keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kasvatustiedekaapu

Pellavaneule: Selected Femme, Shortsit: Lindex+DIY,
Kengät: Vagabond

Toppi: Lindex, Sormus: Accessorize, Arskat: SeppäläKäväisin alkuviikosta duunissa rypemässä kevätkauden uutuuksissa ja nappasin samalla pari uutta duunivaatetta, joista toinen on yllä lepatteleva pellavainen, harvaan neulottu neulelötkö. Duunikaveri tituleerasi tätä kasvatustieteilijäkaavuksi, mutta mä näin heti tän ihanuuden täyden potentiaalin. Se oli tarpeeksi lämpöinen pidettäväksi päällä jo nyt, mutta voin myös kuvitella miten vilpoisena toi tulee pitämään mun kalpean hipiäni myös kesällä.

Tulin myös laittaneeksi kerrankin jotain asusteita, jos toi yks kämänen sormus asustamiseksi lasketaan. Mulla on joku asennevamma asusteiden suhteen, jonka huomaan vielä pahenevan varsin kiihtyvällä tahdilla. Omistan kyllä kilokaupalla jos jonkinlaista bling blingiä, huivia ja vyötä ja ostan niitä myös jatkuvasti lisää, mutta aivan hälyttävän harvoin osaan niitä yhdistää asuihini.
Saa antaa asustevinkkejä!

Nyt välttelemään lukemaan tenttikirjoja!

6 kommenttia:

 1. Onpas mukavan näkönen toi neule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin supermukavan tuntunen! Vähän sellanen kylpytakkimainen. :DD

   Poista
 2. äh ei vitsi noi siun emma watson-hiukset on niin hotit! ja kaapukin on söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaaa, pitikin kysellä että millasia tuntemuksia toi sliippikampaus herättää ihmisissä, mut kai toi Watson-viba on ihan hyvä. :D Ja kIItos! <3

   Poista
 3. Tosi ihana neule. Olik niitä muina väreinä?

  Ps. Kaipaan myös asustevinkkejä. Koruja on joka kaupasta ja myös itsetehtyjä kasa.. mikään niistä ei silti eksy käyttöön. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään! Joo siitä löytyy myös sellanen tumman punaruskee, "henna". Hahah, ihana kuulla että joku muukin painii asusteongelmien kanssa! :D Mulla on toi ihan sama tilanne, joka lähtöön olis laatikkokaupalla kamaa, ja kaupassa kaikki näyttää niin luontevalta ja ihanalta mutta himassa ne jää silti laatikoihin lojumaan?!

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...