perjantai 22. helmikuuta 2013

Pehmeämpiä pusuja

Kuvat ja herkut: IsaDora

Muutama viikko takaperin sain IsaDoralta vastustamattoman yhteistyötarjouksen, jonka myötä pääsin testailemaan magikaalista uutuutta, multivitamiinihuulikiiltoa!

Sävy: 03 Lychee
90% monenmoisia vitamiineja sisältävä antioksidanttihuulikiilto on kuin piristävä smoothie huulille ja se lupaileekin melkoisia terveysvaikutuksia väsähtäneille suukottimille. Kollageenituotannon kiihtyminen, elastisuuden parantuminen ja solujen ripeämpi uudistuminen ovat joitakin vitamiinipommin luvattuja vaikutuksia ja neljän viikon ajan päivittäin nautittu hedelmäherkku ei kyllä jättänyt kylmäksi.

Heti ensilevityksellä korppuhuulet sulivat pehmeämmiksi ja jopa meikäläisen kuivuuttavan rapisevat ja kuoriutuvat huulet tuntuivat välittömästi vahvemmiltaja näyttivät pulleammilta. Aluksi tosin irvistin kiillon paksuhkolle koostumukselle, mutta tuotteen lämmettyä huulilla tahmaisuus muuttui lempeäksi pehmeydeksi. 

Parin viikon käytön jälkeen ko. vaikutus huulilla alkoi tuntua jopa ilman tuotetta ja jo kolmannen viikon keskivaiheilla unohduin jopa päiväksi ilman mitään huulimömmöjä, yleensä kun joudun läträämään vähintään huulirasvalla ihan jatkuvasti. Testiputken loppupäässä parantuneet huulet paljastivat myös kiillon kaunistavat ja kirkastavat vaikutukset ja olin jopa huomaavinani että jotkut syvimmistä huuliuurteistani siloittuivat matkan varrella!Plussat:
+ Tuntuu todella pitävän lupauksensa; aktiivinen sutiminen näkyy ja tuntuu pehmeämpinä, pulleampina ja vahvemman oloisina huulina!
+ Herkulliset, raikkaat sävyt
+ Tuotteesta oli myös täysin odottamaton ilo kun kokeilin levitellä vahvaa, pigmenttistä punaa kiillon päälle ja kiilto osoittautui täydelliseksi, siloittavaksi pohjustukseksi huulipunalle!
+ Ylinanna hedelmäsmoothien maku!


Suloisia suukkoja teille ihanat! 

6 kommenttia:

 1. Otatpa sinä ihania tuotekuvia asiaankuuluvan rekvisiitan kera! Nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhhee, joskus tulee vähän innostuttua panostamaan! :D Ihanaa kun siellä arvostetaan! <3

   Poista
 2. Tää on kyllä erittäin mielenkiintonen tuote, oon etsiskellyt väsähtäneille huulille jotain piristystä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerrankin tuli jaksettua pitää yllä toi aktiivinen testailu ja tulokset kyllä tosiaan tuntu aika kovalla kädellä! Tästä tulee varmaan mulle sellanen addiktio ettei oo tottakaan. :D

   Poista
 3. Oi nam nam, tuollaista kiiltoa voisi kyllä kokeilla! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä ehdottomasti suositella, oli ihan superherkkua!! <3

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...