sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Pinup

Toppi: Red Label (Carlings), Neulehame: H&M, Avokkaat:
VagabondVapaa sunnuntai on vierähtänyt maagista kevätsäätä ihastellessa (sisältä käsin tosin, enhän mä nyt ulos asti jaksa lähteä) ja irtokarkkeja imutellessa. Jaksoin kuitenkin harvinaista kyllä laittaa vaatteet päälle, joskin sunnuntaihin sopivasti mahdollisen mukavat sellaiset.

Mainitsemisen arvoinen on kuitenkin toi maaginen kaulakoru, josta mun on pitänyt huudella jo aikaisemminkin. Tilasin ko. kaunokaisen Vintage Ansan blogin kautta jonkin aikaa takaperin ja onkohan mitään söpömpää edes olemassa!

Kaulakoru: Vintage Ansa

7 kommenttia:

 1. Kaunis Mira ihanainen! Mä kävin eilen ostamassa uudet shortsit mun trailer trashiin :D oli pakko xD semmonen hyvä valkoinen toppi vielä puuuttuu, mut sit on lookki kasassa, jee.

  Mites ensi viikonloppuna, mä oon menossa varmaan la-su lohjalle. jos oot Lohjalla, tuu kattoo Tyynee :)) tai mä tuon sen näytille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEE täydellistä! It gonna rock. :D

   ÄÄÄÄÄÄH, mä oon kyl menossa joo, mut semmonen vamma et oon duunin takia siellä lauantaina vasta joskus puol kympin aikaan illalla ja sit sunnuntaina mennään M:n kaa ristiäisiin. Mut pitää sumplia, olis ihaninta nähä sua ja Tyndee! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eiks ookki! <3 Käy ihmeessä vilasee tuolla blogissa, näitä oli joku toisenlainenkin!

   Poista
 3. Näytät kyllä upeelta :)

  VastaaPoista
 4. HOT Mira! Aivan ihana toi koru :] Ja aika Miran näköinenkin :D

  VastaaPoista
 5. Pöhhöhöööh ihanaiset, oottepas maagisia! <3 <3

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...