torstai 19. huhtikuuta 2012

Kulutusnälkä

Oon koko aamun harjoittanut korkeimman asteen masokismia eli rahattomana nettikaupoissa pyörimistä. Niin paljon ihanaa materiaa! 


Ykköshimotus tällä hetkellä on kunnon kolhot,möhkälemäiset läskipohjakengät. Tää tänhetkinen platform-flatform -villitys on mulle yhtäläinen tekosyy viilliintyä huikeisiin korkeuksiin korottavista läskäreistä, kuin Spice Girls oli 90-luvulla ja goottilook myöhemmin. Kiitollisena selaan nettisivujen toinen toistaan läskimpiä pohjia ja mauttomuuden rajaa hipovia korokkeita ja tiedän niiden avulla kohottautuvani lähes kaksimetriseksi, väkijoukkojen yli katsahtavaksi, hätäuloskäynteihin ja kattolamppuihin päätäni kolauttelevaksi, pää melkein pilvissä kulkevaksi amatsoniksi ja se on musta ihan huikeaa. 

(kaikki kuvat Nelly.comsemihuomaamattomat hipsterimuoksit tein ihan ite)Myöskään en kieltäytyisi kirjekuori- tai laatikkomallisesta käsilaukusta. Erityisesti jäätävän isokokoiset kirjekuorilaukut ovat viimeaikoina aiheuttaneet epämiellyttävää poltetta lompakossa ja syyhytystä sormenpäissä.


(ekat laukut asos.com, kimalleunelma ginatricot.com)


Suurta kuumotusta aiheuttavat yhä enenevässä määrin myös maksipituiset helmat. Kaikki vuodet maata viistävää (tai omassa tapauksessa enemmänkin nilkkapituista) helmaa välteltyäni oon vihdoin vähitellen alkanut taipua sen vähäeleiseen ja paljon anteeksiantavaan olemukseen ja alkanut kokea maksimaalista himotusta.

(kaikki kuvat asos.com, muokkailut jälleen oman, tärisevän käteni jälkeä)
Löytyykös teidän ostoslistoilta mitään pakkomielteitä tällä hetkellä?


2 kommenttia:

  1. Hhhhahahaaah tätä sun tekstiä on niin parasta lukea! Ooot niin hyvä kirjottaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Yyyyyh mä oon melkonen masokisti koska harrastan tota öö about JOKA PÄIVÄ..:´((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mul tais toi verbaaliakrobatia taas lähtee vähän lapasesta kyl täs tekstissä. :DDD Mut kiva jos tykkäät. :) Joo mä kans, täyttelen ostoskoreja kaikis nettikaupois ja sit en kuitenkaan lunasta niitä (koska köyhä). :DD

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...