torstai 8. maaliskuuta 2012

Marni mindfuck

Nyt mua jäätää syvästi.

Tänäänhän lanseerattiin H&M:in uusin designeryhteistyö, tällä kertaa Marnin kanssa. En oo ikinä oikeen jaksanu fiilistellä noita yhteistyömallistoita; mun päähän ei vaan mahdu ajatus siitä, että maksaisin melko hiovia summia jostain, mikä on useimmiten todellakin poikkeavan kivasti suunniteltu, mutta kuitenkin sitä menkkahaukkalaatua. No tää Marni kuitenkin yllätti mut positiivisesti sillä hinta-laatu -suhteellaan: oli tarjolla silkkipöksyä muutamalla kympillä, nahkatakkia ihan perussuolasilla hinnoilla ja tosi kivoja asusteita (paljettiset Peter Pan -kaulukset FTW) näennäisen edullisin hinnoin.

No, en kuitenkaan ollut niin överikiinnostunut, että olisin kuitenkaan jaksanut heti aamusta raahata värkkiäni kaupoille, vaan tuhnailin mieluummin himassa. Päätin tossa tunti takaperin kuitenkin vilkaista H&M:n nettisivuilta ko. tuotteet, josko päätyisin nappaamaan vaikka ne kaulukset ostoskassiin ihan virtuaalisesti. Jouduin jonoon. Nettikaupassa. Korpeennuin varsin aktiiviseen sävyyn, mutta päätin kuitenkin painella sitä refreshiä, kunnes mut "päästettäisiin sisään kauppaan". Kun VAJAAN TUNNIN päästä pääsin Marnin ääreen, KAIKKI ASUSTEET OLI LOPPUUNMYYTY.


Hyvästi TERVETULOA discopeterpan, meistä olisi tullut tulee hyvä tiimi!


Edit! Jaksoin kuitenkin raahata itseni kaupoille ja heti H&M:n ovella mua tervehti kasa reteän mintunvihreitä, herkullisen muovisia rasioita täynnä huikeita, kimmeltäviä pyöryläkauluksia!

9 kommenttia:

 1. Mun mielestä noi Marnin releet on kaikki ihan kamalia :D

  Mutta lohdutuksena sanon, muistatko viime h&m reissulla, ne 170e Versacen kengätkin oli alennettu parin kk jälkeen 20e. Vielä on toivoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oli niist osa kyl aika huonolla tapaa groovyja. :DD

   Poista
 2. Repesin ensimmäiselle lauseelle. :D
  Ps. Kivat kaulukset, mutta kohta ne on kaikilla... :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Haha niin kyllä tasan onkin... kuten esim. mulla, JEE MÄ SAIN NE LIIKKEESTÄ!

   Poista
 3. Nuo yhteistyömallistot taidetaan aika usen myydä kovin äkkiä loppuun verkkokaupasta ja myymälöissäkin jonoa, samanlaisia tekstejä olen lukenut muista blogeista aikaisempien mallistojen kohdalla. Mutta usein on käynyt myös niin että sitten ihmiset onkin palautellut niitä ja myöhemmin niitä onkin saatavilla tai jopa alessa asti, ehkä siis vielä on toivoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin oon kuullu kyllä noita legendoja, mut en oo koskaan oikein ottanut todesta, ehkä koska itseä ei ole aikaisemmin juuri kiinnostanut. Mutta kuinkas kävikään, jaksoin kuitenkin raahautua ihan liikkeeseen ja siellä oli edelleen vino pino discokauluksia, YAYAYAYAYAY!

   Poista
 4. Haha loppu hyvin kaikki hyvin ja sait sun paljettikaulukses! <3 :D Ja hyvältä näyttääääää!

  VastaaPoista
 5. Ps. Mua jäätää syvästi toi metun mainosanalyysitehtävä...EN KEKSI TOSTA MITÄÄN!! HHNNGGNHHGGGHHH??!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei helvvv.. Mä en oo viel ees vilkassu sitä, pakko varmaan ryhtyä itekin hajoilemaan siihen. :/// Mut joo paljettikaulukset FTW! En ees halunnu niitä aluks niin paljon mut sit kun näytti etten sais niitä ni sit I went all out. :DD

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...