sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Luksusta tukalle

Juhlakauden alla ainakin meikäläinen rupee himoitsemaan kaikkea omituista pientä juhlaa myös arkeen: tunnetusti oon luksuspäissäni mm. ostanut leffaevääksi pikkuleipälajitelman stockan herkusta ja tuhlannut sievoisen summan pätäkkää iholle hajuvesipullosta pölläytettävään kultapölyyn. Harmaimpana mahdollisena aikana vuodesta itsensä hemmottelu onkin ehkä kaikkein antoisinta, sillä pienetkin ilot tuntuu aika isoilta.

Mun arkaan luksussuoneen on tänäkin talvena iskenyt useampikin upea hemmottelutuote kultahippuvoiteista silmänrajaustarroihin, mutta yhtenä ohittamattomimmista ehdottomasti L'Oréalin uudet Elvital-hiusöljyt, joiden telkkarimainos saa jo itsessään veden kielelle. Ja euforiahan siitä urkenikin, kun sain öljyt testikäyttöön.

     L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil


Extraordinary oil -öljyistä löytyy kaksi vaihtoehtoa: toinen sopii kaikille hiustyypeille kun taas toinen on suunniteltu erityisesti värjättyjen hiusten eloa ja oloa ajatellen. Molemmissa jippona on kuuden kukkauutteen kaunistava voima ja käyttötapojen uudenlainen runsaus; öljyjä kun voi käyttää sekä ennen shampoopesua suojaamaan ja ravitsemaan hiusta, ennen muotoilua silottamaan hiusta ja tuomaan lisäsuojaa että vielä viimeistelynä, tuomaan hiuksille kiiltoa ja pehmeyttä kiiltotippojen tapaan.

Värjätyille hiuksille

Kaikille hiustyypeille
Suositushinta: 9,90€

Hiuksille suunnatut öljyt ja muut kiiltotuotteet ovat sinäänsä jo aika tuttua kauraa, mutta harvassa markettituotteessa on päästy kiinni juuri siihen luksusfiilikseen, mihin nämä herkut nyt kyllä yltävät. Paksusta lasista tehtyihin pumppupulloihin pakatut öljyt jo pelkästään näyttävät upeilta, mutta niistä löytyy aika paljon muutakin fiilisteltävää.

Fiilistelyn aiheista koostumus lienee ensimmäinen. Molemmat öljyt ovat hyvin kevyitä, värjättyjen hiusten öljy vielä kaveriaankin keposempaa. Ne eivät siis tunnu tahmaisilta ja kuivaan tukkaan lisättäessäkin pystyi hyvillä mielin unohtamaan limalettivaaran, joka yleensä piilee mm. kiiltotipoissa. Öljyn lisääminen hiuksiin ennen shampoopesua tuntui silti vähän oudolta, mutta tukka kiitti pesun jälkeen; selvisin totaalisesti ilman hoitoaineiden ja selvityssuihkeiden kanssa suhaamista.

Tuotteiden tuoksu on myös aivan oma tarinansa. Aluksi säikähdin tuoksun parfyymisuutta (ja värjättyjen hiusten öljyn alkoholisuutta..), mutta hetken näpeissä lämmettyään tuoksu pehmeni aivan taivaalliseksi. Kukkaisuutteet tuovat tuoksuun oman osansa, mutta lisäksi öljyt tuoksuvat herkullisen kaneliselta ja karamelliselta!

Ja kyllä lopputuloskin jotain kertoo, tässä muutama tippa värjättyjen hiusten öljyä kuiviin hiuksiin hipaistuna:
Maistuu!

Plussat:
+ Ihana, lempeän pehmeä tuoksu joka pakostikin hellii hiusten lisäksi myös mieltä.
+ Pakkaus! Lasinen pullo ja mausteiset sävyt ovat pieniä yksityiskohtia, mutta tuovat tuotteeseen sankoin joukon lisäfiilistä ja lisäarvoa.
+ Monikäyttöisyys!
+ Tuote pitää lupauksensa: tukka tuntuu pehmeämmältä ja siloisemmalta ja myös näyttää huomattavasti loisteliaammalta!
+ Ihana, kevyt koostumus, joka ei tee letistä limaista.
+ Hinta!

Pakko myös mainita, että myös mun kädet tuntuu ihan huiman ravituilta näillä herkuilla lotrailun jälkeen! :D Kynsinauhat kiittää!

Miltäs kuulostaa? Jokos siellä on kokeiltu jompaa kumpaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...