattomasti pitelemän nahkahanskan mun otteesta ja VEI SEN MENNESSÄÄN, mitä tää nyt on.



P.S Siitä huolimatta on kevät:



maanantai 12. maaliskuuta 2012

Männävuosien tyylejä

Yleisön joukosta esitettiin pyyntö, että esittelisin laajemmaltikin edesmenneitä tyylejäni, joita on ollut jos jonkinlaisia ja enemmän ja vähemmän onnistuneita. Valitettavasti digitaalisen elämäntavan ilot ja kirot ovat vieneet suurimman osan kuvallisesta menneisyydestäni rikkoutuneiden teknisten laitteiden myötä, mutta säästytäänpä silloin kaikki kaikkein pahimmilta ylilyönneiltä. Seuraavassa siis kuvafloodi menneen aikamuodon lookeistani, jossa painopisteen saa melko vahvasti tyyleistäni pitkäaikaisin, jonkinsortin fiftarityyli. Mukana tosin muutama helmi nk. kulmakarvataiteen aikakaudelta. Kuvat ovat aikajärjestyksessä, joten jonkinlainen kehityskulku on toivottavasti nähtävissä.

Tyylillinen kehityskulkuni lähtee teini-ikäni neuroottisesta beigeilystä, kehittyen lukioaikana turvapunk-vaiheen (turvapunk = ramonesia, räväkkä tukka, kourallinen hakaneuloja ja siinä se) halki kohti goottilolitavaihetta. Goottilolitasta karisi lolita pois muutettuani itä-helsingin karuihin maisemiin ja jäljelle jäi gootti. Goottius koki huipentumansa pvc-kyyber-kaasunaamari -goottiutena (huokaus) ja alkoi vähitellen kääntymään hassunhauskan militarismi-vaiheen läpi kohti fiftariutta. Fiftarityyli piti pintansa huikaisevan kauan, välillä lipsahtaen 30- & 40-lukujen sävyeroihin ja rockabilly&psychobilly-tyyleihin. Fiftarius elää toki kantajassaan yhä osaelementtinä, enää en vaan koe tarvetta pukeutua siihen ahdistavan pikkutarkasti kuin naamiaisasuun, vaan lähinnä poimin nykyiseen tyyliini fiftariuden ilahduttavia elementtejä.

Nykyinen tyylini on sekamelska kaikkea mahdollista, mutta viihdyn siinä kovin hyvin. Se voi ehkä olla tyylivuoristoradan viimeinen, seesteinen vaihe, tai sitten se on hetkellinen tyven ennen uutta pvcplatformkuiturastalolitatorttu -vaihetta.









(c) Christian Nordblad
(c) Christian Nordblad











(c) Christian Nordblad










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...