sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tjänare kungen!

Takki ja housut: H&M, Laukku: KappAhl, Kengät: Camden Market
Rannekoru: Lindex, Kaulakoru: H&M
// When you are sick in Stockholm, these are the kind of purchases you end up with.

Hopsan hejsan, kuosihousuiset terveiset Tukholmasta! Tuli tosiaan piipahdettua länsinaapurissa viikko takaperin viikonloppureissulla, maailman huonoin idea sikäli että olin tosiaan alusta loppuun aivan tuhannen kipeä. Matka kun oli kuitenkin maksettu niin paattiin oli hypättävä ja odotettu ostosreissu oli väännettävä läpi vaikka väkipakolla. Tosin siinähän kävi sitten niin että jaksoin tasan käydä brunssilla ja sen jälkeen ekassa henkkamaukassa joka vastaan tuli ja siinä se sitten olikin. Kreisikolee pörrötakki oli kyllä täydellinen löytö ja lyhensi tän hetkistä himotuslistaa yhden aarteen verran. Kuosihousut puolestaan olivat ihan totaalinen hetken hairahdus, mutta loppujen lopuksi ihan hedelmällinen sellainen, mitään vastaavaa en ole koskaan aikaisemmin edes kokeillut!

4 kommenttia:

  1. Höh, harmi että olit kipeänä loman, toivottavasti ei koti-suomessa jatkunut sitten enää pitkään... Kurjaa moinen sairastelu! Mutta siitä huolimatta loistavat löydöt olet taas tehnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista ihana! Valitettavasti tää on kyl ollu ihan tuhottoman sitkee tauti mut NYT sentään aletaan jo olla kunnossa. :D

      Poista
  2. ÄÄÄÄÄÄÄÄ IHANA TAKKI, IHANAT HOUSUT, IHANAT KENGÄT!!!! JA WOOOOOT olit stockholmenissa??? Mäki haluuuuuuuun!!

    Sori ku en oo vastannu sun viestiin, en saa ees yhen tekstarin kirjottamista aikaseks >:/ Pägis ja äippä oli just peräkanaa kyläilemäs niin ehkä sekin vieny ajatuksia muualle....ehk voitas nähä tiistaina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIHHIII kiitos rakkauspakkaus! <3 Joo käväistiin pienellä parisuhdereissulla, sääli vaan et meni niin reisille koko homma ton sairastelun myötä. :D

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...