keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Spring in my step

Kollaasin kenkäherkut:
1. ASOS, 2. ASOS, 3. Blink, 4. NLY Shoes, 5. Bullboxer, 6. NLY Shoes, 7. ASOS 
// For the first time ever I absolutely crave for more ladylike shoes!

Oon jo melkoisen kotvan vannonut sataprosenttisesti paksujen platformien, tuhtien tolppakorkojen ja muutenkin vähän kulmikkaampien ja kolhompien kenkien nimeen. Nyrpistelin nenääni kapeiden luikkarikenkien palatessa kenkämuodin superterävään kärkeen  ja jo pitkään olen viitannut kintaalla henkäyksen keveille koroille, jotka kevättä kohti kapenevat entisestään.

Tiiliskivillä tallominen on alkanut kuitenkin vähitellen käydä vähän yksitoikkoiseksi ja pullukkapohjia pullisteleva kenkähylly on kerran jos toisenkin jäänyt vähän vajavaiseksi sirompaa ja jouhevampaa jalkinetta vaativan asuvalinnan edessä. Kenkäkauppojen karkkihyllyt ovatkin alkaneet kevättrendien myötä näyttää yhä houkuttelevimmilta, kun metalliset ja muoviset yksityiskohdat, pastelliset jäätelövärit ja kepeät korot ovat syrjäyttäneet synkät ja raskaat syyskengät. Ensimmäistä kertaa ikinä mun himotuimpien ostosten listalta löytyy platformitonta korkokenkää saatika kapeita kärkiä, mutta tämän hetkinen himon määrä korvaakin sitten kaiken sen menetetyn kuolailun. 

Mitäs teikäläiset tykkää, iskeekö sielläkin keveät korot ja -kärjet?

Puhun varmaan kaikkien puolesta kun pyydän: KADUT, KUIVUKAA JO! 

8 kommenttia:

 1. Käytän korkoja harvoin, mut noi on kyllä aika makeita, varsinkin noi femmat kelpuuttaisin ilomielin :)
  xo, L
  http://rrv12.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama täällä, saas nähä opinko enää ees kävelemään tollasilla sirommilla korkkareilla mut olis noi vaan niin herkut! :D

   Poista
 2. Mulla on sama homma! Kiilakorkoja on tullu käytettyä kun en oo muilla tohtinu kompastella. Mun uudenvuoden lupaus kuitenkin oli, että opettelen kävelemään ja käyttämään Oikeita Korkokenkiä! Alotin sen Henkkamaukalta löytyneistä tolppakorkosista nilkkureista ja ajattelin nyt asfalttien sulaessa hankkia jotkut sirot mustat jokapäivänkengät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIKEIN, vaihtoehtoja olis vaan niin paljon enemmän kun olis sirommatkin kengät listalla. Saatoin pistää parit kipsuttimet tilaukseen, saas nähä mitä tulee.. :>

   Poista
 3. Itelläki oli eka vähän vaikeuksia tottua näihin malleihin mutta nyt nekin on jo arkipäivää :D Itellä on noi nro 6:set! :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, muistan nää sun tsemppisanat ku yritän kompuroida eteenpäin omillani! :D <3

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...