maanantai 5. marraskuuta 2012

Järki vs. tunteet

Neuletakki: Lindex, Makkarankuorimekko: H&M, Liivi: Gina Tricot
Kengät: Vagabond, Laukku: Selected Femme
Piikkipanta: Lindex
Nahkarannekkeet: H&M
Pari päivää takaperin sain vihdoin asustettua arkikäyttöön alkusyksystä Gina Tricotista rohmuamani pvc-liivin. Hipelöin ko. liiviä läpi kesän ja tiesin joutuvani sen kanssa vaikeuksiin jos ostaisin sen, mutta lopulta kun liivin hinta tippui vajaaseen kymppiin niin vastustuskyky kaikkosi totaalisesti. Ja kuten järki arveli jo aikaisemmin, olen väsännyt jätesäkkiliivin ympärille jos jonkinlaisia asukokonaisuuksia kriiseillen lopulta kerta toisensa jälkeen, koska jokin on vaan ollut pielessä. Liian rokissa asussa liivi näyttää helposti vähän mauttomalta, liian lempeässä kokonaisuudessa puolestaan se jää irralleen. Ylläolevassa asussa se on nyt mun mielestä aika hyvin kesytetty; nahkarannekkeilla ja creepereillä vahvistettuna, mutta pehmeän lempeään neuletakkiin piilotettuna liivi ei varasta koko showta, mutta kuuluu kuitenkin kokonaisuuteen. 

Mitäs tykkäätte? Löytyykö omasta kaapista vaatteita, joista ei malta luopua millään vaikka käyttökerrat jäävätkin vähiin?

12 kommenttia:

 1. Tänään just katottiin kaverin kanssa sitä viininpunaista versiota, että se näyttää samalle kun Lady Gagan lihapuku... :D
  Ja kuolailin tuota samaista pantaa! Oon vaan ite semmonen "söpö" pukeutuja, nii vois näyttää vähä karskilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHA, siinä on muuten just sellanen viba! :'D

   Mä luulen kyllä et toi panta toimis just sellasella söpömmällä pukeutujalla, siinä oli vähän samaa vikaa kuin tossa liivissäkin; liian ronskissa asussa se on liikaa ja sit taas ihan normilookissa se on vähän sellanen kysymysmerkki. Söpön kanssa toimis varmaan mainiosti!

   Poista
  2. Nojoo, nyt mun tekis vaan mieli käydä hankkimassa tuo :D toisaalta kiharat ja tuo panta vois sopia aika superistikin yhteen nytkun miettii..!

   Poista
 2. Aika cool panta!

  Psst. BETWEENtwoLUNGS blogissa arvonta meneillään..

  VastaaPoista
 3. Tuo liivi on kaikessa mauttomuudessaan maailman paras :D t. mauton.

  VastaaPoista
 4. oih nyt hieman kaduttaa etten kiikuttanut tuota liiviä kotiin asti viimeks ginassa vieraillessani:D näyttääpi tosi kivalta tuon neuleen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana! No tuntuu ettei noita varsinaisesti ihan viedä käsistä et varmaan lötyy vielä ens kerrallakin! :D

   Poista
 5. Aika nerokas! Oon samaisen liivin kanssa pohtinu et mitä ihmettä teen sen kanssa, ku se on materiaalinsa puolesta jotenki niin kovin vaikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I hear you, toi oli ehkä pahin yhdistelyhaaste ikinä! Eikä tosiaan ainoastaan pintapuolisesti vaan just myös sen materiaalin tunnun kannalta; pvc on pirun liukas, sillä ei ole mitään lämpöarvoa jne..

   Poista
 6. hei vitsi sul on kvia tyyli muuten !
  http://karinanseikkailut.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...