lauantai 6. huhtikuuta 2013

Eyephoria

Kuva: IsaDora
IsaDora on jälleen tykittänyt kempparihyllyt täyteen jos jonkinmoisia uutuusihanuuksia, joiden joukosta löytyy aivan ennenkuulumattomia tuotteita. Yhtenä päräyttävimmistä uutukaisista on ainakin meikäläisen makuun Eyephoria -luomivärisarja, jossa yhteen luomivärinappiin on onnistuttu tuuppaamaan voidemaisen luomivärin levittyvyys ja pito sekä puuterimaisen luomivärin pehmeä ja kevyt rakenne. Lisäksi sen voimakkuusastetta pääsee itse päsmäröimään, sillä tuotteen voi levittää sekä märäksi megametalliseksi luomivärifolioksi tai himmeän hohdokkaaksi perusluomiväriksi. KÄY!

Juuri tuotteen monikäyttöisyys ja säädeltävyys ansaitseekin isoimman plussan, jo pelkällä aplikaattorivalinnalla sai ihmeitä aikaan; siveltimellä tuote levittyy tavallisen kuivan luomivärin tavoin, vaahtomuoviaplikaattorilla jälki on jo aavistuksen intensiivisempi ja sormenpäällä levitettynä taikoutuu esiin kostean näköinen, erittäin intensiivinen metallipinta. Ja se tuntu, tuotteen nimen euforiaviittaukset todella liippaavat hyvinkin läheltä kun luomiväri leviää luomelle silkkisenä, ilmavan kevyenä ja mikä oudointa, RAIKKAAN tuntuisena.


Plussat:
+ Tuotteen tuntu on todellakin jotain ihan uutta. Tuote-esittelyissä vilissyt luonnehdinta "nestemäinen puuteri" osuu aikalailla oikeaan, luomiväri tuntuu kevyeltä kuin puuteri, mutta raikkaalta ja pehmeältä kuin neste.
+ Samasta sävynapista saa melkoisen määrän täysin erilaisia lopputuloksia levitystekniikasta ja aplikaattorista riippuen.
+ Suloisia metallisävyjä on joka lähtöön:

Kuva: IsaDora
+ Kesäkauden meikkisetti tulee tuomaan tullessaan vieläkin lisää helteisen kosteana kiiltäviä sävyjä!


Jokos teikäläiset on ehtineet testailla näitä herkkuja? Iskikös euforia?

2 kommenttia:

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...