lauantai 9. helmikuuta 2013

Bella Vita

Harva asia kirvoittaa samanlaisia kevätväristyksiä, kuin keväisten pastellisävyjen rantautuminen vaaterekkeihin ja kosmetiikkahyllyille. Tämän tulevan kevään taatusti herkullisimmista ko. uutukaisuuksista vastaa IsaDora, jonka Bella Vita -kevätmeikkisetin pelkkä kuvaus sai veden kielelle ja hymyn huulille! Kokoelma on nimittäin saanut inspiraationsa "Välimeren rannikkokaupungeista ja niiden rennon raukeasta tunnelmasta". 50-luvun pastellisen tyttömäistä hienostuneisuutta lainaava meikki tuo väkisinkin mieleen pinkit Vespat, kellohelmat ja suussasulavat pirtelöt! Herkkusetti tulee myyntiin nyt helmikuussa!


Kuvat ja lisäinfoa koko kokoelmasta: IsaDora
Överinannaan kokoelmaan kuuluu liuta makeaakin makeampia pastellisävyisiä trendituotteita ja lisäksi joitakin uutukaisia perustuotteita, kuten totaalitäydellinen rajaustussi ja kevätnaamaan varsin tarpeellista valoa taikova korostuskynä! Pääsin ilokseni testailemaan kokonaista joukkoa näitä ihanuuksia ja täältä pesee!

               Wonder Nail -kynsilakka
Sävy: Pistacchio 755
Sävy: Bella Vita 754
Suositushinta 7,95€

Wonder Nail -kynsilakka on jo ennestään tutuksi tullut lakka, joka on tullut täällä blogin puolellakin testailtua useaan otteeseen. Silti hämmästyn kerta kerralta yhä uudestaan sen ylivoimaisuudesta, joskin tällä kertaa mun puolueettomuus kärsi jo värejä valitessani; näin suloiset sävyt ovat ihan voittamattomia jo ihan sellaisenaan! Ja eipä pettänyt taaskaan myöskään itse tökötti, megaleveä sivellin ja täydellinen maalimainen lakka superkorkealla kiillolla = PRICELESS.

Plussat:
+ Eeppisen herkulliset värit!!
+ Tajuton kiilto, jaksan äimistellä tätä seikkaa yhä edelleen.
+ Erittäin nopea kuivumisaika pelastaa jopa mut rullilta ja rytyiltä.
+ Magikaalinen määrä pigmenttiä, yksi lakkakerros riittää ylläolevaan lopputulokseen.
+ Kestää jos jonkinmoiset pyykkäilyt ja tiskailut lohkeilematta!

                  Eyeshadow Quartet
Sävy: Gelato 49
Suositushinta 16,30€

Tämä herkku kirvoitti kimakimmat ilonkiljahdukset paljastuessaan paketista. Sävypaletti on nimensä veroinen, suloisen kermaisista sävyistä tulee välittömästi mieleen italialaisen jäätelöbaarin suussasulavuudet. Luomivärit ovat täydellisen raikkaita ja kevyitä ja niissä on pehmeän lempeä satiininen hohto, muttei kimalteita!

Plussat:
+ Täydellinen satiininpehmeä hohde ILMAN KIMALTEITA!
+ Sävyt saavat suun napsamaan.
+ Värit ovat ihastuttavan keveitä, joten pelkoa pellemeikeistä ei ole vaikka lotraisi silmiin koko paletin sävyt silmiin yhdellä kertaa.

              Jelly Kiss -geelihuulipuna
Sävy: Biscotti 63
Sävy: Ballerina 60
Suositushinta 14,00€

Jelly Kiss -punaa en olekaan aikaisemmin testannut ja vähän väitän, että siitä taisi tulla arkipäivien uusi suosikki! Koostumus todella tuntuu varsin geelimäiseltä ja liukkaalta huulilla, ja vaikutti kosteuttavan meikäläisen korppuhuulia jopa tehokkaammin kuin huulirasva.

Plussat:
+ Kevyt, geelimäinen koostumus tuntuu erileppoisalta huulilla.
+ Tuntuu kosteuttavan kertaheitolla!
+ Suloinen kiilto!
+ Punassa on huulikiillon keveys, mutta kuitenkin ihan kiitettävä määrä pigmenttiä viimeistelytarpeisiin.
+ Nyt korva tarkkana: punan hylsyssä on MAGNEETTI, joka vetää hylsyn väkisin kiinni! Ei enää laukkuun auenneita ja karvaisiksi muuttuneita punia!
+ Herkullinen, vaniljaista kinuskia muistuttava tuoksu!

