tiistai 27. maaliskuuta 2012

Cut outs

Paitapusero: Seppälä, Shortsit: Seppälä


Laukku: H&M

Vyö: Lindex

Tämän överituulisen päivän asukokonaisuudessa pääosaa näytteli huikaisevan kiva paitapusero, josta olkapäät on leikelty pois. Olen himoinnut tällaista paitapuseroa elähdyttämään paitapuserokavalkadiani jo pitkään, mutten ole moista täältä kotimaan markkinoilta vielä löytänyt. DIY-yrityskin epäonnistui karkeasti ja loi vain vielä toisenkin kauluspaidan mentävän loven garderoobiini.

Riemuni meinasi siis varsin kirjaimellisesti revetä kun Skanssin Seppälässä minua odotti tämä kevyen läpinäkyvä, rennon roikkuva ja ennen kaikkea, olkapäät paljasteleva valioyksilön! HYPER!

Lisää ilokierroksia riemukoneeseen pusertaa myös se, että saan kohta suksia lähipostiin noutamaan MUN UUDEN KAMERAN! Blogi on alkanut viemään mukanaan sen verran pahasti, että kunnolliset valokuvat ovat alkaneet kiinnostaa enemmän ja enemmän. Nyt sitten tuli pistettyä hankintaan kunnollinen vehje ja enää tarvitsee opetella kunnolla kuvaamaan.


P.S Päivän "liikenteen lähteet" -mindfuckit:
tänne on päädytty googlesta hakusanoilla "korostuneet silmänaluset" ja "fronzie Ollie". Myös stop-a-cheater.com -sivustolta on ollut ahkera liikenne tännepäin. MIND=BLOWN

4 kommenttia:

 1. tooooooooosi natti paita! ajaton, lapikuultava ja ihanat kaulukset. oh <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo voin kuvitella, että tästä riittää iloa piiiiitkäksi aikaa!

   Poista
 2. Tää on niiiiin stylishhhh... Ja mitäää Seppälästäkö toi paita? Aina välillä sekin yllättää positiivisesti :O

  ps. yäääh kadehdin niiiin sun ihoa, se on niin silky smooooth, haluan sen kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoshhhh! JA joo seppälästä tosiaan, mäkin yllätyin, ei oo ihan sellasta seppälägenreä kyllä! ja äääh sun kanssas, anna sä mulle sun hiukset, sun kilometrigasellijalat, sirot pikku kasvot, metripitkät kynnet ja ripset, bambisilmät jne jne jne.. :DD

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...