keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kevätkisan lopputulema

Johan olette joutuneet tätä arpomista tovin odottelemaankin, pahoittelut siitä! Mutta nyt vihdoin onnetar sai tungettua raksahommain kovettaman kätensä arpalipukelootaan ja megaherkullisen IsaDoran Bella Vita -meikkisetin onnelliseksi voittajaksi valikoitui tällä kertaa..


Isosti onnea ihanalle Ansmalle, odottelehan sähköpostia meikäläiseltä! Ja kiitoksia kaikille teille rakkaille magikaalisista kevätfiilistelyistä, ne eivät tosin todellakaan auttaneet mun kesäkaipuuseen, mutta kirvoittivat rutkasti hymyä ja hyvää mieltä!

Pakko muuten samalla mainostaa, että mun ja muiden uutukaisten Cubus-tyttöjen viikon ajan väännetyt 12-tuntiset duunipäivät ovat vihdoin tulleet siihen pisteeseen, että tuore (ja vaikka itse sanonkin niin aika vimotteen päälle upea) Cubus-myymälä on kohonnut Skanssin kauppakeskukseen ja se avaa ovensa ensimmäisen kerran asiakkaille HUOMENNA TORSTAINA 28.2 kello 10!

Alkup. kuva: Cubus
Tulkaapa siis sankoin joukoin moikkaamaan superstressaantunutta meikäläistä ja nauttimaan kreisimaagisesta avajaistarjouksesta, joka on -30% ihan kaikista normaalihintaisista tuotteista. Meidän liikkeen naapuriin on valmistunut myös Turun ensimmäinen BikBok, joka sekin aukeaa huomenna, joten Skanssissa on siis luvassa tuplasti ihanaa juhlahumua! Kaikki sinne!

Nyt meen totaalitilttaamaan, haleja ja rakkauksia ihanat tyypit!

2 kommenttia:

  1. MITÄÄÄÄÄÄ, EI VOI OLLA TOTTA, EN IKINÄ VOITA MITÄÄN :DDD hihihii, kiitos, tää palkinto on kyllä unelma <3

    VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...