keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Taksikuskin vapaapäivä

Pusakka ja topit: Selected Femme, Pöksyt: Lindex, Laukku: Glitter
Sormus: H&M, Kaulakoru: Selected Femme
Bombertakkitrendi alkaa tulevan kevään myötä olla aikalailla kuumimmillaan ja erittäin kuumana käyn minäkin tuohon taksikuskien ja hevosmiesten vaatetuksesta lainattuun grungepusakkaan. Valitettavasti vaatekappale konnotoituu varsin vahvasti myös erääseen vähemmän sympaattiseen kansanryhmään, jonka edustajiston jäsentä meikäläinen muistuttaa jo tukkalookkinsa puolesta, joten mikä tahansa bomber ei siis mun päälle pääse.

Varsinaiset klassiset maiharibomberit ja erityisesti alleviivatun armeijahenkiset pusakat jätän siis suosiolla sivuun, mutta onneksi valikoimasta löytyy myös täysin uudistettuja ja pehmennettyjä versioita, kuten tossa parin päivän takaisessa asussa mukana roikkuva, lepakkohihaiseksi ja satiinisen keveäksi muunnettu leidibomber!

Himoitaanko sielläkin kyseistä trenditakkia vai ovatko ysäritraumat vielä vallalla?

Nyt painuu tämä näppäilijä takaisin pahnain pohjalle potemaan jotain superinhottavaa keuhkokuppaa, pikaisia paranemisia kaikille muille kevätflunssaan kaatuneille! Lääkärisetä kuunteli tänään mun keuhkot ja totesi "Joo kyllä sulla on keuhkoputkentulehdus pahasti päällä. Olisin sen voinut kyllä todeta ihan jo sun puheäänestä, ääni on niin painuksissa sulla että kuulostat ihan vanhalta viskijuopolta.". En viittinyt sedälle mainita, mut mun ääni oli kyllä ihan sellanen kuin normaalistikin. Huoh.

12 kommenttia:

 1. Ysäritraumoja voi olla vähän vaikeampi selättää, mutta vitsi miten upea koru ja sormus sulla (taas. Teet aina niin hyviä korulöytöjä, että ihan kadehdin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii kiitos ihanuus! Hassua sinäänsä, musta aina tuntuu et en yhtään osaa ostaa koruja enkä varsinkaan käyttää niitä. :D Eri kivaa siis et joku kuitenkin arvostaa!

   Poista
 2. Mä fiilistelen ehdottomasti bomber-takkeja!! Sellainen on pakko ostaa, jos sopiva löytyy. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kyllä niin parhaat apajat!!! Onnea metsästykseen! :D

   Poista
 3. Hahahahaahahahhahahahahahah viskijuoppo! XDddd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo siellä naureskella, mä vaan örisen täällä. :DDD

   Poista
 4. Vitsit miten rokkaat tota tukkaa! upea xx

  VastaaPoista
 5. Ei kamala, mikä lääkärisetä :--------DD täällä kans jonkinsortin kestoflunssa, mut saatan ihmeparantua kun ilahduin niin paljon sun uudesta hiustyylistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mietin siinä hetken että mainitsenko että mulla on vaan tosi matala ääni ihan ilman keuhkoputkentulehduksiakin mut setä oli niin mielissään omasta heitostaan etten malttanut pilata sen pörinöitä. :DD Ja hihhii kiitos ihanuus!! <3

   Poista
 6. Oon jo yli vuoden haaveillut bomber-takista ja tänä keväänä aion viimein sen ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt onkin kyllä ihan parhaimmillaan valikoima!! Henkkamaukallakin oli ihan maaginen tekonahkanen, tikattu bomberi, se oli ihan MAHTAVA!

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...