tiistai 13. marraskuuta 2012

IsaDora Northern Lights

Pikkujoulupippalot ja muut loppuvuoden bakkanaalit ovat totaalista kulta-aikaa kimallusintoilijalle; kauppojen hyllyt notkuvat paljetteja, glitterpintoja ja kaikenmoista kimmeltävää korkkareista korviksiin. Säihkepommi viimeistellään tietysti asiaankuuluvan glamoröösilla meikillä, ja kauppoihin onkin ilmestynyt useampi varta vasten juhlakauteen suunniteltu meikkisarja. Yksi eniten meikäläisen makuun uppoava meikkiuutuus (ja ykköshimotus) on IsaDoran Northern Lights -meikkikokoelma.
Kuva: Berner
IsaDoran Northern Lights -kokoelma jatkaa syksyn Paradox-kokoelman vastakohtaisuuksia tarjonneessa hengessä kahdella erisävyisellä meikkikokonaisuudella, viileällä Northern Lightsilla ja lämpimällä Lynxillä. Uusi kokoelma on saanut inspiraationsa pohjoisen luonnon talvimaisemasta ja sen kimmeltävistä värisävyistä; Northern lights -kokonaisuus toistaa lumen valkeaa, tähtitaivaan hopeaista hohtoa ja revontulista lainattua violettia kun taas Lynx muistuttaa pehmeillä ruskean ja kullan sävyillä ilveskissan pehmeän lämpöisestä turkista (<3!).

Pääsin itsekin vähän juhlahumun makuun kun sain muutamat maistiaiset molemmista kokonaisuuksista testattavaksi!


Eyeshadow quartet sävy Northern Lights 67, Cream Mousse eyeshadow sävy Stardust 32, Glitter Eyeliner sävy Silver 31, Perfect Moisture Lipstick sävy Marshmallow 164, Moisturizing lipgloss sävyt Marsmallow 19 ja Purple De Lux 40, Wonder Nail -kynsilakka uusissa sävyissä North Star 749 (herkullinen hopea) ja Arctic Lights 750 (syvä tähtitaivaan sininen).
Kollaasin kuvat: Berner ja IsaDora

             Cream Mousse eyeshadow
Sävy: Stardust 32
Suositushinta 16,20 €

Nämä magikaaliset vaahtoluomivärit tuli testailtua jo aikaisemmin syksyllä, joten olin jo ennalta innoissani kromisen kiiltävästä uutuudesta. Silti se onnistui ylittämään odotukset!

Plussat:
+ Mieletön määrä pigmenttiä; yksi kerros samettista väriä riittää  täydellisiin säihkysilmiin.
+ Ehdottoman loistelias aplikaattori; pikkuruisella siveltimellä saa aikaiseksi tarkkaakin jälkeä niin tahtoessaan.
+ Kromin kiilto ilman turhaa kimalletta!
+ Nappaa tiukasti kiinni, muttei kuivu kököksi vaan pysyy suloisen siloisena koko päivän.

            Perfect Moisture lipstick
Sävy: Marshmallow 164
Suositushinta 13,20 €

Perfect Moisture -huulipunat ovat tuttua huttua IsaDoran valikoimissa, mutta uutukainen, huurteisen hopeinen sävy ei ole ainoastaan uutuus vaan kaikin tavoin erittäin tuore ja raikas tuttavuus! Toivoin aavistuksen enemmän peittävyyttä, mutta jo pehmeämpikin peittävyys teki ainakin muhun ihan lähtemättömän vaikutuksen!

Plussat:
+ Rohkea sävyuutuus päräyttää täysillä!
+ Ihana, huurteisen hohtava helmiäissävy.
+ Punan koostumus on täydellisen huulirasvamainen ja pehmoinen; edes meikäläisen korppuhuulet eivät kuivahda punan alla.

Miinukset:
- Pikkuruinen pigmenttilisä olisi tehnyt punasta ehkä vähän turhankin rajun, mutta olisi maistunut meikäläiselle.

             Wonder Nail -kynsilakka
Sävy: Arctic Lights 750
Suositushinta 7,90€

Plussat:
+ Täydellinen sivellin; ekstraleveä ja riittävän jämäkkä!
+ Pullon kyljeen riipustettu "Quick dry" ei ole turhaa hybristä vaan lakka todella kuivuu aivan typerryttävän nopeasti. Käy!
+ Lakan sisältämä ihanainen kimallegalaksi; erikokoiset hileet ja aavistuksen isommat kimalteet saavat kynnelle levitettynä aikaan upean eläviä pintoja!
+ Huima kiilto!



                                      ***


Eyeshadow quartet sävy Lynx 68, Glitter Eyeliner sävy Gold 30, Perfect Matt lipstick sävy Red Carpet 03, Perfect Lipliner sävy Prime Red 31, Wonder Nail -kynsilakka sävy Polar Treasure 751
Kollaasin kuvat: Berner ja IsaDora


      Eye Shadow Quartet -luomivärikvartetti
Sävy: Lynx 68
Suositushinta 16,20 €

Meikäläinen ei niin kovasti lämpene synkeän sävyisille sumusilmille, mutta pehmeän ruskeilla sävyillä toteutettuna smoky eyes toimii myös mun makuun. Tässä kvartetissa on täydellinen kombo juuri siihen; tummemmat sumusävyt ja kirkkaat korostusvärit. Innostuin sivelemään täydellistä, pehmeän persikkaista korostusväriä kulmaluun lisäksi myös poskipäille, mutta kehotan käyttämään harkintaa ennenkuin kokeilette samaa kotona; värissä on aika rutkasti kimmellystä.

