torstai 15. marraskuuta 2012

Bilehileet

Pari päivää takaperin pistettiin feissi fiestakuntoon ihanien IsaDora-uutuuksien testailun myötä, mutta koska kimalluksen kanssa more is more niin täältä pesee vielä magikaalinen satsi säihkettä sormenpäihinkin!

Kuva: Upea.fi

Maagiselta Mavalalta on nimittäin juuri saapunut kauppoihin uunituore Showtime-sarja, johon kuuluu kuusi kimmeltävää minikynsilakkaa kauden kemuihin ja meikäläinen pääsi ilokseni ja riemukseni hetimiten testailemaan koko kimaltelevaa kuusikkoa!

Sävy: 225 Sparkling Blue
Sävy: 226 Sparkling Red
Sävy: 227 Sparkling Gold
Sävy: 228 Sparkling Violet
Sävy: 229 Sparkling Silver
Sävy: 230 Sparkling Bronze
(Fiiliskuvien linkit järjestyksessä ylhäältä alaspäin: 1, 2, 3, 4, 5, 6. Muokkaukset meitsin.)

Suositushinta kaikissa 4,90€

Sarjan minilakat sisältävät kukin omanlaisensa kombon eri muotoisia ja eri kokoisia kimallehippusia. Pohja kaikissa lakoissa on kuitenkin läpikuultava, mikä on tasan täydellistä, sillä lakkoja voi täten käyttää joko sellaisinaan tai sitten koristuksina ja viimeistelyinä muiden lakkausten päällä ja seassa. Osa sävyistä on tasaisempia, kuten hopeinen, mutta osassa puolestaan yhdistyy useampi sävy karnevaalimaiseksi kimallukseksi.

Plussat:
+ Parhaissa glitterlakoissa on sekoitus erilaisia kimalteita ja näissä se on oivallettu. Lempparina erityisesti hopeinen sävy, jossa joukossa on teräviä, sirpalemaisia kimalteita!
+ Kuivuu idioottivarman nopeasti!
+ Hinta!
+ Läpikuultava pohja mahdollistaa lakkojen käytön myös koristelutarkoitukseen!

Ootteko yhtä fiiliksissä kuin meikäläinenkin? Itselle näistä muodostui uusin lakkarakkaus! Oon intoutunut koittamaan näiden kaunokaisten myötä jopa jos jonkinlaisia kynsikoristuksiakin, joista enemmän heti huomenissa!

5 kommenttia:

 1. Mä kattelinkin noita jo kaupassa. Jätin kuitenkin ostamatta, koska en osannut päättää minkä värin ostaisin. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on ihan huimia! Mä ite rakastuin tohon peilipallomaiseen hopeaan ihan täysii, mut sulla näkisin erityisesti ton ihanan, lämpimän pronssin!

   Poista
 2. !! Mä ostin just Gina Tricotista ihan ton Sparkling bluen näkösen lakan :D noista oon jouluksi haaveillu tota punasta glitteriä..
  Kävin muuten tänään haalimassa sitä samanlaista niittipantaa kun sulla on, niin Lindexistä, mutta niitä ei enää ollu!!! Otin sitten sen astetta överimmän rusettipannan missä on niittejä.. :D
  ps. oliks tarpeeks huutomerkkejä!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, huutomerkkejä ei oo koskaan liikaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Noi lakat on kyllä ihan heaven, istun kokoajan liottamassa näppejäni lakanpoistoaineessa et voin taas läästiä jotain toista lakkaa. :D

   Ouuuuh RUSETTIPANNAN missä on niittejä? COOL!! Näyttää varmaan ihan hullun hyvältä!!

   Poista
 3. Glitterilakat ei vaan meinaa lähtee millään irti :D se hyvä puoli niissä kyllä on, että kerranku lakkaa niin pysyy kauan hyvänä..!
  Siis joo, se panta on ihan överimahtava!!! En malta oottaa iltaa että saan sen päähän ekaa kertaa <3 oon säästelly sitä synttäri-iltamiin!

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...