torstai 7. maaliskuuta 2013

Cherry in the Air

Kevään ensiaurinko lämmittää, ilahduttaa ja keventää taatusti tunkkaisimmankin talvifiiliksen. Yhtä luotettava merkki keväästä ja vähintään yhtä tehokas synkkyyden selättäjä on Escadan jokavuotinen, kevään korvalla kauppoihin leijaileva tuoksu-uutuus. Se taianomainen hetki, kun saa kääriä talvitakin hihaa ylemmäs ja pirskottaa iholle lapsellisen makeaa ja suloisen kepeää kevättuoksua, on virallinen päätös talven synkkyydelle ja kevytkenkäinen lupaus kesästä. Ja nyt se lupaus on jälleen lausuttu, sillä Escadan Cherry in the Air on hankittu.

Tämän vuoden uutukainen kolahtaa meikäläiseen jopa tavallistakin lujempaa, sillä Cherry in the Air on kuin mittatilauksena mun eeppisimpien himotusten pohjalta laadittu. Tuoksu on uskolliseen tyyliin höttöisen makea ja ällöttää taatusti syvien ja mausteisten tuoksujen ystäviä, mutta tyttötuoksuilijoiden karkkihammas ei varmasti välty kolotukselta. Puuterisen pehmeässä tuoksussa on runsaasti tirskuvan mehevää, kirpeää mustaa kirsikkaa ja villivadelmaa, tahmaisen makeaa vaahtokarkkia ja aavistus syvyyttä santelipuun muodossa. Kirsikka voisi mennä helposti pieleen, mutta esanssisuus on väistetty erittäin taitavasti. Siispä MAISTUU!

Löytyykö muita makeannälkäisiä, joilla ko. tuoksu löytyy kuolauslistalta?

7 kommenttia:

 1. Uh. Pakko päästä haistaan, kirsikkaesanssi (oikeastkin kirsikat tietysti) on yks mun lempparituoksuja/makuja ikinä missään!

  VastaaPoista
 2. Tarkennuksena edelliseen, että en siis tietenkään itselleni ostaisi tuota Escadaa käytöön... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAH, äläs nyt Joonas, vaahtokarkeilta ja kirsikalta tuoksuva mies olis suorastaan pop! :D

   Poista
 3. UUU tää on niin hyvä tuoksu. Just sellainen melkein ällöttävä, mutta tällaisella hedelmäkarkki-tyypille täydellinen. Pakkohan se on hakea itselleenkin. Hyvä valinta, kiva blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, ihan täydellinen kuvaus, ällöttävä hedelmäkarkki. :D

   Poista
 4. Jeppp, tuo on pakko saada. Oon käynyt hakemassa sitä hihansuuhun hajukaupasta jo lähemmäs kymmenen kertaa, eikä poikaystävä enää haluaisi lähteä mun kanssa kaupungille!

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään tästä just siks, että se ei ole niin makea, kun yleensä noi escadan kausituoksut on. Semmonen herkullisen raikas arkituoksu.. oon tainnut parissa viikossa käyttää jo 1/3pullosta :D

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...