lauantai 27. huhtikuuta 2013

Psykedeliaa ja psykologiaa

Mekko: Paprika (ASOS), Bomber: H&M, Reppu: Seppälä, Kengät: D.Co Copenhagen
Korvikset & rillit: Gina Tricot
Vaikka pari postausta takaperin juuri kirosin yli kuukauden mua riivannutta megainfluenssaa niin silti suksin heti sen jälkeen kaupungilla ylläolevassa asussa; pallean paljastavassa mekossa ja sandaaleissa. Itsesuojeluvaisto häviää kevätfiiliksille 6-0.

Pakko muuten rakastaa tota uutukaismekkoa, jonka näppäilin itelleni Asoksen aleista. Siinä on pimeä leikkaus, psykedeelinen printti ja se on vielä melko pitkäkin, mutta päräyttävintä siinä on silti sen lisänimike, mekko kun löytyi hämmentävän Bodycon-kategorian alta. Opin, että Bodycon on pätkäisty version body conscious -termistä eli merkitsee tietoisuutta omasta kropasta ja se liitetäänkin lisänimeksi lähinnä tietynlaisiin, vartaloa likeltä liippaaviin, ihoa "nuoleviin" vaatekappaleisiin. Hämmentävän termin kaiku ei ainakaan meikäläisen korvaan kuulosta mitenkään erityisen mieltä ylentävältä, vaan lähinnä se tulee yhdistettyä pikemminkin jonkun vaatteen pelottavaan armottomuuteen ja siihen ettei se "anna anteeksi" vaan paljastaa kropan juuri sellaisena kuin se on. Kuitenkin voisi olla niin monella tapaa positiivinen ja hauska asia että omaa kroppaa joutuu väkisinkin kantamaan kunnialla ja rakkaudella kun se on pingotettu esille eikä piiloon ole pääsyä. Jäätävästä Bodycon-termistä voisikin yrittää inspiroitua body consciousnessin sijasta mieluummin body confidenceen ja olla iloisesti itsevarma makkarankuorimekon syleilyssä!

Ootte magikaalisia, rakkautta Turuust! 

4 kommenttia:

 1. hertsileijaa, toi mekko pukee sua niin hyvin! tai siis sä puet mekkoa hyvin. ja noi kengät, huhu ihanat. peukut sulle! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi äh ja uuh, olipas ihan mielettömän ihana kommentti. Osu ja uppos, nyt tuli ihan ilotippa linssiin. :')

   Poista
 2. Uuu mikä mekko ja mega-korot! On muuten tullu huomattua, että tuo itsesuojeluvaisto on täälläkin päässä yllättäen hävinny jonnekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hahahaha feel you, on jotenkin ihan mahdotonta enää pistää talvitakkia päälle ku kattoo kalenteria. :D

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...