tiistai 6. maaliskuuta 2012

Oliver Twist(ed)

Kauluspaita: Lindex, Neuletakki: H&M, Shortsit & Vyö: Seppälä,
Kengät: Vagabond


(teko)Nahkatakki: H&M, Käsineet: H&M, Laukku: Selected Femme,
Tuubihuivi: Pieces


Kirpakasta pakkassäästä huolimatta luotto kevätaurinkoon oli tänäänkin sen verran kova, että uutukainen "nahka"takki pysyi päällä. Se vaatii vielä tosin melkoista kerrospukeutumista turhan palelemisen estämiseksi, joka johtaa automaattisesti mun rakkaan katupoika-lookin henkiinheräämiseen. Herrainkengät, tuplasukkikset, shortsit, neuletakki ja ruutupaita = voittajakombo. Olin vähällä yhdistää settiin tänään vielä kaularusetin ja henkselit, mutta olis se ehkä ollut jo vähän liian Oliver Twistiä.

Vaatetus-testosteroni veressäni päädyin myös poimimaan kauppareissun harha-askeleesta, Carlingsista, överihienon hattararuudullisen aleflanupaidan (hintaan 14,70 €!!). Paita on tosiaan poikainosastolta, joten hartioihin jää aavistus tyhjää ja lantio on hiukkasen turhankin tiivis, mutta ajatuksenani onkin muokkailla tästä jonkinlainen herkullinen pätkäisty liiviviritys.


Ruutupaita: Vailent

Mua kiinnostais hirveesti pitää täällä blogissa jonkinlainen teemaviikko jonkin asian tiimoilta. Innostuin asiasta Revolutionary Red -blogin meikkiviikon myötä, mutten keksi mikä olisi tarpeeksi kiinnostava aihe pitääkseen mut kokonaisen viikon ajan otteessaan (helmikuun kuvahaastekaan kun ei kovin onnellisesti päättynyt). Löytyiskös ehdotuksia?

5 kommenttia:

 1. uuh! ja aah! <3 ja ihana rotsi!

  VastaaPoista
 2. Mirette: <3 Ootko vähän maaginen.

  Kiia: No mut auuuuh huuuuh sulle ittelles senkin miauh! <3

  VastaaPoista
 3. Hei pakko uskaltautua kysymään, kun mun tukka on vähän ehkä saman tyyppinen kun sun, ja mietin että miten saat sen näyttämään noin ihanan kiharaiselta muttei kuitenkaan semmoselta liian? Vai ootko epäreilu ja tukkas menee noin ihan luonnostaan? :D Alan vähän kylläsytä tähän lyhyeen tukkaan ja pitäis keksiä jotain uutta. Oon miettiny josko löytäisin kihartimesta tms. uuden ystävän mut en sit oikein tiedä. Ikävöin harmittavan paljon pitkää tukkaani minkä päätin napsasta viime elokuussa... :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhhii, kiva kun "uskaltauduit". :DD Mulla tosiaan on itellä ihan piikkisuora tukka, et tosiaankaan nää ei tee itsestään mitään muuta kuin lötkötä. Mulla on näiden väsäilyyn OBH Nordican lainerauta (http://www.gigantti.fi/product/pienkoneet/kauneuden-ja-terveydenhoito/hiustenhoito/OBH5838/obh-nordica-lainerauta), jolla saa ihan SUPERNOPEESTI tollaset lainekikkurat, jotka myös PYSYY. Sit mulla on sellasta four reasonsin ripoteltavaa hiuspuuteria, jolla saa vähän kuohkeutta ja rakennetta niihin laineisiin. Koita ihmeessä, on kyllä niin helppo tapa saada kiva tukka, ite ainakin pitkän tukan kaipuu hävis tän kampauksen keksimiseen! :))

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...