torstai 23. elokuuta 2012

Wasp stomper

Laukku: Selected Femme, Karvaturri: DIY, Vyö: Your Face
Hame: H&M, Harsotoppi: Gina Tricot, Bleiseri: Lindex, Kengät: Vagabond
Terveisiä siitä apokalyptisestä sielunmaisemasta jota myös muuttamiseksi kutsutaan! 

Viime keskiviikon ja tämän viikon maanantain välisenä aikana en istunut kertaakaan varttia pidempään, kuljin ympäriinsä kuluneissa sandaaleissa ja urheiluvaatteissa, koostin ravintoympyräni lähinnä  Ikean hodareista ja valutin loputtomia litroja niin hikeä, kyyneleitä kuin vertakin (lähinnä omaani). Viime viikolla saatiin nimittäin uuden asunnon avaimet ja siitä hetkestä asti aikaa riitti duunin ohella ainoastaan maalaamiseen, siivoamiseen, pakkaamiseen, kantamiseen, riuhtomiseen, poraamiseen (myös sanan lohduttomammassa merkityksessä) ja lukuisiin ikea-reissuihin. Lauantaina koitti varsinainen muuttopäivä ja tiistaina saatiin vihdoin todeta, että kaikki on paikoillaan, siistiä ja viimeisteltyä ja uusi ihana koti on valmis elettäväksi. Tullaan olemaan muuton jäljiltä kipeitä ja etenkin köyhiä vielä pitkän aikaa, mutta haavojaan on hyvä nuolla kodissa joka on vihdoinkin viimeisen päälle itse askarreltu ja siispä nurkkiaan myöten meidän näköinen.

Päivän asu tänään olikin fysikalisoitunut riemuvoitto muuttotuskasta; kepeä satiinibleiseri helli kovia kokeneita haubereita, piukka hamonen muistutti rekkakuskivaatteiden jälkeen naisellisuuden ihanuudesta ja uudet syysnilkkurit toivat ryhtiä kipeälle selälle. Jälkimmäiset toimivat myös melko tappavana aseena erittäin vihaisten, syksypäissään hyökkäilevien ampiaisten kamikazeilua vastaan.



Pakko myös mainita, että hattaratukan taru loppui odotettua lyhyempään. Pinkki herkku suli pois muutamassa pesussa ja usean uutteran kotifreesailun jälkeen totesin, että oon liian vanha ja väsynyt värkkäämään tukkaani siinä määrin ja värjäsin sen sitten kotikonstein tutuksi ruskeaksi. Kukaan ei tosin ole huomannut tätä muutosta edes kaikessa radikaaliudessaan, joten ehkä tää vanha kunnon maantiesävy on vaan sitä ominta mua. :D

13 kommenttia:

  1. Anteeksi mutta mäkään en aluksi huomannut tota hiusjuttua. Katoin vaan että näytätpä jotenkin tosi freshiltä, ja varsinkin toi hame on niin kuuma sun päällä.. Mä olin jo ihan huolissaan että mihin olet kadonnut mutta en taas muistanut että teillä on muuttohommatkin meneillään.

    Hei mites se syys/elokuun taite, oliks meil pläänei? :) vai sit vast sillon syyskuun vikana sinne keikkailee mahdollisesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHA no hei ei se mitään, ees mun mutsi ei huomannut mitään muutosta. :D Huuuh äläs nyt kuumis, pistät mun posket punottamaan. <3 Joo muuttohelvetti imi kyllä sisäänsä aika kokonaisvaltasesti, EI ENÄÄ IKINÄ.

      Joo siis mä kyl aattelin pitää kynsin ja hampain kiinni molemmista päivämääristä et tosiaan tollon ekana viikonloppuna vois tyttöillä (siellä vai täällä? Tuun erittäin mielellään myös sinne sun ja Tyynen kainaloon.) ja sit keikkailuu vikana viikonloppuna! :>

      Poista
    2. No mulle käy ihan kummin vain! Jos tuun Turkuuseen niin sitte pitää melkeen kirraa Tynsky hoitoon, mut jos tuut tänne niin sitten Tynsky voi palleroida meidän kanssa, hihii. Ihan kuin vaan :) Tiedän kuitenkin et palkka tulee ens pe, et elämä helpottuu huomattavasti. Voidaan olla tästä viel tekstariyhteyksis :) <33333333333333333333333 kiiiihhhhhhhhhhhhhh. <3333

      Poista
    3. Meinaatko muuten ensi viikonloppua siis? :D (eiks se oo se eka)

      Poista
    4. Joo siis just ens vkl ja mä voisin sit tosiaan kirmailla sinne ni Tyndekin saa osansa tyttöilystä!!! HIHII JEEEEEEE!! Tekstaroidaan asiasta vielä tarkemmin mut sanonpa vaan et <3.

      Poista
    5. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. <3 Tuutko pe vai la? Ihanaa. Tää menee just hyvin ku tosiaan Pe se palkkapäiväkin niin ei tarvitse kerätä pulloja että saan ostettua juustoa jääkaappiin :D hahaha. Jeejejjeejejejejejejejeeeeeeeeeee!

      Poista
    6. Varmaan vast lauantaina, mut katotaa ny vielä et miten suunnitelma etenee! IHANAA INDEED! Joo haha mulla sama, täällä on kans ostettu safkaa pullonpalautusten avittamana mut perjantaina palkkapäivä! JEJEJEJEJJEJEjeJEEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJ!!

      Poista
  2. Tykkään kovasti hamosen väristä ja paidastasi! ^^ Muahahaa bee killer !

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii kiitos ihana! Joo ampparit saivat kyllä kyytiä, onnistuin varmaan järkyttämään joukon ihmisiäkin siinä sivussa mun kiroilulla ja stomppailulla.

      Poista
  3. Ihana syysasu! Pidän burgundy-hameesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunokainen! Hame tuntuu muodostuvan omaksikin suosikiksi ja olipa vielä muistaakseni ihan superhalpakin; jotain 15e!

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...