sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Karkkipäivä

Ulkona on ihan helteisen näköinen ilma, pystyn haistamaan kesän tulon tänne asti! Siis tänne sohvalle asti, koska en mä nyt fyysisesti itteäni jaksa tonne ulkoilmaan raahata.

Tein taas eilisen mittaisen pikavisiitin Lohjalle, joka kului pitkälti mamman kanssa lohjan kauppatarjontaa tarkastaessa. Teinkin ihan maagisia löytöjä, mutta näin jälkeenpäin näitä ostoksia ja erityisesti niiden värimaailmaa katsellessa tulee mieleen, että ei tosiaan pitäisi mennä nälkäisenä kauppaan. Hattarapinkkiä, mansikkajäätelönpunaista, toffeenruskeaa, vaniljaista vaaleaa.. Mm-m!

Pusero: KappAhl (Vintage Stories)

Ainoat normaalihintaiset löydökset olivat tämä all kinds of ihana, höyhenenkevyt polyesteriunelma KappAhlin uusimmasta Vintage Stories -mallistosta (noi vekitetyt hihat ja toi magikaalinen printti toivat veden kielelle aivan välittömästi) ja vaaleat shortsit vaaleaa alaosaa vaatineen vaatekaapin täydennökseksi.

Shortsit: H&M (14,95 €!!)

Lopuista mun huikeista löydöistä kuuluukin kiitos mun henkiselle alter egolle - alehaukka-Miralle. En voi ikinä ohittaa alerekkejä kaupoissa, en vaikka olisin käynyt ne läpi jo sata kertaa ennenkin. Kärsin toisinaan myös tarjoussokeudesta; vaikka tarjous olisi ihan paska, niin saatan silti päätyä kaivamaan kuvetta, koska onhan alennus aina alennus. Tällä kertaa alehaukalla oli kuitenkin aivan tuoretta saalista, uutukaisia alerekkejä oli ilmestynyt kauppoihin mid season salen jälkimainingeissa kuin sienipäitä sateella. Alehaukan katse ei myöskään harhaillut tällä kertaa mihinkään vääränkokoisiin, vääränmallisiin ja yksinkertaisesti vain VÄÄRÄÄ huutaviin hullutuksiin, vaan pysyi tiukasti asiassa. Sen seurauksena löytyi mm. uusi, kaivattu kevättakki (jonka napit täytynee tosin vaihtaa astetta vähemmän muovisiin), superherkullinen neule ja KAKSI PINKKIÄ GLITTERPUPUA!!?!?! Tiukasti asiassa.

Takki: H&M. 7€

Neule: PreModa (Prisma! :D). -70%, n. 9€

!!!!!!!!!!!!
Maailman hienoimmat asiat: Tiimari. -90%, 30 snt/kpl.
Mitäs tykkäätte mun löydöistä??

Lopun päivää nautittiin tämän ostoksellisen sokerihumalan aiheuttamasta pöhnästä ihan kotosalla. Iskä yritti epäonnistuneesti opastaa mua valokuvauksen saloihin (faija on ehkä maagisin kuvaaja, jonka tiedän), mutta kun en yrittämälläkään tajunnut edes alkeellisinta termistöä niin päätettiin jatkaa paremmalla ajalla ja ryhdyttiin siihen missä MÄ oon maaginen: kokkaamisessa ja erityisesti syömisessä. Kokkailin tällasta mun kehittelemää pseudointialaista ruokaa (sillä tuskin on MITÄÄN tekemistä oikean intialaisen ruoan kanssa), jolla mun on nyt pakko lesota muutaman kännykkäräpsyn myötä:

1. Hunajamarinoitua broileria tikka masala-mausteella

2. Porkkanaa ja paprikaa suikaleiksi, punasipulia lohkoiksi

3. Edelliset pannulle muhimaan oliiviöljyn, valkoviinietikan, hunajan, limemausteseoksen, sipulijauheen ja suolan kera

4. Kurkulla, hunajalla ja suolalla maustettua kermaviilikastiketta,
riisiä, kirpeen makeita kasviksia ja hikoiluttavan hyvää broileria!

Tänään jätän kokkailut muille ja painun viettämään parisuhdepäivää leffan ja ulkona syömisen (toisin sanoen hesen)merkeissä ennenkuin jäätävä työputki meidät hetkeksi erottaa. 

Mahtavaa sunnuntaita kaikki ihanat tyypit!

4 kommenttia:

  1. Ooh, pinkkejä glitterpupuja. Taidan nyt sullekin "tulla ulos blogikaapista" kun sen jo Outille tein :D <3:Katja :P

    VastaaPoista
  2. Apua nuo pupujutut! Haluan :D

    http://colours-and-carousels.blogspot.com/

    VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...