perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kauneuspilkkuja

Kauluspaita & hame: Selected Femme, Liivi & laukku: Gina Tricot
Kaulakoru: H&M
Oon jo pitkään pohtinut trendihimoissani kellohelmaisen minihameen kokeilemista, sitten fiftariaikojen kun ei juurikaan ole enää tullut hulmuhelmoja harrastettua eikä silloinkaan alle pohjepituisia. Kerkesin jossain vaiheessa inspiraation kouraisemana ostamaankin yhden vekillisen skater-hamosen ja vieläpä nahkaisena, mutta onneksi tajusin kerrankin kuunnella järjen ääntä ja palautin sen heti seuraavana päivänä. 

Palautushäpeäni myötä unohdin koko kellohelmakaipuuni kunnes kevätuutuuksien myötä ex-duunipaikalle ryöpsähti ylläoleva viskoosinen vekkiunelma ja sen luontevana kumppanina inspiraatiokuvissa esittäytynyt magikaalinen, pilkkupintainen kauluspaita. Olin hetkessä totaalimyyty ja niin oli samalta istumalta myös ko. setti!

Mitäs tykkäätte, iskeekö siellä a-linja vai onko koulutyttövibat välittömät?

P.S Diiva lähettää terkkuja

4 kommenttia:

 1. No mun mielipidehän on sanomattakin selvää; paras tyyli, mitä on olemassa ;D Toimii! Oot söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhhii, eli koulutyttövibat siis oli aika vahvat jos siellä innostutaan. :D Ihana sinä, pus! <3

   Poista
 2. Ahhahah diivuliiii!! <3 XDD Ja todellakin rokkaat kellohelmoissa! Mulla on vähän samantyylinen monkin vekkihamonen mut aika vähän tulee käytettyä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana pupu pikkuinen! <3 Joo saaspa nähä kyllä kuinka paljon tulee käytettyä, onhan se vähän semmonen epäarkikelpoinen, mut aikas söpö kuitenkin!

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...