lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kollegat & Kaulukset

Mekko: H&M, Bleiseri: Cristelle & Co.


Irtokaulukset: Marni for H&M


Eilinen torstai-ilta kului työkavereiden mielettömän mukavassa seurassa herkullisella ravintolaillallisella. Asu valikoitui puhtaasti sen perusteella, että siihen pystyi jollain tapaa yhdistämään noi bling-kaulukset.

Käytiin omnommaamassa ihan superkivassa ravintolassa, jossa en koskaan aikaisemmin ollut käynyt; ravintola Paniinissa. Jos kaipaa jotain vähän kivempaa ja hienompaa kuin perus ketjumättö, muttei kuitenkaan halua maksaa itseään kipeäksi mistään suolakurkuista leikatuista metsämaisemista, niin kannattaa ehdottomasti käydä! Hienosteluravintolan miljöö, palvelu ja maku, mutta vatsan saa silti pinkeeksi, mielen överihyväksi ja jopa edullisempaan hintaan kuin ketjumestoissa!

On kyllä kiva löytää täältä Turustakin vähän persoonallisempia ravintoloita, oon sen verran varovainen ruokailupaikkoja katsastaessani, että useimmiten tulee vaan eksyttyä johonkin S-ryhmän monopoliruokaloista. Missäs muut turkulaiset käy täällä herkuttelemassa? 

Nyt se olis lepoa ja huoltoa pitkän duunipäivän jäljiltä ja kohti VAPAATA viikonloppua, jihaa!

6 kommenttia:

 1. Amarillost Quessadillaa ja Tintosta pizzaa. Blankosta ihan kaikki siltä väliltä <3 Blanko on ravintoloiden über suosikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh tuli nälkä pelkästä pizzan ja quesadillan mainitsemisesta. :DD Mä oon kans kuullu ihan superisti hyvää tosta Tintosta ja Blancosta, pakko varmaan käydä! OMNOM!

   Poista
 2. Paninissa on ihan törkyhyvää ruokaa! Pitääki ens kerral kävästä. Denniksen pitsat on kans testaamati.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Dennistä en voi kyl suositella, ei todellakaan ollut kaiken hälyn arvosta. :/ Paninin pitsat sensijaan täytyy viel koittaa, siel on kuulemma tasan Turun parhaat pitsat!

   Poista
 3. Vitsit tykkään tosta vanhan roosan väristä! Kivannäköinen blogi ja kaunis mimmi:) Saanko kysyä kuinka pitkä olet, kun osui tuo blogin hauska kuvausteksti silmään? Kysyn siis vaan siksi, koska itse katson maailmaa 181 cm korkeudelta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouuuh kiitos sinä maaginen kaunokainen, kylläpä lämmitti mieltä! :> Meikäläinen huitelee myös 180 cm nurkilla, suunnilleen 178 sentin korvilla. :D Ja tottakai aina jäätävissä platformeissa.

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...