tiistai 6. marraskuuta 2012

Sumutorvi

Mekko: Selected Femme, Liivi: Gina Tricot, Neule: H&M, Kengät: Vagabond
Metallivyö: Jonas Hallberg
Omituisten vaatekappaleiden kesyttäminen arkikäyttöön oli jälleen painavin teema tässäkin eilispäiväisessä asussa, jonka pohjana toimi uutukainen maksimekko. Mekko kun on kauttaaltaan läpinäkyvää, jäykähköä harsoa satiinisilla kaistaleilla koristettuna ja kaikessa ylimielisyydessään hyvin juhlavan oloinen. Gaalaillallisia ja oopperavierailuja kuitenkin kertyy meikäläisen kalenteriin sen verran vähän, että koltulle oli keksittävä käyttöä myös normipäiville. Nukkavieru neule, järeät kengät, iso liivi ja metalliset asusteet kiskovat näppärästi asun kuin asun takaisin maan pinnalle ja tässä tapauksessa lisäksi mekkoon kuuluvan trikoisen alushaalarin (...) korvaaminen paksuilla sukkiksilla ja alusmekolla sai loputkin tanssiaisfiilikset karisemaan.

Löytyykö teiltä mitään takuuvarmoja vinkkejä fiilistelyvaatteiden arkistamiseen tai päinvastoin arkisten vaatteiden juhlakuntoon saattamiseen?

8 kommenttia:

 1. Love the outfit! The vest is sooo great! I need to get a similar
  One for myself! :) love!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks sweetie! The vest is a true lifesaver on bad outfit -days, it makes any outfit look more interesting! :D

   Poista
 2. .. Vai pitikö mun sanoa inspiration!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän se olikin mielessä eli siis tekosyynä kun ostin ton! :D

   Poista
 3. Ihania kuvia ja asu taas kerran. Mun keino arkistaa esim. sifonkijutut on rönttökengät, vaikka vagabondin nuhruset maiharit.

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...