Plussat:
+ Tuhdisti glamoröösiä kimallusta ja hohtoa!
+ Täydellinen setti pehmeiden sumusilmien luomiseen.
+ Magikaalinen määrä pigmenttiä; kevytkin sipaisu riittää siirtämään sävyn luomelle juuri oikeanlaisena.
+ Pysyy paikoillaan jopa ilman suurempia pohjustuksia; ei keräänny luomivakoon eikä karise poskille päivän mittaan!



Millaisia tuntemuksia nämä uutuudet teissä herättää? Itse ihastuin erityisesti tohon kylmään meikkiin ja hopeaisiin sävyihin! Pysykäähän kärryillä, lisää bilehilejuttuja luvassa loppuviikosta!

18 kommenttia:

  1. TUO KYNSILAKKA! TUO KYNSILAKKA!

    Ja toi sun tukka on kyllä magee, ei voi mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kynsilakka on kolein ikinä, fiilistelen niin täysii noita isompia kimallemöllyköitä! :D

      Ja kiitos ihana. <3

      Poista
  2. Eilen taisin katella tuota samaista luomiväripalettia, sais kyllä sisältää edes yhden mattavärin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite mietin aluksi ihan samaa, paletti kun ei oikein taitu ihan arkimeikkiin, mut päädyin toisaalta siihen et ihan jees olla tällanen yks kunnon säihkysetti kun ainakin itellä kaikki loput tuppaa olemaan just niitä mattameikkejä ni sit riittää yhdisteltävää!

      Poista
  3. Vaikka oonkin syksynvärien kannattaja henkeen ja vereen, rakastin tota eka kylmempää kokonaisuutta. Tietenkin toi glittermäinen luomiväri jo herätti mun sisäisen glitterhirviön, mutta noi kuvat susta toi valkonen villapaita päällä ja noi hiukset! voi huoh. Oot vaan niin kaunis :) Tosi onnistunu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuh ihana Miina, isoo rakkautta sulle sinne, aina saat piristettyä mun buugia. :') <3

      Poista
  4. Tuo ruskea paletti vaikuttaa ihanalta! Katselinkin näitä jo tänään, kun Kicksin kanta-asiakasmainos tupsahti postiluukusta.. Hopeinen kynsilakka kiinnostelis myös kovasti =) Tuo huulipuna on kyllä aika.. :D noh, itse en saisi sitä ainakaan toimimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi sävyt on ihan maagiset kun ne on niin pehmeät ja syvät! Haha, hopeainen huulipuna on aika raju ideana, mut naamallahan se on yllättävän hillitty! :D

      Poista
  5. Oioi, ihana kynsilakka tuossa ekassa meikissä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se saattaa olla ehkä koko setin lemppari! Jotenkin tuli heti enemmän sellanen luksus- kuin blingfiilis kun lakassa ei ollutkaan pelkkiä hileitä vaan vähän isompiakin koristuksia. :D

      Poista
  6. Oikeessstiii näytät NIIN joltain kauniilta lumiprinsessalta tolla ekalla meikillä ja tolla uudella hohtavanvalkeella tukalla johon rakastun vaan koko ajan enemmän <3<3
    Ja härreguuuuud toi hopeinen luomiväri näyttää törkeen hyvältä O__o Noilla voidemaisilla ja mousseluomareilla on vaan tapana kokkareitua mun rasvaluomilla sellasiksi pöllöiksi raidoiksi :/
    Ja toi kynsilakka on OUT OF THIS WORLD KREISICOOL.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos senkin ihana rakkauspakkaus. <3

      Mäkin välttelin aikanaan noita mousseja ja vaahtoja samanmoisten traumojen takia mut nää on ainakin ollu ihan megahyviä pysymään paikoillaan! Ja toi kynsilakkaa gaaaaah, jos kynsilakka saa kynnelle aikaan orionin tähtikuvion niin sen on oltava magikaalista! :D

      Poista
  7. Sulle kyllä sopii ihan mahdin hyvin tuollainen valkokuulas meikki. Toi huulipuna on ihan yliveto! Pitää itsekin hommata tuo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouuh kiitos ihanuus! Diggasin kyllä itekin vaikka oli ehkä vähän albiino-olo. :D Toi huulipuna rokkaa kaikki muut sävyt ihan 6-0!

      Poista
  8. Ääk, olispa mullakin noin täyteläiset ja kauniit huulet! Sulle sopii vaikka mitkä punat sn muut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouuh hotstuff, kiitos ihanista sanoista. <3 Sussapa kyllä on kaikki täydellistä ja kaunista. <3

      Poista
  9. Kaikki muut meikit vaikuttaa tosi ++++ <3 mutta toi huulipuna antaa itselleni vähän too much tuksu/pissis-vibaa. Nooo, ehkä se on tulollaan ja sen jälkeen alkaakin näyttää taas himoittavalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahahaha vai tuksuvibaa. :'D <3 Ehkä jos toi olis sellanen viileen vaaleenpunanen niin sit vois olla vähän liian bling, mut must toi on vaan kirjaimellisesti coool! Kyl sua kohta himoittelee kun aivopesen sut rakkaussuukoin! <3

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...