torstai 19. huhtikuuta 2012

Peplum

Hame: Gina Tricot, Paita: H&M, Alustoppi: Selected Femme

Tuplavyö: Lindex, Sormukset: H&M, Robottikauluri: Glitter


Liehuin tänään menemään Gina Tricotin lantioliehukkeisessa hamosessa, jonka ostin eilen hermojani lepyyttääkseni.Hame on ystävällisen pehmeä trikookangas ja melko voimakas kasariaromi olivat täysin ohittamattomat!

Koitin myös kerrankin käyttää jonkinlaisia asusteita, sillä kuten jo jossain aikaisemmassa postauksessa totesin, en yksinkertaisesti osaa asustaa, vaikka muiden blingejä ihastelen aina varsin avoimesti. Hyppäsin kuitenkin heti täydellä vauhdilla satulaan ja iskin kaulaani Glitterin mega-alesta löytämäni jyhkeän "statement" kaulakorun (vaikka termiä kaikissa muodoissaan inhoankin), johon rakastuin välittömästi. Se ei tosin enää omassa kaulassa näytä suoraan Voguesta reväistyltä, futuristiselta taika-asialta vaan enemmänkin joltain harrastelijateatterin lavasteelta (samoin kävi eilen Gina Tricotin sovituskopissa vetäistyäni päälleni läpinäkyvän muovitakin), mutta on se vaan silti niin hieno.

Lohdutin itseäni GT-reissullani myös toisella aarteella: maagisella meduusalaukulla! Suunnittelijat ovat tosin kaikella todennäköisyydellä ammentaneet luovan visionsa jostain muualta kuin Avarasta luonnosta, mutta itse en voinut välttää meduusa-assosiaatiota ja ostos muuttui välttämättömyydeksi.

Laukku: Gina Tricot

Mitäs tykkäätte?! Nyt kohti postia ja Vagabond-pakettia!

P.S Mistä tietää aikuistuneensa/keski-ikäistyneensä? Kun roikkuu vapaaehtoisesti toisen kerran saman kevään aikana ihan liian monta kerrosta maanpinnan yläpuolella pesemässä ikkunoita, koska "onhan se nyt kivempi, kun on kirkkaat ikkunat". No mut onhan se!4 kommenttia:

 1. Ihanaiselta näyttää niinkuin aina :))

  meduusalaukku xDDDDD

  VastaaPoista
 2. Jjjeeee peplumiiiii!!(vähänkö tulee muuten mieleen ne Dyerin rakastamat spektaakkeli peplum-leffat :D) Aivan ihastuttava asu! Ja toi kaulakoru on törkeen magee!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo niin mullekin, every time. :D Kiitos ihanuus, aattelinki et sä tykkäät tost kaulakorusta ja oli muuten HALPA; joku 3 €!! :O

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...