            Eyebrow lifter -korostuskynä
Suositushinta 12,00€

Epäilin ensin peitepuikkoa ulkomuodoltaan muistuttavan kynän kirkastusvaikutusta, mutta yllätys oli sitäkin iloisempi kun iholle pehmeästi sormen avustuksella levittyvä kynä todella jätti jälkeensä kirkkautta ja hohdokkuutta. En malttanut pysyttäytyä pelkästään kulmakarvalinjassa, vaan vetelin kynää myös silmän sisä- ja ulkonurkkaan, silmän alle ja koko liikkuvalle luomelle, jossa tuote osoittautui myös täydelliseksi pohjustukseksi luomiväriä varten!

Plussat:
+ Pehmeää hohdetta ilman varsinaista sävyä (käynee siis kaikille!).
+ Monikäyttöistä kirkastusta silmäseudun lisäksi esimerkiksi syviin nenänpieliin ja huulten amorinkaarelle.
+ Täydellinen pohjustus luomiväriä varten!
+ Levittyy superpehmeästi.

    Flex Tip Eyeliner -nestemäinen rajaustussi
Sävy: Carbon Black 80
Suositushinta 17,05€ 

No nyt päästään varsinaisen ikiaikaisen kysymyksen äärelle, tyyliin kumpi kuuluu laittaa leivän päälle ensin, juusto vai kinkku. Nimittäin nestemäisiä rajauksia piirtelevistä jotkut suosivat ehdottomasti tussimaista, jäykkää kärkeä kun taas toiset vannovat väkipakolla superohuen siveltimen nimeen. Tässä IsaDoran kaunokaisessa on yritystä yhdistää eriytyneet leirit, tässä tuotteessa nimittäin on tussimainen kärki, MUTTA se on kärjestään äärimmäisen ohut ja taipuisa kuin se sivellin! NEROKASTA.

Plussat:
+ Yhdistää tussin ja siveltimen.
+ Tussilla saa helposti aikaan sekä erittäin kapeaa että varsin tuhtia jälkeä; kärjen asentoa ja painamiseen kohdistuvaa voimaa säätelemällä rajauksen kokoa saa muunneltua.

                                        ***


Päällimmäisenä tunteeksi näiden herkkujen testaamisesta jäi kuplivan keveä riemu (ja myös aikamoinen naminälkä). Sulokkaat värit veivät väkisinkin ilofiiliksiin ja saivat totaalisesti unohtamaan harmaan loskasään!

Mitäs te tykkäsitte, päästiinkö sielläkin pirtsakoihin pirtelötunnelmiin?! Jos ihastuitte yhtälailla kuin meikäläinenkin niin pitäkäähän penkin reunoista kiinni, näiden ihanuuksien tiimoilta on nimittäin luvassa myös totaaliherkullinen lukijakilpailu!

13 kommenttia:

  1. apua ihania karkkikuvia♥ tuo paletti on niin hurmaavan värinen et täytyy varmaan hankkia itelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi luomivärit on kyllä ihan taikaa, oon ihan koukussa! Ja noi huulipunat, SLURPS, sen jälkeen kun oon saanu noi niin ei oo tullu juuri muita punia laitettua! :D

      Poista
  2. Jelly Kissit on mahtavuutta, mun on pakko saada nuo uudetkin sävyt! @__@ Ja ei apua noiden sun ilmeilyiden kanssa :D... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOO HUH HUH! En voi tajuta miten nää on päässy ohi mun punatutkan, rakastuin ihan totaalisesti! <3__<3 Mun on ehkä pakko saada kaikki sävyt mitä siitä on olemassa!!

      Poista
  3. Oh, tuo rajaustussi näyttää niin pigmenttiseltä :O käytän joka päivä tumman ruskeaa luomiväriä rajauksena, ja jos tummempaa haluan niin mustaa tai mustaa geeli eyelineria. Nyt oon kyllä harkinnut noita tusseja, koska niillä saa ultimaattisen mustan ja kiiltävän lopputuloksen, täytyy harkita IsaDoran omaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin kyllä suositella, pigmenttiä ei todellakaan puuttunut ja tolla tussilla olis saanut aikaan vaikka kuinka hurjan ja dramaattisen rajauksen, se totteli kättä täydellisesti. :D

      Poista
  4. Nätti meikki :) Mulla iski muutama päivä sitten taas vallaton rakkaus mun barbie pinkkiä huulipunaa kohtaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouuuh barbiepuna kuulostaa äärimmäisen herkulta! Mä oon kans lätrännyt nyt tota jelly kissin pinkimpää versiota huuliin ihan jatkuvalla syötöllä, pinkki piristää! :D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos suloinen Ele! Nää uutuudet oli kyllä ihan överiherkullisia!

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...