tiistai 17. huhtikuuta 2012

Sunny Sunday

Kuinkas tässä taas näin kävikään! Blogin päivitys on taas venynyt huikean hullunmyllyn myötä ja odotuksenne täyttääkseni mitään kovin järkevää tekstiä ei nytkään ole luvassa. Koulu loppui mukavasti yllättäen tältä keväältä jo tänään, JIIHAA! Joskaan en kouluhommista vapautuneesta ajasta juuri kerkeä nauttimaan, sillä maanantaina aloitin mun toisen työn. Tästä toisesta duunista piti tulla mun UUSI duuni, mutta monen koukeron kautta päädyinkin sitten kahta työtä painamaan; saattaa olla, että aika on siis jatkossa vieläkin enemmän kortilla. :D

Sunnuntaina kerkesin sentään viettämään vielä yhden superlaiskan sunnuntain, jonka fiilikset ja fiilistelyt seuraavassa!


Vain yksi voimasana riittää tätä kuvaamaan: MAAGINEN!

Takki: H&M, Farkut: KappAhl, Vagabond: Kengät, Laukku:
Selected Femme, Tuubihuivi: Seppälä

Toppi: Lindex


Outi! <3

Turku heräili sunnuntaina superkauniiseen, lämpimään auringonpaisteeseen ja kun itse heräsin noin neljä tuntia myöhemmin, iloitsin siitä itsekin. Rötvättyäni ja ryönäiltyäni kylliksi vedin superpiukat uudet pöksyni jalkaan (hävettää myöntää, mut noi on sellaset ahteria piukentavat kohotusfarkut.. :D) ja suuntasin ihanaisen Outin kanssa kaupungille! Separoitiin muiden turistien joukossa taidemuseolla ja lorvailtiin tuntikaupalla kauppoja ja kahviloita terrorisoimassa, täydellistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...