perjantai 12. huhtikuuta 2013

Lisää aakkosoppia

Juuri kun vasta BB-voiteet saatiin kunnolla sisäistettyä niin nyt meikkimestarit läträävätkin jo CC-voiteilla. Meikäläisen meikkitutkan ohi nämä uutuudet ovat hiipineet täysin huomaamatta, joten riemu repesi kun postipoika toi terveiset L'Oréalilta ja pääsin hämmästelemään upouusia ihmevoiteita! Hyllyihinkin voiteet saadaan tuota pikaa, toukokuussa!


Suositushinta 16,90€

CC-voiteet kuuluvat samaan multitaskingmömmöjen sarjaan kuin BB-voiteetkin, mutta nämä kreisikoleet avaruusajan ihmemönjät toimivat kosteutuksen, suojaamisen, hoitamisen ja kaunistamisen lisäksi tosielämän photoshoppina ja täydellistävät myös ihon SÄVYN halutunlaiseksi. Vihertäviä peitekreemejä ynnä muita vastaavia paikallisesti käytettäviä tuotteita on toki ollut tarjolla ennenkin, mutta CC-voiteet levittävät sävyä korjaavan taikavoimansa koko naamalle.

L'Oréal Nude Magique CC-voiteita on kaksi erilaista aavistuksen erilaisiin sävytystarpeisiin; violetti voide samean ja väsyneen ihon kirkastamiseen ja vihertävä voide ihon punoituksen neutraloimiseen. Kumpainenkin voide perustuu Nude Magique -sarjasta jo ennestään tuttuihin "älykkäisiin" pigmenttikapseleihin, jotka vapauttavat voiteeseen sitä enemmän väriä, mitä ahkerammin sitä tahtoo naamaansa vasten hinkata. Voiteen toivottu tummuusaste on siis kirjaimellisesti omissa käsissä.Nude Maqigue -sarjan BB-voide oli minulle aikoinaan hienoinen pettymys, sillä älykapselit tuntuivat lähinnä älyttömiltä kun en saanut voiteen sävyä tasaiseksi sitten niin millään. Toinen tapaamiseni kapseleiden kanssa alkoikin siis pienellä varauksella, mutta hetkisen sumplittuani älykapselien taika avautui minulle viimein. Voiteen täyden potentiaalin esiin taikominen vaatii nimittäin muutaman kikan:

▲ Voide kannattaa annostella kämmenselälle, ja levittää se siitä pieninä annoksina kasvoille SORMIN, kevyin pyyhkäyksin ja taputteluin.
▲ Mitä raskaampi liike, sitä enemmän väriä voiteeseen vapautuu.
▲ Kohdissa, jotka kaipaavat enemmän peittoa tai ovat hankalasti sormin sipailtavissa kannattaa voide pyöritellä jo kämmenselällä sopivan sävyiseksi ja tuputella se siitä iholle esimerkiksi sienellä.
▲ Lopuksi kasvoja kannattaa vielä pehmeästi pyyhkäillä kädellä tai siveltimellä värin viimeistelemiseksi.


Aloituspiste eli aamunaama
Ihon sameutta hälventävä violetti voide
Punaisuutta neutraloiva vihreä voide

Erityisen kiinnostava omakohtaisesti oli tuo punaisuuden korjaus, omassa ihossa kun on usein eniten pielessä juuri punoitus ja pikkuruiset, katkeilevat verisuonet. Täytynee sanoa, että nyt tuli kyllä mielestäni lupaus lunastettua:


ennen
jälkeen
Plussat:
+ Ensinnäkin, TOIMII! Varsinkin punaisuuden korjaajan vaikutus ällistytti ja ilahdutti punakuonoa ihan toden teolla.
+ Voiteen koostuvus on hämmentävän pehmeää, raikasta ja kevyttä, mutta silti se peittää kohtuukivasti pikkuvirheet ja täydellistää ihon.
+ Ei välttämättä kaipaa alleen kosteusvoidetta, sillä voide hoitaa kosteuspuolen ihan itse ja aika tehokkaan tuntuisesti hoitaakin; iho tuntuu spesiaalikimmoisalta jo ekan testipäivän päätteeksi.
+ Voiteet hoivaavat ihoa B5-provitamiinin ja E-vitamiinin voimin ja niissä on UV-suojakerroin 12 joka pitää ihon puolia.
+ Sävyn säätömahdollisuudet ovat varsin laajat, joten voide sopinee lähes mille tahansa ihonsävylle. Myös kalpeanaamoille!
+ Vekkuleilla älypigmenteillä kikkailu piristää päivää ja tuo pientä haastetta, joskin hauskaa sellaista, meikkirutiiniin.


Niin eeppisiä juttuja! Heräsikö sielläkin kokeilukiinnostus?

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, pitääkin testata. Varsinkin tuo "vihreä" kiinnostaa. Mä kyllä näin jo jotain CC-voiteita kaupassa, vaikka ei olekaan toukokuu.. Ja mun mielestä oli L'Oreal? Voi kyllä olla että se oli joku muu merkki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kyllä rakastuin tohon vihreeseen, se päätyi heti jokapäiväiseen käyttöön! Oo okei täytyneekin vaihtaa sitten vähän sanamuotoa josko noi onkin jo kaupoissa! :D

   Poista
 2. oon paskin ikinä missään meikkijutuissa eli kaipaan konsultaatiota. toi vihreä cc-voide siis korvaa meikkivoiteen? puuteri vaan isketään tohon päälle? kerro! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jes pääsen leikkimään eksperttiä. :D Eli joo toi korvaa meikkivoiteen ja lisäks tohon ei juuri tartte ees pukata alle mitään kosteusvoidetta tai pohjustushässäkkää koska toi voide hoitaa itse kaiken. Eli puuterit ja punat vaan päälle ja menoks! :D

   Poista
 3. Mä niin tartten ton punasuudenpoistajan. Kiitos tästä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hulppee ja ainakin mun iho on ihan rakastunu tähän, ei oo tullu edes näpyn näppyä sen jälkeen kun tää ilmesty meikkipussiin! :O

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...