maanantai 23. huhtikuuta 2012

Lakkarakkaus

Ensimmäisen Essie-kynsilakkani innoittamana päätin tehdä lyhytmuotoisen esittelyn muutamasta uutukaisesta maalistani, joilla aion tarttua tähän pastelli/karkkiväritrendiin sormenpäissä. Pari noista myrkyistä nähtiin jo aikaisemmassakin postauksessa, joskin melko hektisten tunnelmien alaisena, joten esitellään nekin nyt vielä kunnolla.

Ensimmäisenä testauksessa Avonin Nailwear Pro -kynsilakka Illusion-sävyisenä. Pastellisen mintunvihreässä lakassa on melko voimakas helmiäissävy, joka valaistuksen mukaan taittaa enemmän tai vähemmän violettiin. Ekalla testauskerralla sudin pikaisesti lakkaa kynnelle vain yhden kerroksen, ja silloin petyin totaalisesti mintunvihreän värin poissaoloon. Nyt vetelin tämän herkun kuitenkin maitoisan Essieni päälle kaksin kerroksin ja tulos olikin ilahduttavan toisenlainen!


Plussat:
+ Kuivuu supervikkelään! Ei minttuisia tahroja imbesillin sukkahousuissa.
+ Käy hyvin minkä tahansa lakan päälle tuomaan helmiäisen hohtoista hämyä.


Miinukset:
- Vaatii useamman kerroksen (ja vaalean aluslakan), jotta mintunvihreä sävy tulee havaittavaksi.
Seuraavaksi testailin toisen jo aikaisemmin tutuksi tulleista Avonin lakoista, karkkioranssin Orange Creamsiclen. Tästä sävystä tulee melko varmasti tulevan kesäni lemppari, se raikastaa jopa omat, vaatepölyn haurastamat nysäkynteni melkeinpä mehukkaiksi!


Plussat:
+ Huikean kirkas, lähes neonvärinen sävy saa ruttukynnetkin hohtamaan!
+ Kuivuu vikkelästi.
+ Pelkkä yksi kerros riittää tasaiseen ja peittävään lopputulokseen.
Kolmantena testissä Avoneista uusin, herkän pastellinen Apricot Mystery. Sävy on varsin ruusuinen ja heleä, ja jo yhdellä lakkakerroksella sävy tulee hyvin esiin, joskin toisella kerroksella se on ehkä parhaimmillaan. Avonin lakaksi kyseinen yksilö on yllättävän paksua ja kuivuu sisaruksiaan hitaammin. Kuten kuvasta voi huomata, osa lakkauksesta päätyikin kameran hihnaan. 
Viimeisenä, muttei totisesti vähäisimpänä, on ensimmäinen omistamani Essie. Osallistuin Essien hypetykseen jo ennen ensimmäisten herkkupullojen ilmestyttyä hyllyille, mutten ole vielä pihiyttäni päässyt niitä testailemaan. Eilen kuitenkin vihdoin löyhäsin kukkaronnyörejäni ja valitsin himoitsemani maitomaisen lakan vaaleiden unelmien valtavasta valikoimasta. Päädyin sävyyn Ballet Slippers, joka taittaa aavistuksen vaaleanpunaiseen, eikä sisällä kimalteita. Lakka oli kyllä kaiken sen överin hypetyksen arvoinen, suurimpana plussana ehkä täydellinen sivellin, joka mahdollisti täydellisen vaivattoman sutimisen. Lakka oli melko ohutta, joten kerroksia kaivattiin useampi, mutta samalla koostumus mahdollisti huippunopean kuivumisen. Rakastuin täysii.


Plussat:
+ Iso pullo, ei lopu heti (eli ikinä).
+ Keveä koostumus, minimoi rullaantumiset ja kuivui nopeasti.
+ Mieletön värivalikoima!
+ Täydellinen sivellin: leveä ja pyöreäkärkinen


Miinukset:
- Melko rapsakka hinta
Mitkä on teidän lemppareita kynsilakkamerkeistä?

4 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! Tuo Avonin oranssi lakka näyttää kyllä houkuttelevalta. Lakoissa ei oikein ole lempparimerkkiä noussut, niitä kun aina pelkän värin mukaan tulee valkattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heijee kiva jos tykkäsit, ihana saada palautetta (ja varsinkin hyvää :D)! Joo mä kans ennen aina valkkailin ihan värifiiliksien mukaan mut nyt huomaan ostavani lähes aina pelkkiä mavalan, lumenen ja avonin lakkoja, niissä ehkä kohtaa parhaiten se värien runsaus, hinta (!) ja laatu.

   Poista
 2. Mä rakastuin tohon oranssiin ja roosaan! Superihanasti tulee toi sävy esille :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeiij kiitos pupsu, eiks ookin aika herkkuja!

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...