maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tyttöily FTW

Viikonloppu hujahti ohi aivan liian nopeasti ja aivan ylimukavissa merkeissä, kun sain lohjatyttöjä kyläilemään Helsingistä! Meillä piti alunperin olla vanhan liiton teemabileet Trailer trash -teemalla, mutta osallistujamäärän kuivuttua kasaan oltiin sitten Mireten ja Miinan kanssa ihan muuten vaan roskaväkeä. Näin myös ekaa kertaa Mireten ihanan hauvavauvan, Tyynen, jonka ihanuuden kuvailu vaatii jo vähän kehittyneempää verbaalista ilmaisua: IHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIIIH!!

Meillä oli loppujen lopuksi aika vähän aikaa, sillä tytöt tulivat vasta lauantaina illalla seiskan pintaan ja lähtivät sunnuntaina jo kahden pintaan, mutta tyttöaika on aina laatuaikaa. Kuvailut jäi kuitenkin ajanpuutteessa vähän vähemmälle, mutta seuraavassa kuitenkin pieni kuvaspämmi illan meiningeistä!


.....

Saatiin M:n kanssa tytöiltä hienot mukit lahjaksi, kuinkas muutenkaan. :D


Trailer trash -cupcakeseja, OMNOMNOM!!

HOOOOOOT

HOOOOTTER


Mire, Miina & Tyyne <3
Myös Tyyne laitettiin nätiksi
RAIDER 4EVER!!

Käväistiin lauantaina vähän humppaamassa Apollossa, joka oli vähän enemmän pettymys kuin viimeksi, kun oltiin Miren kanssa liikenteessä, mutta silti aika maaginen! Livebändin coveroinnit mm. Nirvanasta ja Bon Jovista iskee kuitenkin tasan aina!

Mites muilla meni viikonloput, tuliko tehtyä mitään spesiaalia?

3 kommenttia:

 1. Hahahahhaha toi eka kuva :-D hajoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAAHA, eiks vaa, huutonauroin sille itekin ihan joka käänteessä. :DDD Olis pitäny saada tissimukista samanlainen kuva.

   Poista
 2. HHhhaaahhaha eeeeiiiiiii ei onnistuis multa aamukahvin siemailu penis-mugista kyllä.......:´D
  Oh oot ollut supernättinä ja ihanassa asussa humppaamassa <3 Koiruli on lutunen :]

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...