maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vaihtoehtovappu ja kysymyshaaste


Heivoiei taas on viikko vierähtänyt sitten edellisen tuhertamisen, joten ihan kierteen katkaisemiseksi tähän väliin tällainen kysymyshaaste, johon minut haastoi supersöpö Tulle et Bérets!

Säännöt:
1. Jokaisen täytyy kertoa blogissaan 11 asiaa itsestään.
2. Vastaa kysymyksiin jotka sinut tagannut henkilö on antanut, ja anna 11 uutta kysymystä niille jotka itse taggaat.
3. Valitse 11 henkilöä ja linkitä heidät tagiisi.
4. Käy heidän sivuillaan kertomassa asiasta.
5. Et saa uudelleen tagata samaa henkilöä, joka taggasi sinut.
6. Kun sinut on tagattu, sinunkin tehtäväsi on tagata henkilöitä.

11 hämärää faktaa Mirasta:


1. Mulla on huikean outoja ruokaneurooseja, joihin liittyy ensinnäkin oudot himotukset (mmmm, ruisleipää voideltuna sinapilla), mutta lisäksi kylmivä viha ja inhotus tiettyjä seminormaaleja ruoka-aineita, kuten pizzakinkkusuikaleita ja kaikenlaisia majoneeseja, kohtaan. On myös tarkkaa MISSÄ syön, en ikinä uskaltautuisi mihinkään härmäsen näköiseen kebulaan.

2. Melko vähäisillä taloudellisilla avuilla evästettynä en useinkaan voi toteuttaa edes murto-osaa kaikista ostoksellisista himoista joita päähäni saan. Tämä ei kuitenkaan estä minua viettämästä tunteja nettikaupoissa klikkailemassa ostoskoriin mitä huikeimpia asioita, jotka lopulta jätän kuitenkin lunastamatta.

3. Mua vaivaa krooninen alennussokeus. Ostan mitä tahansa, jos se on alennuksessa, ja jos se on "hyvässä alennuksessa", tuote voi jopa olla täysin väärää kokoa, rikki tms. Tilasin juuri eräät kokoa liian pienet kengät, koska ne olivat -9% alennuksessa..

4. Mulla on erillinen asiakaspalveluääni, joka aktivoituu täysin tahtomattani sekä töissä ollessani, että hoitaessani asioita puhelimitse jonkin asiakaspalvelullisen tahon kanssa. Oma äänenihän on erittäin matala, miehinen jopa, eikä puheessani ole mitään varsin tunnistettavaa murretta. Asiakaspalveluääneni kuitenkin on selkeästi pari oktaavia korkeampi, täynnä höpsöä hymyilevää saundia ja siinä on jonkinlainen savon/oulun murretta muistuttava viännös.

5. Pystyn kattomaan ilmeenkään värähtämättä vaikka millaisia zombiemaailmanloppuvirustappaakaikkisplätterelokuvia, mutta jos jossakin ohjelmassa jollekin eläimelle sattuu jotakin (tyyliin kissanpentu saa pipin tassuun) niin puhkean loputtomiin, lohduttomiin kyyneliin.


6. Oon ihan huikea mammantyttö. Molemmat vanhemmat on toki huikean rakkaita mulle ja molempien kanssa on ihana viettää aikaa, mutta äitin kanssa on vielä sellanen special bond. Ollaan koettu kovia yhdessä ja otettu kovaa yhteen, mutta kun kaikesta on selvitty niin meistä tuli täydellisen läheisiä.
7. Rakastan Englantia. Koskaan ole käynyt ja tällä tuhlailulla en varmaan koskaan tule käymäänkään, mutta kaikki tuntuu vaan olevan parempaa siellä. Paras musiikki, paras huumori ja parhaat miesjumalat (Morrissey, Richard Ashcroft, David Gahan, DROOOOOOOOOL) tulee sieltä. Niin ja fudge.8. Rakastan fudgea. MMMMMM. 


9. Oon ihan huikean allerginen kaikille sokerialkoholeille, kuten sorbitolille ja maltitolille. Ette halua tietää mitä tapahtuu jos näitä eksyy mun ruokaan.


10. Ruoka on mulle supertärkeää, kuten jo aikaisemmista faktoista on saattanut paistaa läpi. Rakastan ruokaa ja en enää nykyään kaikenlaisten vaiheiden läpi elettyäni jaksa ollenkaan välittää mistään terveellisyys-epäterveellisyys aspekteista, vaan syön just sitä mitä mieli tekee ja just niin paljon. Suosittelen tätä kaikille.

11. Odotan AINA ihan rillit huurussa postin tuloa, vaikka en odottaisikaan mitään erityistä saapuvaksi

Nanni kysyi Miralta:


