torstai 12. huhtikuuta 2012

Spring things

Huuuh, tulipahan tehtyä melkoinen ennätys blogipoissaolossa, mutta älkäät peljätkötten, jotakuinkin täysissä ruumiin ja hengen voimissa ollaan ja juttua riittää jälleen! Pääsiäispyhät ja sitä ympäröivät hetket veivät ympäripyöreiden työpäivien pariin kaikkina vähänkin laillisina kauppapäivinä ja lopun aikaa singahtelinkin pitkin poikin eteläistä suomea, mutta nyt olen kotiutunut ja hetkeksi taas asettautunutkin ja täytyy sanoa, että OLI JO IKÄVÄ TEITÄ rakas lukijakunta!

Pääsiäissää ei varsinaisesti hellinyt toiveita kesästä, mutta upottauduin silti ihan rillit huurussa hankkimieni uutuuksien pastelli- ja karkkivärisävyiseen maailmaan. Ny fiilistellään!

Bleiseri: Selected Femme

Ekana jo tovin varauksessa roikkunut vesiväriprintillinen, muhkeahartiainen kaunokainen, joka mun oli aivan pakko lunastaa duunista. Bleiska on kevyttä, viileää viskoosia, joka kuumottaa mua kovasti.

Lohjalla mua odotti Avonilta via mamma tilaamani keväinen kosmetiikkakasa: luomivärikvartetti haalealla mintunvihreällä, parilla violettiin taittavalla pinkillä ja vihertävän harmaalla luomivärillä (True Colour, Sävy: Smoke and mirrors) ja pari huikeaa kynsilakkaa: karkkioranssi (Sävy: Orange Creamsicle) ja haalea mintunvihreä hämmentävällä helmiäissävyllä (Sävy: Illusion).

Luomivärit jäivät vielä odottamaan tarkempaa testailua, mutta True Colour-kvartettien vanhana tuttuna voin jo melkein varmuudella luvata niiden lunastavan kaikki pikkutarkat odotukseni. Kynsilakat sensijaan tuli jo sutaistua kynsiin ja erityisesti karkkioranssi teki huikea vaikutuksen! Minttulakkaa olisi tarvinnut varmaan sutia useampi kerros varsinaisen vihreän saamiseksi esiin, nyt pullosta kynsille sai lähinnä pelkän helmiäisefektin, joka jo itsessään oli kyllä melkoisen makoisa. Lisäksi nämä lakat tarjosivat pitkästä aikaa tuskattoman lakkauskokemuksen: ne kuivuivat niin nopeasti, että vaikka unohdin taas lakanneeni kynteni ja mm. vedin muutaman minuutin päästä sukkikset jalkaan niin en silti joutunut hajoilemaan rullaantuneisiin lakkauksiin, vaan lakka osoitti idioottivarmuutensa!

Lopuksi vielä suut makeaksi näiden muffinsisuklaakonvehtien kanssa:
MIND = BLOWN

Nyt singahdan jälleen seuraavan paikkaan, nimittäin kahvittelemaan ihanan Outin kanssa! Ihanaa torstaita kaikki, palataan astialle myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. WÄÄÄÄHHH OO ÄM GEE noi muffarikonvehdiiiiiiiiiiiiit!! MMMIssstä tollasia saa?! :O Mun suklaanhimo nous just potenssiin mijoona. Kiitti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äippä tilaili jostain maustefirmasta, eiks oo MAAAAAAGISIIIIIAAAAAA!!!! <3

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...