torstai 21. maaliskuuta 2013

Paistetta päivän

Neule: Cubus, Pöksyt ja bomber: H&M, Kengät: Skopunkten
Kaulakoru: Selected Femme
Laukku: Glitter
Kausittaiset väritrendit harvoin uppoavat meikäläisen graafista, selkeää ja semitylsää harmautta vaalivaan makuhermoon. Varsinkin kevään ja kesän kynnyksellä hyllyjä valloittavat makeat vadelmanpunaiset, persikkaiset oranssit, kirpeästä omenasta värinsä varastavat vihreät ja purkkapinkit saavat kyllä veden kielelle, mutteivät milloinkaan päädy päälle asti.

Viime syksynä lankesin kuitenkin varsin avoimin mielin erityisesti puhkipoljettuun burgundy-villitykseen ja väri-intoni näin vihdoin pinkeydyttyä päätin jatkaa kulöörikokeiluja tälläkin kaudella. Mihinkään sateenkaarisävyihin ei vielä pokka riitä, mutta eritrendikäs sitruunamarengin keltainen tuli todettua riittävän laimennetuksi arallekin kokeilijalle ja monista muista keltaisen sävyistä poiketen se sopii myös kalmanaamoille! 

Oottekos te löytäneet kevään väriskaalasta uusia lemppareita?

4 kommenttia:

 1. kiva asu! mä oon alkanu lämpenemään semmoselle tositosi vaaleensiniselle, se näyttää superhyvältä pinkin huulipunan kans :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo semmonen ihana jäinen hammastahnasininen! Mulla on kans himo herkässä siihen sävyyn!

   Poista
 2. Sun tyylissä on monta kivaa juttua! Hyvin yhdistät siistimpään tyyliin raffia :) Ite vasta alottanu bloggaamisen, http://secondariel.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ihana, tosi kivasti sanottu! Täytyykin tulla tsekkailemaan sun blogi myös! :)

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...