tiistai 26. maaliskuuta 2013

Omituisten otusten kerho

Ylänurkan kummajaiskengät: ASOS, Hapannaamainen kissasuojus iPhonelle: Topshop,
Supersankariprinttinen bodycon-mekko: Lazy Oaf (ASOS), Lilliputtirannekoru: Gina Tricot, Ei ihan vappulasit mutta melkein: ASOS HOLLAND, Numeroneron farkkutakki: Ashish (ASOS), Kumpaisetkin plastiikkipopot: Bianco
Koko vähitellen voimistuvan kevään oon istunut liimautuneena katumuotisivustojen ja nettikauppojen ääreen ja yli-inspiroitunut kaikista kreisikoleista ja yllättävän kummallisista trendituulista. Tänäkään vuonna toki ei voi välttyä kevätklassiselta peruspreppyltä pastellichinomuodilta, mutta sen rinnalla riemastuttavat höpsöt, hauskat ja suorastaan oudot ilmiöt.

Kevätkuvastossa kun näkyy esimerkiksi maalaishaalareita, pöhköjä printtejä, kummallisia kuoseja, outoja materiaaleja ja kertakaikkiaan häiriintyneen oloisia, täysin vinksinvonksin väännettyjä ihanuuksia. Rumankaunis friikkisirkus on kaapannut mukaansa myös tuttuja, tuikitavallisia vaatetuskappaleita ja uudistanut ne omanlaisikseen, kuten on käynyt Biancon muovivartisille cowboybootseille tai Ashishin numeroilla kuorrutetulle farkkutakille. Tälle tielle taidettiin astua jo kosmisten kuosien ja pvc:n paluun myötä, mutta nyt tämä fiftaria, 60-lukua, kasaria, ysäriä ja ties mitä magikaalista avaruusaikaa yhdistelevä tilkkutäkkitrendi on onnistunut vielä ylilyömään koko pakan uusiksi ja ainakaan täällä into ei paljon pinkeämmässä voisi olla. Pöljä on pop!

Iskeeko siellä tämä kummankirjava trippailutrendi yhtä lujaa kuin täälläkin?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...