lauantai 24. maaliskuuta 2012

Holly & Whyte by Lindex

Tänään oli vihdoinkin pakko piipahtaa työmatkalla Lindexiin katsastamaan tämä tuore ja paljolti puhuttu Holly & Whyte -mallisto. Malliston kasvona on Gwyneth Paltrow ja mallisto kulkee modern preppy -tyylinimikkeen alla, mutta oma arvioni malliston tyylistä oli: SEILORISEILORISEILORI! Oli nimittäin aika maukkaan raikkaita raitakuoseja ja ankkurijuttuja ja pääskyjuttuja ja ties mitä merihenkistä, joka iskee aina ja lujasti. Jotenkin tää mallisto vaikutti myös superpaljon laadukkaammalta kuin Lindexin mallistot yleensä, joka ehkä suurimmaksi osaksi johtui yksityiskohdista, joihin oli tosissaan kyllä kiinnitetty huomiota.

Alla muutama omista suosikeista, jotka ainakin vielä toistaiseksi oli pakko jättää rekkiin roikkumaan:


Kaikki kuvat Lindex.com

(mites noi pilkkushortsit, OMNOMNOM?!?!)


Ihan tyhjin käsin ei tietenkään kaiken seiloriuden seasta voinut poistua, vaan seuraavat herkkupalat tarttuivat väkisinkin verkkoihin:
MAGIKAALINEN, olkaimeton maksimekko ja ihan superkiva punosvyö nahkayksityiskohdilla! Mekko oli huikeeta, viileänkevyttä materiaalia ja sen pitäisi pysyä ylhäällä silikonireunuksen avulla. Otin tosin vähän liian ison koon, kun halusin että se on muuten lempee ja löysä, joten saatanpa joutua vielä jonkinlaiset kannattimet tohon lisäämään. Pahasti silti luulen, että tosta mekosta tulee mun tuleva kesäromanssi. <3

Ootteko käyneet jo ko. malliston katsastamassa? Jos kyllä, niin mitkä oli teidän suosikkeja? (Jos ette, niin navigoikaa ihmeessä itsenne välittömästi näiden seiloriherkkujen ääreen!)

6 kommenttia:

 1. mun äiti löys sieltä semmonen valkosen söpön neuleen jossa oli pikkusia palloja, jota aion joskus ehdottomasti lainata ! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä näin sen myöskin ja oli kyllä SÖPÖ!!

   Poista
 2. Hahaha jotenkin mulla oli sellanen pieni kutina että sä tulisit tästä mallistosta tykkäilemään :D Aivan superkiva toi mekko! Alko itelläkin himottaan nyt kesäks joku tollai maksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo no se ei tosiaan varmaan ollut kyllä yllätys kenellekään paitsi mulle, mä olin ihan varma että pettyisin rajusti, mutta päinvastoin! Joo mun suunnitelmissa olis tänä kesänä lytätä lopullisesti mun maksi-kammo ja ottaa maksit tän kesän jutuksi!

   Poista
 3. Voisin kompata ja hankkia samanlaisen kesaromanssin. Mekko vaikuttaa taydelliselta.. mutta a) pysyykohan se ylhaalla ilman tisseja? b) onkohan sen helma liian pitka, jos ei omista kilometrijalkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi ois niin kiva sulla!! Se vaikutti ihan pätevältä se yläreunan silikoniosuus, mutta pitää varmaan ottaa aika pieni koko, varsinkin se yläosa on aika reilua mitotusta. Ite päädyin ottamaan L:n ettei se muuten hitsais niin kiinni ihoon, mutta samalla se yläosa jäi sitte sen verran löysäks ettei se taida pysyä ylhäällä. Ja sulla on kyl sellaset gasellinsääret et varmasti on pituus ihan sopiva. :DD

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...