1. Kerro muutama asia, joista nautit erityisen paljon. 
- Syömisestä (omnomnom), oman kullan kainalosta (<3) ja materiasta (eihän ole ollenkaan väsynyttä innostua uusista glittersukista!). Myös kaikenlaiset eläimet, erityisesti ranskanbulldogit ja kissat puristaa musta ulos tukevaa ilahtumista.2. Kerro tyylisi historiasta, milloin kiinnostuit pukeutumisesta ja miten olet päätynyt siihen miltä nykyisin näytät? 
- Olin penskana jo melkoinen pikku prinsessa ja mun serkku teki mulle ihan huikeita prinsessapukuja turnyyreineen kaikkineen ja musta onkin olemassa noloja kuvia, joissa poseeraan ne päällä ihan jäätävän ylimielisen näköisenä. Kouluikäisenä mua muka kiinnosti pukeutuminen, mutta kuvista päätellen oon sairastanut jotain tyyliepilepsiaa. Varsinaisen oman tyylin löysin varmaan lukiossa alkaessani vihdoin pyristellä vastavirtaan valtavirrassa ja ihastuessani goottilolitatyyliin. Siitä epäluonnollinen jatkumo goottityyliin ja siitä fiftarityyliin. Nykyinen tyylini on aikuisempi ja hieman mukautuvampi, enää en kaipaa niin suurta erottautumista kanssatallaajista. Nykyiseen tyyliini vaikuttaa rakkaus 80 ja 90-lukuun ja erityisesti mukavuudenhalu; valitsen tyyliini yhä enemmän asioita, jotka eivät välttämättä ole kaikkein säväyttävimpiä, mutta hellivät iisiä fiilistä.


3. Millaisista tyyleistä pidät eniten?
Kaikista, joissa on selkeä fiilis ja joissa kantajan persoona näkyy. Kaikki eteerisistä hippityyleistä miesten pukumuodin kautta industrialgootteihin kirvoittaa ihastusta, kunhan tyyli ei ole selkeästi mistään muotista vaan on vaatinut käyttäjältään jonkinlaista ideaa. Rakastan yhä erittäin paljon kaikkia alakulttuurityylejä, ja itsekin yhä lainailen niistä nykyisen tyylini tarpeisiin.

4. Mikä inspiroi sinua? 

- Ihan mikä vaan. Saatan kokea huikean sykähdyksen Tiimarin alelaarin edessä ja villiintyä glitterpupujen myötä kaikkeen kimaltavaan tai sitten fiilistely iskee käden kopeloidessa ruokakaupan amerikkahyllyn värikkäitä tuotteita ja rakastun päätäpahkaa väreihin.

5. Ketä ihailet? Miksi? 
- Kaikkia ajattelevia ihmisiä. Sellaisia ihmisiä, jotka on joutuneet kokemaan superkurjiakin juttuja, mutta jotka pystyvät käsittelemään ne ja muuttamaan ne vahvuuksiksi.


6. Millainen on täydellinen päivä? 
- Päivä rakkaiden ihmisten ja yltäkylläisen ruokailun parissa! 


7. Mikä pilaa täydellisen päiväsi?
- Kohta 9 tuolla randomfakta-osiossa. 

8. Mikä yleensä on päiväsi paras hetki?
- Nukkumaanmeno!

9. Miten rentoudut? 
- Totaalilorvailemalla; peiton alla rötväämällä, mässäämällä ja dataamalla. Myös ostoksilla käynti toimii huolestuttavan hyvin.


10. Millaisista asioista et pidä? 
- Oon loppujen lopuks niin hirvee kukkahattutäti, että tästä tulis liian pitkä lista jos päästäisin kaikki mun patoutuneet negailut valloilleen joten passaan tän kysymyksen. :D


11. 
Kerro vielä pari lemppariasiaasi.
- Amerikan pastillit, kesä, ystävät, leopardikuvioinen pankkikortti, kukat, voileivät, vappupallot, mehevät munkit (TIRSK), mun pinkki ukulele jota en osaa soittaa, muffinsit, kimalteet, leppäkertut joita sikiää meidän ikkunaväleissä, Matti ja sen retroviikset, Tupperware, muotilehdet, vapaapäivät, oivaltavat blogit, vauvat karhupuvuissa, eläimet missä tahansa puvuissa, kuplavolkkarit ja kleinbussit, sanamagneetit, muffinssikuvioiset pyyhkeet, karvaiset matot varpaiden alla, laineet sekä vedessä että hiuksissa jne!


Mira kysyy:

1. Jos saisit ylimääräiset sata euroa, mihin ne käyttäisit?
2. Millä tavoin tyylisi tai se mitä päällesi laitat heijastelee persoonaasi?
3. Mikä on täydellinen tapa aloittaa aamu?
4. Liitä kuva henkilöstä, jonka ulkoinen habitus inspiroi sinua jollain tavalla.
5. Mikä sinussa on parasta? Mainitse vähintään viisi asiaa ja iloitse niistä rehellisesti.
6. Liitä tähän lempiblogisi ja kerro miksi pidät siitä.
7. Missä olet viiden vuoden kuluttua?

8. Missä HALUAISIT olla viiden vuoden kuluttua?
9. 
Jos olisit vaate, mikä/millainen vaate olisit? 
10. Mistä saat parhaat naurut?
11. Kerro mitkä asiat tekevät sinut iloisiksi arjen keskellä?

Mira haastaa: 


En millään jaksa hajota ja hajottaa kanssabloggaajia linkittelemällä tätä ympäriinsä, joten haastan tämän tekemään kaikki, jotka jaksoivat lukea tänne asti!


Nyt painun valmistautumaan ihanaan, keski-ikäiseen, limpparin ja lautapelien kyllästämään vappuuni ja paheksumaan jätskikiskan taakse paskantavia haalari-ihmisiä (true story)! 


HAUSKAA VAPPUKAIKKIHANAT!

Palaillaan huomenna asiaan, asukuvien merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Olipas jotenki, piristävästi, vastattu jokaiseen kysymykseen. Oli vaan pakko tulla sanoo siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos piristyit ihana, olipas kiva kuulla. :)

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...