tiistai 3. huhtikuuta 2012

Mikä takatalvi?

Maksihame: KappAhl, Pusero: H&M

Laukku: Selected Femme, Kengät: Vagabond

Koru: H&M
Viikonloppuna maahan uudelleen tuhertunut lumi hiipi kyllä tajuntaani ihan hyvissä ajoin, mutta tänään aamulla, auringon paistaessa ja ilman ollessa kirkas, onnistuin täysin unohtamaan tapahtuneen takatalven. Niinpä kiskaisin jalkaani ohuet sukkahousut, ilmavan hameen ja mokka-avokkaat ja syöksyin kohti keväisiä katuja, jotka vielä perjantaina olivat kuivat ja puhtaat. Sitäpä ne eivät enää olleetkaan, vaan viimeistään liukuessani sliksikengilläni kontrolloimattomasti kohti koulua ja reisieni pistellessä uhkaavasti pakkassäässä, tajusin että kevät on kadonnut.

Keväisen asuni potentiaalisesta hengenvaarallisuudesta huolimatta se onnistui kuitenkin pitämään yllä toivoa kevään paluusta ja auttoi unohtamaan ulkona jälleen tuhnuttelevan lumipöllyn. Huomenna taidan laittaa päälle bikinit ja alkaa toivoa kesää!


P.s Kuinka koukuttava voi joku sivusto olla: LOOKBOOK.NU

10 kommenttia:

 1. Hurrr, näytät ihan mallila. Niin kaunis ja pitkä ja ihana. :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pööhhöhöhöhöhöhöö ihana rakkauspakkaukseni, nyt puhut höpsöjä. <3

   Poista
 2. Hei, koska olet ostanut hameen?! Haluan, piste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on siitä harmillinen tapaus, että ostin sen jo joskus vuoden alussa alesta (toi on sitä edellistä Vintage Stories-mallistoa), mut toisaalta kannattaa käydä penkoo, koska jos niit vielä löytyy ni ne löytyy saletisti ihan megahalvalla!! :)

   Poista
 3. Tää asu on ihan mun alltime-favourite! Ohhhh yesssssssss lllookiinngggg gooooood.

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...