maanantai 5. maaliskuuta 2012

LittipeukkuOn suorastaan littipeukun arvoinen asia, että koko tän blogin elinkaaren ajan on googlen hakukoneen kautta tänne päädytty eniten hakusanalla littipeukku. Alkuun olin huvittunut ja nyt, kun littipeukulla itsensä tänne liftanneiden määrä on yhä edelleen tasaisessa kasvussa, olen jo suorastaan häkeltynyt. Jos joku nyt tosissaan etsii tietoa mysteerisestä littipeukusta tästä blogista, avitettakoon häntä pikaisella tietoiskulla: Littipeukku on jalkapallolegenda Jari "Litti" Litmaselle ominainen tapa näyttää peukkua. Littipeukkua näytettäessä peukalo tulee painaa nyrkkiä vasten niin, että vain peukalon ylin nivelosa nousee kohti korkeuksia.

Tästä kauniista eleestä puhuttaessa on mainittava toinenkin littipeukutuksen arvoinen asia. Nimittäin se, että blogiini on yhtäkkiä ilmestynyt melkoisen kookaskin liuta uusia, ihania lukijoita, JEEE tervetuloa! Pitäkää ihmeessä meteliä itsestänne; kommentoikaa, huudelkaa, ehdotelkaa postauksia yms. mukavaa!

2 kommenttia:

 1. xD LOL
  Mä katoin mun blogin liikenteen lähteet ja ei siel mitään kovin hauskaa vielä ollu paitsi aika mielenkiintonen oli "anne kukkohovi spanx" HAHA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AAAHAHAHAH! Kyl "Anne kukkohovi spanx" melkeen pesee littipeukun. XDDDD

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...