torstai 1. maaliskuuta 2012

Kasariviba

Pusero: Selected Femme, Shortsit (saksittu housuista): Selected
Femme

Musta toppi: Selected Femme

Päivän duuniunivormu koostui tänään saksimisinnostuspäissäni leikkelemistäni twill-pöksyistä ja aikaisemmin keväällä duunista haalimastani collegepaidasta, joka olikin tänään ekaa kertaa päällä. Vaikka tosta paidasta tulee ajoittain mieleen 80-lukulainen salipaita (tai ehkä juuri siksi), tykkään siitä ja sen pikkuisista yksityiskohdista tosi paljon. Huolittelemattomat reunat, takaa pidempi helma ja hassut leikkaukset lisäävät vähän potkua puseroon. Samoilla mukavuuskertoimilla mennään varmaan huomennakin kun luvassa on monsterimittainen työpäivä.

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä työpäivään!! Mä lähden huomenna ehkä ruotsiin niin siinä tapauksessa en ehdi, mutta ilmoittelen itsestäni! :)

  ps: ummetilme :D hahah

  VastaaPoista
 2. ihanat korvikset ::D ooott kyllä aivan älyttömän kaunis !:)

  VastaaPoista
 3. IHANAT korvikset! ja koko naikkonen.

  VastaaPoista
 4. Laura: No vähän feilattiin noi treffit, mut koitetaan taas uusiks ja hei vissii nähää sit viimeistää ens torstaina oikee kunnon possella! KIVAA, can't wait! <3 Ja kiitti tsempeistä, niitä tarvitaan.. :D

  Ansma & Kiia: No äh äh äh oottepa ihan mielettömän ihania! <3 Ja korvikset on kyl magikaaliset, ne oli vielä tosi halvatkin mut en muista hitollakaan et mistä oon ne ostanu!

  Mire: Plööh niin mullakin sua! <3 <3 <3

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...